PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
خودم الان تست کردم نشد با نت خونه با نت ایرانسل اکی بود و شد.
بنظرت پروکسی ست کنم اکی میشه؟
ببین من الان دوباره با نت منزل وصلم. یه بار پرت کرد من باز رفتم داخل

Sent from my BND-L21 using Tapatalk

خودم الان تست کردم نشد با نت خونه با نت ایرانسل اکی بود و شد.
بنظرت پروکسی ست کنم اکی میشه؟
با نت خونه قبل از وصل شدن test internet connection بزن بعد برو داخل بازی

فقط یه چیزی بهت بگم برای این که بتونی از بقیه پلیرها کمک بگیری به دو تا چیز نیاز داری یکی زنگ کمک گرفتن اون یکی آیتم اینسایت. هر جا رسیدی پشت در غول از بازی خارج شو و از سییو بازی بک آپ بگیر تو فلاش بعد زنگ کمک گرفتن رو بزن. اگه باس شکستت داد که احتمال داره چند باری بمیری دوباره از فلاش سیو بازی رو بریز دوباره زنگ رو بزن

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: imanasgharpour
ببین من الان دوباره با نت منزل وصلم. یه بار پرت کرد من باز رفتم داخل

فقط یه چیزی بهت بگم برای این که بتونی از بقیه پلیرها کمک بگیری به دو تا چیز نیاز داری یکی زنگ کمک گرفتن اون یکی آیتم اینسایت. هر جا رسیدی پشت در غول از بازی خارج شو و از سییو بازی بک آپ بگیر تو فلاش بعد زنگ کمک گرفتن رو بزن. اگه باس شکستت داد که احتمال داره چند باری بمیری دوباره از فلاش سیو بازی رو بریز دوباره زنگ رو بزن

مرسی از کمکت ممنونم.
اما اصلا نمیدونستم کو اپش اینجوریه. و فقط میشه واسه باس ها درخواست کمک داد. فک میکردم میشه کلا باهم بازی رو بریم . خیلی حالم گرفته شد. به دوتا از دوستام گفتم اونام خریدن الان فهمیدم ای دل قافل کلا کنسله

مرسی از کمکت ممنونم.
اما اصلا نمیدونستم کو اپش اینجوریه. و فقط میشه واسه باس ها درخواست کمک داد. فک میکردم میشه کلا باهم بازی رو بریم . خیلی حالم گرفته شد. به دوتا از دوستام گفتم اونام خریدن الان فهمیدم ای دل قافل کلا کنسله
نه بابا نگران نباش از اول لامپ میتونی با دوستات بری من خلاصه وار گفتم تا زود متوجه بشی. از اول بازی میتونی آنلاین بری

مرسی از کمکت ممنونم.
از اول بازی میتونی دو یا سه نفره بری. فقط آیتم کمک از دیگران محدوده. با هر بار مردن یکی ازت کم می کنه به همین خاطر هر وقت اون آیتم دستت اومد از بازی سیو بگیر تو فلش

از اول بازی میتونی دو یا سه نفره بری. فقط آیتم کمک از دیگران محدوده. با هر بار مردن یکی ازت کم می کنه به همین خاطر هر وقت اون آیتم دستت اومد از بازی سیو بگیر تو فلش

چطوری از اول بازی با دوستام برم؟ ینی میشه کلشو باهاشون برم؟

چطوری از اول بازی با دوستام برم؟ ینی میشه کلشو باهاشون برم؟
اره کلشو میتونی. راستی یه سوال از روزی که بازی رو نصب کردی چه قدر بازی کردی اصلا هیچی بازی کردی؟

اره کلشو میتونی. راستی یه سوال از روزی که بازی رو نصب کردی چه قدر بازی کردی اصلا هیچی بازی کردی؟

قبل از این دارک سولز بازی کردی؟

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: imanasgharpour

اره داداش حدود 40 دقیقه. زیاد بازی نکردم چون میخام با رفیقام بازی کنم. اما واقعا نمیدونم چجوری این کارو کنم. اینجا پرسیدم که کو اپ داره که از اول تا اخرو باهم بریم .واسه همین میپرسم همش

سلام مجدد. اقا ما امشب انلاین شدیم تو بازی و برای اولین بار لفت نخورد اصلا هم هرچقدر زنگوله رو زدیم کسی نیومد. با دوستام پسورد یکشکل زدیم نت تیپ 2 هم بودیم بدون پسورد روی لوکال ورلد واید خلاصه هرچی به ذهنمون رسید انجام دادیم. تو هانتر دریم و تو چنجای یارنام. من باس اول رو هم زدم اما بازم پیدا نکرد . شما میتونید کو اپ برید یا نه؟ لطفا از دوستان کسی که مقدوره براش تست کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or