PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
اما در مورد Tomb mold 3
به طور پیش فرض توی تمام چالیس های سطح دو و سه میتونی پیداشون کنی . البته توی بازی هم میتونی از داخل فروشگاه های هانتر دریم خریداریشون کنی . اما اگر دنبال اینی که سریع به دست بیاری از چالیس های Lower Pthumeru که سطح 3 هستند استفاده کن و روی زدن موش ها تمرکز کن . معمولا جایی که یه گله موش هستش با زدن همه اونها میتونی Tomb mold 3 خوبی بدست بیاری
اول اینکه دمت گرم که حوصله میکنی اینجوری با جزئیات توضیح میدی که میدونم ناشی از عشق به بازی هست که خودمم دارم تجربش میکنم.
نکته ی ریز اینجاس که الان فروشگاها ندارن Tomb Mold 3. من یکبار بازی رو تموم کردم و الانم تا Forbidden Woods رفتم و باس وودزو هنوز نزدم! دلیلش اینه که باید تا NG+7 برم تا فروشگاها تمام آیتمایه جدیدو بیارن؟ یا خود چلیسارو باید برم تا آیتمای جدید بیاد توی فروشگاه؟ یا ترکیب هردوش؟ تشکر.

بچه ها سلام یه سوال
من بلادبورن و قبلا بازی کردم و تا خیلی جاها رفتم و خیلی اپگیرد کردم هیرو مو سره یه اتفاقا مجبور شدم همون موقع ها کنسولمو ریست فکتوری کنم چون میخواستم بفروشمش که کنسل شد فروختنم الان دوباره بازی رو نصب کردم همه چی از اوله چرا نباید طبیعتا سیو های بازی رو اپلود کنه؟
اخه سیوام توی پلیستیشن نتورک ( توی اکانتم هستش) جال اینجاست میزنه بلادبورن سیوش هست تو پلیستیشن نتورک و کپی میکنم رو کنسول ولی بازم همه چی از اوله

به نظرتون چی کار کنم؟

شاید باید برم جای اون روح کوچیکا اونجا شاید سیو بازی رو اپلود کنه

اول اینکه دمت گرم که حوصله میکنی اینجوری با جزئیات توضیح میدی که میدونم ناشی از عشق به بازی هست که خودمم دارم تجربش میکنم.
نکته ی ریز اینجاس که الان فروشگاها ندارن Tomb Mold 3. من یکبار بازی رو تموم کردم و الانم تا Forbidden Woods رفتم و باس وودزو هنوز نزدم! دلیلش اینه که باید تا NG+7 برم تا فروشگاها تمام آیتمایه جدیدو بیارن؟ یا خود چلیسارو باید برم تا آیتمای جدید بیاد توی فروشگاه؟ یا ترکیب هردوش؟ تشکر.

خواهش میکنم .
باید ملکه یارنام رو بزنی تا برای خرید در فروشگاه هانتر دریم آزاد بشه . اگه میبینی آیتمی رو کم داری به این علته که خوب چالیس ها مخصوصا درهای امتیازی قبل و بعد از باس و شروع مراحل رو نگشتی چون بازی طوریه که پیش نیازهای لازم واسه چالیس بعدی رو در داخل مراحل میده . به این خاطر طبق لیستی که در بالا نوشتم چک کن که تمام چالیس ها رو در سطح مورد نظر کامل رفته باشی . چالیس ها رو هم کامل بگرد وجب به وجب ، تمام درها همه بخش ها رو بگرد مخصوصا دیوارهای مخفی که آیتم های خیلی خوبی میده . اهمیت این درهای امتیازی اینه که یکدفعه میبینی مثلا ده تا از یه آیتم مورد نیازت بهت میده . پس کامل همه چالیسها رو برو

