با اینکه میدونم چند سال از عرضه بازی گذشته و حرفهایی که میزنم شاید براتون تکراری باشه ولی لازم دونستم بگم.من از بازیهای اول دارک سولز رو بازی کرده بودم و یه جورایی با سبکش خو گرفته بودم
چند سال پیش بازیش کردم ولی اوایل به دلیل مشغله ولش کردم ولی این تابستون غنیمت بود تا این شاهکار رو دوباره شروع کنم.اوایل برای منی که دارک سولز باز بودم و به شدت با سیستم دفاع با سپر و ضد حمله خو گرفته بودم این بازی خیلی سخت بود و چند روز طول کشید خودمو با سرعت زیاد بازی و استفاده از جا خالی برای دفاع وفق بدم ولی الان معتادش شدم
طراحی هنری بازی و موسیقی هاش باهات جادو میکنه و ادمو به هیپنوتیزم میبره!!!طراحی هنری هانترز دریم بعد نصف بازی و اسمانش ادمو مسخ میکنه!!!همه چیز بازی جادویی هست واقعا نمیدونم اینو قبلا اشاره کردن یا نه ولی حتی طراحی منوها و ایتم ها و لوگو ها و تاثیرش توی بازی هم استعاره ای هست برای برخی چیزها تو دنیای فرا بشری.مثلا طرح و لوگوی تعداد insight ها تو بازی شبیه چشم هست که یکی از تاثیر هاش تو بازی اینکه هر چقدر میزانش بیشتر باشه دشمنان تغییر میکنن و چیزهایی میبینی که قبلا نمیدیدی(اشاره به مبحث چشم سوم تو علوم متافیزیک داره که هر چقدر چشم سوم و چاکرای مربوط به این ناحیه بازتر باشه میتونی چیزهای فرابشری تو دنیا ببینی که قبلا نمیدیدی).واقعا بازی ابرشاهکار هست.منی که دارک سولز بهترین rpg عمرم بود پشم این بازی نمیشه
تا منطقهAmygdala’s chamber lantern رفتم و لولم 105 هست.راستی نمیدونم چرا از آیتمهای جادویی مثل empty phantasm shell نمیتونم استفاده کنم؟چون لول arcane هم بهش میرسه!!!رو کدوم سلاح کار میکنه و چطور؟ایتمهای بازی هم با اینکه تعدادش کمتر از سولزه ولی پیچیده تره و خیلی چیزها رو متوجه نمیشم اصلا(شاید به دارک سولز عادت کرده بودم اینطوریه).مثلا تو دارک سولز ایتمی مثل ember وجود داشت که نوار سلامتی رو به طور محسوسی افزایش میداد نمیدونم تو بلاد مشابه این ایتم هست یا نه!چون نوار سلامتی ای به نظرم یکم کم به نظر میاد کلا!!!در مورد فروشگاهی که میشه با استفاده از insight ایتم خرید چرا کلا هیچ سلاحی گرم و سردی وجود نداره؟(همه چیز وجود داره بجز اسلحه)حدود 56 تا هم insight دارم.ضمنا اینو بگم فقط افلاین بازی میکنم.فارمینگ یکم کم به نظرم میاد کلا تو هر منطقه ای از بازی که بودم تا حالا.تو یوتیوب دیدم با chalice ها بلاد اکو هایی خیلی زیادی میشه باهاش فارم کرد.اصلا اینا چی هستن و چه کاربردی دارن؟جزو بخش انلاین بازی هست یا به صورت افلاین هم میشه انجامش داد؟چند تا ازشون رو دارم.تو هانترز دریم که چند تا قبر پشت سر هم وجود داره که فک میکنم از اونجا میشه استفاده اش کرد.فقط تا حالا جرئت نکردم اینکارو بکنم
مکانیزمشون و نحوه استفاده ازشون چطوریه وچطوری و کجا کار میکنه؟