PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
مقایسه الدن رینگ و بلادبورن اشتباه ست. الدن آنقدر بزرگ است که بلادبورن در نهایت می تواند یکی از بخش های آن باشد. ارزش تکرار بالای بلادبورن نسبت به الدن رینگ نیز بخاطر تفاوت دو سبک در مقیاس و زمانبندی به پایان رساندنشان یک چیز بدیهی است.
جنبه ی متناقض ماجرا اینحاست که بلادبورن شاید بهترین بازی فرام سافتور باشد اما الدن رینگ در نهایت بهترین بازی تاریخ است.

نمیدونم بچه های قدیمی سایت یادشونه یا نه
قبل ریلیز من اینجا خیلی هایپ بازی رو دست گرفته بودم
مطمئن بودم بازی می‌ترکونه
یه خونه مجردی داشتیم
با یه رفیق ناگیمرم با هم بازی رو می‌رفتیم
هر کی می‌باخت دسته رو عوض می‌کردیم
یه جا مسیر رو اشتباهی رفتیم و دشمنانی سخت‌تر از آن چه که باید نصیبمون شد
اما ما به هر طوری که بود زدیمشون
بعد از نردبون دیوار قلعه بالا رفتیم
و در انتهای مسیر
یک انگشتر گرفتیم
من زدم رو آیتم
انگلیسی اومد
رفیقم که انگلیسی بلد نبود گفت:
"سید چیه این"؟ (سید نبودیم اما همو سید صدا میزدیم الکی، چقدر دلم تنگ شده براش الان)
گفتم این حلقه میزان حمل وزن کرکترمون رو بالا میبره
چشماش برق زد
گفت "** میگی'"
گفتم نه جان تو
با شور و شعف گفت بزن قدش
من وقتی دیدم کارگردان این بازی
میازاکی
تونسته رفیق نوب‌سگ ناگیمرم رو اینطوری به وجد بیاره
فهمیدم نابغه‌س طرف
برا همین شک نداشتم که بازی بعدیش می‌ترکونه
برا اینجا "با اطمینان" هایپ میکردم
بازی اومد و متاش شد ۹۴
اما من نتونستم بازی کنم
مسیر زندگی به جایی رفت که نه حس و حال بازی بود نه تواناییش
اما رفیق‌هایی که به خاطر هایپ من سراغ این بازی رفتن
همیشه آمارم رو می‌گرفتن
"طائل بلادبورن زدی؟"
"طائل لامصب هنوز بلادبورن نزدی؟"
"اون همه هایپ کردی آخر خودت نزدی؟"
بعد این که PS5 خریدم
دوباره سراغم رو گرفتن(و من چقدر عشق می‌کردم، دمتون گرم💙)
حالا ماه مارچ،
۲ ۳ ماه دیگه
سالگرد ۱۰ سالگی بلادبورن هست
و من قراره بازی رو شروع کنم
و براش بهترین چیزی که در توانم هست رو بنویسم
از تمام زوایای بازی
چه تکنیکال
چه لایه‌های زیرین

این ورود من به نوشتار در مورد بازی‌ها خواهد بود

سولزبازایی که دوست دارن باهام در ارتباط باشن( و اون قدیمی هایی که نیستن اگه آمارشون رو دارید)
تا من بتونم از زاویه دید اون ها هم به جهان بلادبورن استفاده کنم
بهم پیام بدن تا من آی دی تلگرامم رو بهشون بدم و لذت ببریم دور هم

شماره منو كه دارى شروع كردى پيام بده :D

IMG_6643.jpeg

با اينكه خبر ندادى شروع كردى يا نه ولى ديگه دست به مهره بازيه و من شروع كردم :D
مجدد به يارنام بازگشتيم.