بچه ها سلام یه سوال
من بلادبورن و قبلا بازی کردم و تا خیلی جاها رفتم و خیلی اپگیرد کردم هیرو مو سره یه اتفاقا مجبور شدم همون موقع ها کنسولمو ریست فکتوری کنم چون میخواستم بفروشمش که کنسل شد فروختنم الان دوباره بازی رو نصب کردم همه چی از اوله چرا نباید طبیعتا سیو های بازی رو اپلود کنه؟
اخه سیوام توی پلیستیشن نتورک ( توی اکانتم هستش) جال اینجاست میزنه بلادبورن سیوش هست تو پلیستیشن نتورک و کپی میکنم رو کنسول ولی بازم همه چی از اوله

به نظرتون چی کار کنم؟

شاید باید برم جای اون روح کوچیکا اونجا شاید سیو بازی رو اپلود کنه

نه نمیشه باید از اول بری . منم یکبار دستگاه معمولی رو فروختم لول 470 بودم . دوباره که ps4 pro گرفتم با اینکه توی دستگاه قبلی بازی رو پلات کرده بودم ولی دوباره مجبور شدم از اول بازی کنم . البته از اول بازی کردن وقتی با بازی آشنایی لذت خاصی داره . چالش خوبی هستش بهتره از اول شروع کنی چون منم اینکارو کردم و دفعه دوم توی دستگاه جدید به لول مکس 544 رسوندم . واقعا بازی کردن با لول پایین توی چالیس ها برام لذت بخش و چالش برانگیز بود

بعد دو سال دوباره ps4 خریدم و بازیش کردم .هنوز اونقدر جذابه که بازی های دیگه که با کنسول خریدم و بیخیال شدم:D وافعا چطوری میشه یه بازی همچین اتمسفری داشته باشه؟ این دوستان from software دقیقا چی زدن موفع ساخت این بازی؟:D وافعا از بهترین بازی هایی بوده که تا حالا بازی کردم

بعد دو سال دوباره ps4 خریدم و بازیش کردم .هنوز اونقدر جذابه که بازی های دیگه که با کنسول خریدم و بیخیال شدم:D وافعا چطوری میشه یه بازی همچین اتمسفری داشته باشه؟ این دوستان from software دقیقا چی زدن موفع ساخت این بازی؟:D وافعا از بهترین بازی هایی بوده که تا حالا بازی کردم

چیزای سنگین و خوبی زدن که امیدوارم ۲برابرش رو بزنن و نسخه ۲ رو هم بحمدلله بدن ما بزنیم :D

من بازی یه بازی تموم کردم اما لیدی ماریا اصلا ندیدم !!
کجا رو جا انداختم
بعد اینکه تو یوتیوب دیدم اواخر بازی وقتی به یکی مرحله اولیه بازی برمیگردی شهر تغییر کرده پر تپه های شنی
ممنون میشم راهنمایی کنید

من بازی یه بازی تموم کردم اما لیدی ماریا اصلا ندیدم !!
کجا رو جا انداختم
بعد اینکه تو یوتیوب دیدم اواخر بازی وقتی به یکی مرحله اولیه بازی برمیگردی شهر تغییر کرده پر تپه های شنی
ممنون میشم راهنمایی کنید

باید dlc داشته باشین

• Like
Reactions: dariush_ho
نه نمیشه باید از اول بری . منم یکبار دستگاه معمولی رو فروختم لول 470 بودم . دوباره که ps4 pro گرفتم با اینکه توی دستگاه قبلی بازی رو پلات کرده بودم ولی دوباره مجبور شدم از اول بازی کنم . البته از اول بازی کردن وقتی با بازی آشنایی لذت خاصی داره . چالش خوبی هستش بهتره از اول شروع کنی چون منم اینکارو کردم و دفعه دوم توی دستگاه جدید به لول مکس 544 رسوندم . واقعا بازی کردن با لول پایین توی چالیس ها برام لذت بخش و چالش برانگیز بود[/QUOTE]

ممنون از پاسخت داداش
ولی داداش پیگیری کردم و متوجه شدم مشکلم اینه که بازیم قبلا رجیون دو بوده ولی الان بزی که گرفتم رجیون یک هستش به خاطر همین سیوامو اپلود نمیکنه

چیزای سنگین و خوبی زدن که امیدوارم ۲برابرش رو بزنن و نسخه ۲ رو هم بحمدلله بدن ما بزنیم :D

