PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
آقا کسی رون Heir لول آخرشو پیدا کرده؟ (همونی که با V.atc بلاداکوی بیشتری میده)
من چلیسارو زیر و رو کردم نیافتمش!~X(
مثل اینکه توی Pthumeru Ihyll Root Chalice میتونی این رون رو بدست بیاری
ولی متاسفانه شانسش random هست.:D اگه خیلی دوست داری بدستش بیاری، همین دانجن رو چند بار برو، بلاخره بدستش میاری دیگه. باید از قبل میپرسیدی توی کدوم دانجن میدتش که الان اینطوری اعصابت خراب نشه:D

• Like
Reactions: rezab and Ludens

ببین داداش قیدشو بزنی بهتره
من که خودمو خدای حوصله میدونم کم اوردم برا پیدا کردنش مگه اینکه خیلی بخت یارت باشه:D

ولی به قول دوستان اگه میخوای براش وقت بزاری فقط pthumeru ihyll root chalice وقت بزار
مون دیسکاوری ایتم رو ببند بعد بورو چون حکما شانس برداشتن و میبره بالا

• Like
Reactions: sinart7 and Ludens
وقتتو حدر نده داداچم! اگه خیلی تو قید و بندشی، همون گلیفی که رفیقمون گفتو بزن برو بگرد! توی سایت ویکی بلادبورن حتی نوشته کدوم لایه از دانجن هست این رون! فقط رونارو نفروشی که نمیتونی 2بار یه رونو بگیری!

مرسی از همه مشکل اینجاست سر این مشکلات مسخره PSN نمیتونم به نت وصل شم. :D لولم 420 رسیده به فکر این بودم که تا ته ببرمش ولی خب مثل اینکه فعلا باید بیخیال بشم. :D
ولی مشکلی نداره نتا! من دیشب توی پارتیه 5 شیش نفره بودم همه اکی بود نتاشون فقط قطی وصلی وسطش میداد برا یکی 2نفر که اونم دیگه کاملا عادیه! برا خودمم دیروز یه بار قط شد فقط توی بتل! آخرایه دس بود همه ی امتیازام پرید!:((:((:((

• Like
Reactions: rezab and Ludens
ولی مشکلی نداره نتا! من دیشب توی پارتیه 5 شیش نفره بودم همه اکی بود نتاشون فقط قطی وصلی وسطش میداد برا یکی 2نفر که اونم دیگه کاملا عادیه! برا خودمم دیروز یه بار قط شد فقط توی بتل! آخرایه دس بود همه ی امتیازام پرید!:((:((:((

داش علی بتل فقط کار خودم و خودته مثل قدیم بریم من خلبان بمبر بشم توام بشینی پشته میشینگان به ب......... بزاریم:D=))

• Like
Reactions: J. Constantine
مرسی از همه مشکل اینجاست سر این مشکلات مسخره PSN نمیتونم به نت وصل شم. :D لولم 420 رسیده به فکر این بودم که تا ته ببرمش ولی خب مثل اینکه فعلا باید بیخیال بشم. :D

ولی بازم با این لولت به مبارزه دعوتت میکنم looool :D
یادم نیس لول 270 اینا بود

ولی بازم با این لولت به مبارزه دعوتت میکنم looool :D
یادم نیس لول 270 اینا بود
وضعیت نت برای PvP خیلی خرابه متأسفانه. یادمه با یه دوستی چندبار بازی کردم اصن نمیتونستم تکون بخورم از جام همش لگ بود! :|
راستی برای کمک به بقیه پلیر پیدا میشه؟ قبلا زنگ Small رو میزدی هیچ احدی پیدا نمیشد، دقیقا برعکس PvP که عین مور و ملخ میریختن. :-"

وضعیت نت برای PvP خیلی خرابه متأسفانه. یادمه با یه دوستی چندبار بازی کردم اصن نمیتونستم تکون بخورم از جام همش لگ بود! :|
راستی برای کمک به بقیه پلیر پیدا میشه؟ قبلا زنگ Small رو میزدی هیچ احدی پیدا نمیشد، دقیقا برعکس PvP که عین مور و ملخ میریختن. :-"
من تا ماه پیش که پلاس داشتم بیشتر کمک دیگران میرفتم تا PvP

• Like
Reactions: sinart7 and Ludens
سلام دوستان من Eileen the Crow رو دیدم بعد که به باس vicar amelia رسیدم به محل مبارزه با پدر گاسکویین رفتم الین با یه هانتری میجنگید بعد مرد بعد من هانتر رو کشتم حالا از کجا الین رو پیدا کنم؟

سلام دوستان من Eileen the Crow رو دیدم بعد که به باس vicar amelia رسیدم به محل مبارزه با پدر گاسکویین رفتم الین با یه هانتری میجنگید بعد مرد بعد من هانتر رو کشتم حالا از کجا الین رو پیدا کنم؟
اگر مرده که هیچی
ولی اگر زنده میموند در مراحل بعدی در ورودی محل مبارزه با ویکار آملیا ظاهر میشد که زخمی و در حال مرگ هستش و ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or