آخرین ویرایش:
آدم کم بازی نیمه تموم و دست نخورده داره و در عین حال هر از گاهی یاد بازیای مورد علاقه و قدیمیش میفته و اونارم شروع میکنه، که کرم از اول رفتن این شاهکارم به جون ادم میندازید! :D
بلادبورن قطعا یکی از یونیک ترین بازیای کل تاریخه. فضاسازی گوشه به گوشه يارنام و رعب و وحشتی که به جونت میندازه کافیه که معتادش شی و هی بخوای برگردی به اون شهر نفرین شده که تن و بدنتو بلرزونه! هرچقدر الدن رینگ بزرگ و عظیم و همه چی تمومه ولی بلادبورن همچنان خاصترین و بهترین ساخته فرام هست بنظرم. در غیرممکن ترین حالت اگه روزی سونی سرش به سنگ بخوره و در کنار n تا IP محبوب و خاک خورده بخواد روی دنباله این بازی سرمایه گذاری کنه بنظرم همون تیزرش میتونه در سطح جهانی کلی کشته بده! من یکی که لااقل سکته میدونم بقیه رو نمیدونم:D

یک سوال کلی :دی
بنظرتون چقد این قضیه ترتیب بازی کردنه روی ترتیب مورد علاقه های مردم تاثیر داره؟

مثلا من هنوز سکیرو و بلادبورن رو بازی نکردم و منتظرم این پروژه ریمسترش رو ShadPS4 کامل بشه بعد برم سراغش اما از اونایی که بازی کردم ترتیبش این شکلی بوده:
Elden ring
Dark souls 1
Dark souls 2
Dark souls 3

حالا نمیدونم شانسیه یا نه اما اگه ازم بپرسن با کدوم بیشتر حال کردی به ترتیب لیست کن، همین لیستو میزارم :D حس میکنم اولین بازی سولزی که تموم میکنی همیشه یک تجربه بشدت Special ـه که شاید جایگزین نشه کردش.
با اینکه بنظرم بهترین باس دیزاینو بین اینا دارک سولز 3 داره و بشدت حال کردم باهاش اما هرچی در خاطراتم میگردم میبینم DS2 خیلی عنوان به یادموندنی تری بود برام با وجود تمام مشکلاتی که داشت.

خیلیا رو هم که دیدم میگن بلادبورن یا دارک سولز 3 بهترین تجربه سولزشون بوده که اونا هم میبینی ورودیشون به دنیای سولز با همین دو گیم بوده (Coincidence؟ :>) چون اولین سولزای نسل هشتی بودن خیلیا از این نسخه ها شروع کردن.

نظرتون؟

آخرین ویرایش:

مثلا من هنوز سکیرو و بلادبورن رو بازی نکردم و منتظرم این پروژه ریمسترش رو ShadPS4 کامل بشه بعد برم سراغش اما از اونایی که بازی کردم ترتیبش این شکلی بوده:
Elden ring
Dark souls 1
Dark souls 2
Dark souls 3

حالا نمیدونم شانسیه یا نه اما اگه ازم بپرسن با کدوم بیشتر حال کردی به ترتیب لیست کن، همین لیستو میزارم :D حس میکنم اولین بازی سولزت همیشه یک تجربه بشدت Special ـه که شاید جایگزین نشه کردش.
با اینکه بنظرم بهترین باس دیزاینو بین اینا دارک سولز 3 داره و بشدت حال کردم باهاش اما هرچی در خاطراتم میگردم میبینم DS2 خیلی عنوان به یادموندنی تری بود برام با وجود تمام مشکلاتی که داشت.

خیلیا رو هم که دیدم میگن بلادبورن یا دارک سولز 3 بهترین تجربه سولزشون بوده که اونا هم میبینی ورودیشون به دنیای سولز با همین دو گیم بوده (Coincidence؟ :>) چون اولین سولزای نسل هشتی بودن خیلیا از این نسخه ها شروع کردن.

نظرتون؟
دقیقا خیلی تاثیر داره.
من یکی از دوستهام بهترین نسخه رو DSII میدونه و اون اولین بازیش بوده.

به نظر خودم فقط نظر شخصی خودمون مهمه.
خودم همیشه میگفتم اول دارک سولز 1 و برام انتخابهای دیگران عجیب بود اما بعدها به مرور متوجه شدم که چرا یکسری میگن بلادبورن یا الدن رینگ یا حتی سکیرو ، DSIII و...
رده بندی سایتها ، منتقدها و تو سر و کله زدنهای تو انجمن سر اینکه کدوم نسخه بهتره به نظرم در مقابل نظر ، سلیقه خودمون و نسخه ای که تجربه کردیم اونهم تو چه سن و دوره ای ذره ای ارزش نداره.

منم همین دو رو پیش بود بلادبورن رو پلات کردم:| سیوم برای زمان PS4 فت بود همون موقعه ای که بازی اومده بود NG+ 26 بودم خدایی خیلی سخت بود این طوری زدن Orphan of kos و لورنس و Ludwig با وجود این که مکس HP لول اپ کرده بودم ولی با یک ضربه سر اون سه تا باس کشته میشدم ولی به هر زوری بود اخرش زدمشون، تایم پلی بالایی 1500/1600 ساعتی هست و چندین کارکتر بالای لول 200 دارم ولی نمیدونم چرا بخش پلی استیشن فقط زده 70 ساعت ":| شاید برای خاطر این باشه زمان PS4 مرحوم هنوز پلی تایم و اینا رو نمیزد :/

Elden ring
Dark souls 1
Dark souls 2
Dark souls 3

حالا نمیدونم شانسیه یا نه اما اگه ازم بپرسن با کدوم بیشتر حال کردی به ترتیب لیست کن، همین لیستو میزارم :D حس میکنم اولین بازی سولزت همیشه یک تجربه بشدت Special ـه که شاید جایگزین نشه کردش.

نظرتون؟

بهترین تجربه من دارک سولز 1 و بلادبورن بودن از این نظر برای شخص بنده بقیه سری به گرد پاشون هم نمیرسن مخصوصا از لحاظ اتمسفر و داستان حماسی واقعا نمیتونم فرقی بینشون بزارم و هر دو برام عزیز هستن....

البته بشدت از دارک سولز 3 و الدن رینگ هم لذت بردم و از این بابت هم فرسنگ ها از بقیه بازی ها با داستان های عالی برایم من لذت بخش تر بودن

این حرفتون رو واقعا قبول دارم
"حس میکنم اولین بازی سولزت همیشه یک تجربه بشدت Special ـه که شاید جایگزین نشه کردش."
همین الان هم دارک سولز 1 رو ریمیک کنن بازم مثل همون تجربه اولی که ازش داشتم نمیشه xD

دارک سولز 2 هم برای بار صدم شروعش کردم و بازم ادامه ندادم -_-

Elden ring
Dark souls 1
Dark souls 2
Dark souls 3

حالا نمیدونم شانسیه یا نه اما اگه ازم بپرسن با کدوم بیشتر حال کردی به ترتیب لیست کن، همین لیستو میزارم :D حس میکنم اولین بازی سولزی که تموم میکنی همیشه یک تجربه بشدت Special ـه که شاید جایگزین نشه کردش.

نظرتون؟
من با بلاد بورن شروع کردم اصلا بخاطر بلاد بورن ps4 گرفتم . بعدش تا مدتها تو ذهنم بود بهترین و کامل ترین بازی دنیاست
بعد دارک سولز 3 رفتم که متاسفانه نشد تمومش کنن تا 90% شو رفتم داستان کرونا شروع شدش و مشکلات دیگه همینطور موندش
تا پارسال که الدن رینگ پارت اول استارت کردم و بخاطر دنیایه باز مثل بلاد بورن خوشم نیومد ولی بازم دوستش داشتم
و بعد هم سکیرو که خیلی دوستش داشتم و دراخر دی ال سی الدن رینگ
ولی بین سکیرو و بلاد بورن نمیدونم کدوم رو بیشتر دوست دارم جفت شون برام عالی بودن

تجربیات دوستان از بازی های سولز خیلی جالبه و حتی میشه یه تایپیک جدا واسش درست کرد با مضمون خاطرات سولزلایکی بچه ها مثلا خاطرات شما از سولز و غیره .
به هر حال من خودم با سکیرو شروع کردم و واقعا هم دوستش داشتم و دارم و چون که از قبل هیچ سولزی رو بازی نکرده بودم حتی با سختی پیش میرفتم حتی یادم نمیاد چند باز جلوی Lady Butterfly ( بانوی پروانه ) کشته شدم و با این که با سیستم دیفلکت آشنایی نداشتم بالاخره کشتمش و اون موقع پیش خودم میگفتم یعنی من بازیم بده یا بازی ایراد داره . تا این که تونستم مهارت دیفلکت رو استاد شم و پدر از اول تا خرشون رو ... خلاصه بگم بازی واسم آب خوردن شد و پلات و چندین بار هم تمومش کردم که خدایی لذتبخش بود هنوز صدای دیفلکهاش تو گوشمه .
بعد از اون سراغ بلادبورن رفتم و هر چند سیستم اسکیل سکیرو رو نداشت ولی خیلی سریع باهاش کنار اومدم و در فاصله کمی اونم پلات شد . سپس Dark souls 3 رو پلات کردم و بعد از اون الدن رینگ رو تموم کردم ( که البته پلات نشد و هنوز Shadow of the Erdtree رو بازی نکردم ) . به نظر شما سراغ کدوم بازی برم Dark souls 1 و یا Dark souls 2 ؟؟
و در آخر هم اینو اضافه کنم با این که همه این بازی ها رو دوست داشتم و لذت برم ولی هیچ کدوم فضاسازی و محیط های بلادبورن رو نداشت واقعا محشر بود بلادبورن .

• Like
Reactions: mehrdadb3
تجربیات دوستان از بازی های سولز خیلی جالبه و حتی میشه یه تایپیک جدا واسش درست کرد با مضمون خاطرات سولزلایکی بچه ها مثلا خاطرات شما از سولز و غیره .
به هر حال من خودم با سکیرو شروع کردم و واقعا هم دوستش داشتم و دارم و چون که از قبل هیچ سولزی رو بازی نکرده بودم حتی با سختی پیش میرفتم حتی یادم نمیاد چند باز جلوی Lady Butterfly ( بانوی پروانه ) کشته شدم و با این که با سیستم دیفلکت آشنایی نداشتم بالاخره کشتمش و اون موقع پیش خودم میگفتم یعنی من بازیم بده یا بازی ایراد داره . تا این که تونستم مهارت دیفلکت رو استاد شم و پدر از اول تا خرشون رو ... خلاصه بگم بازی واسم آب خوردن شد و پلات و چندین بار هم تمومش کردم که خدایی لذتبخش بود هنوز صدای دیفلکهاش تو گوشمه .
بعد از اون سراغ بلادبورن رفتم و هر چند سیستم اسکیل سکیرو رو نداشت ولی خیلی سریع باهاش کنار اومدم و در فاصله کمی اونم پلات شد . سپس Dark souls 3 رو پلات کردم و بعد از اون الدن رینگ رو تموم کردم ( که البته پلات نشد و هنوز Shadow of the Erdtree رو بازی نکردم ) . به نظر شما سراغ کدوم بازی برم Dark souls 1 و یا Dark souls 2 ؟؟
و در آخر هم اینو اضافه کنم با این که همه این بازی ها رو دوست داشتم و لذت برم ولی هیچ کدوم فضاسازی و محیط های بلادبورن رو نداشت واقعا محشر بود بلادبورن .
به نظرم اگه میخوای فقطیک بازی رو تموم کنی قطعا دارک سولز 1چون واقعا بازی بهتریه.

اما اگه کمال گرایی و نمیخوای چیزی از زیر دستت در بره اول DSII رو تموم کن و بعدها برو DS1 رو بازی کن.
بازیی که قطعا کیفیت بالاتری داره رو بزار برای آخر.

من واقعا DSII رو دوست دارم ولی خب بقول اونوری ها پیسینگش میتونه خسته کننده و فرسایشی بشه.
DSII هیتر زیاد داره که بیراه هم نمیگن ولی این رو هم نمیگن که اگه به نظرشون ضعیف ترین بازی فرام سافتوره ولی در مقایسه با سولزلایکهایی که استودیوهای دیگه میسازن و ماها بازی میکنیم و حتی ازشون تعریف میکنیم همه اونها رو 100 هیچ میزنه و یه بازی دست نیافتنیه.
دنیاش و محیطهاش خیلی زیباست ، شاید بشه گفت زیباترین طراحی محیط و دنیا و در عین حال متنوع ترین مکانها رو بین بازیهای FS داره.
حتی شکل داستانگویی و محتوای اون هم تو این بازی نسبت به بازیهای دیگه متفاوته.

برای همین اگه یکی بهم بگه که نسخه دوم رو بهتر از همه دوست دارم خیلی راحت میتونم درکش کنم.

خلاصه بیا خودمون رو گول نزنیم که جفتش رو بازی میکنی :D

من همه بازیهای سولز بورن رو همون زمان انتشارشون بازی کردم و ترتیب دلخواهمو اینجا مینویسم. تو ادامه هم دلیل این ترتیب بندی ذهنی رو میگم:​
  1. Dark Souls1​
  2. Bloodborne​
  3. Elden Ring​
  4. Demon Souls​
  5. Sekiro​
  6. Dark Souls3​
  7. Dark Souls2​

• اینکه چرا رتبه 1 دارک سولز1 هست اینه که هم از لحاظ ساختار، هم داستان و هم سنگ بنای این نوع گیم پلی دارک سولز بدیع ترین و خلاقانه ترینشون بود و هنوز هم که هنوزه میزان خلاقیتی که این بازی داشت تو هیچ کدوم از بازیای بعدیشون تکرار نشد و صرفا همین خلافیت های بی تکرار ری برند شدن یا بسط پیدا کردن.​
  • بلادبورن رتبه دوم هست چون میشه گفت نسخه تر و تمیزتر و شکیل تر دارک سولز 1 بود. یعنی دارک سولز 1 تو فضای ویکتوریایی با همون داستان و انسجام دارک سولز 1(ولی طبیعتا با خلافیت های ساختار شکن کمتر)​
  • الدن رینگ رتبه سومه چون بزرگترین و کاملترین بازی سولز بورن هست ولی به نظرم اون انسجام گیم پلی و نه اون انسجام داستان دو رتبه قبل رو نداره.​
  • دیمن سولز رتبه چهارمه چون اولین بازی تو این سبک بود و برای زمان خودش شگقت انگیز بود - یادمه اوایل که سراغ بازی رفتم فکر کردم بازی مشکل داره و سختی زیادش یا باگه یا نشان از داغون بودن بازیه :D - ولی از لحاظ انسجام و خلاقیت و داستان دارک سولز1 بشدت دیمن رو گسترش داد.​
  • سکیرو رتبه پنجمه چون نقطه قوتش کامبت خیلی دقیق و جذابشه ولی تو خیلی پارامترها میتونست بهتر عمل کنه.​
  • دارک سولز3 از لحاظ هنری عالیه و از لحاظ گیم پلی هم کاملترین دارک سولزه ولی مشخصه شیره سری رو کشیدن و چیز جدیدی تو خیلی از زمینه ها برای ارائه نداشتن.​
  • دارک سولز2 ساختار، پیسینگ و خیلی چیزاش نسبت به بقیه بازیها تو جایگاه پایینتریه ولی بازم بازیه جذاب و قابل احترامیه​
.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or