من خیلی امید داشتم توی E3 چند ماه پیش حتی توی PlayStation Experience خبری از بلادبورن دو بشه ولی وقتی توی این دو تا مراسم خبری نشد تقریبا مطمئن شدم دیگه توی این نسل دیگه خبری از بلادبورن دو نمیشه . به دلیل اینکه حداکثر تا 2020 نسل نهم شروع میشه و PS5 میاد . لاین آپ سونی واسه 2018 و 2019 اینقدر بازی های آس انحصاری داره که فکر نکنم سونی بخواد این شاه مهره رو اینجا بزاره . فقط یه نگاه بندازیم گاد اف وار ، تلو دو ، دیز گان ، دیس استرندینگ ، اسپایدر من ، دیترویت ، دریمز ، Ghost of Tsushima ، اینا فقط بخشی از انحصاری های این دو سال باقی مونده هستن . من فکر کنم اگر بلادبورن دو ساخته بشه به احتمال بسیار زیاد در نسل 9 خواهد بود . به شخصه حاضرم دو سال بگذره ولی بلادبورن دو رو روی PS5 با گرافیک 4k ببینم. تنها میشه یه شانس کوچیک دید واسه دیدن بلادبورن دو در این نسل اونم در مراسم E3 بعدی . اگه اونجا معرفی بشه میشه به این نتیجه رسید که بازی در ماه های آخر نسل هشت به طور مشترک هم روی PS4 بیاد و هم روی PS5 . به نظر من ارزش داره صبر کنیم و بلادبورن دو رو روی PS5 بزنیم

من خیلی امید داشتم توی E3 چند ماه پیش حتی توی PlayStation Experience خبری از بلادبورن دو بشه ولی وقتی توی این دو تا مراسم خبری نشد تقریبا مطمئن شدم دیگه توی این نسل دیگه خبری از بلادبورن دو نمیشه . به دلیل اینکه حداکثر تا 2020 نسل نهم شروع میشه و PS5 میاد . لاین آپ سونی واسه 2018 و 2019 اینقدر بازی های آس انحصاری داره که فکر نکنم سونی بخواد این شاه مهره رو اینجا بزاره . فقط یه نگاه بندازیم گاد اف وار ، تلو دو ، دیز گان ، دیس استرندینگ ، اسپایدر من ، دیترویت ، دریمز ، Ghost of Tsushima ، اینا فقط بخشی از انحصاری های این دو سال باقی مونده هستن . من فکر کنم اگر بلادبورن دو ساخته بشه به احتمال بسیار زیاد در نسل 9 خواهد بود . به شخصه حاضرم دو سال بگذره ولی بلادبورن دو رو روی PS5 با گرافیک 4k ببینم. تنها میشه یه شانس کوچیک دید واسه دیدن بلادبورن دو در این نسل اونم در مراسم E3 بعدی . اگه اونجا معرفی بشه میشه به این نتیجه رسید که بازی در ماه های آخر نسل هشت به طور مشترک هم روی PS4 بیاد و هم روی PS5 . به نظر من ارزش داره صبر کنیم و بلادبورن دو رو روی PS5 بزنیم

به شخصه واقعا عجله ندارم واسش، فکر کنم خودتم همینجوری باشی، این بازی خیلی با ارزشه و ترجیح میدم مدت بیشتر منتظر بمونم اما یه چیز بی نقص دیگه ببینم، همینجوریش نسخه اول شاهکار و یه جورایی بی نقص بود، ادامه دادن همین مسیر برای نسخه دوم خیلی سخته اما خب میازاکی و تیمش از پسش بر میان اما زمان لازمه
با توجه به موفقیت تجاریش و همچنین محبوبیتی که کسب کرد احتمال اینکه ادامشو نسازن خیلی کمه !
به هرحال یا این نسل یا نسل بعد دیدن بلادبورن۲ خیلی لذتبخش خواهد بود، انتظار شیرینیه :D اما ارزششو داره

ولی من امیدوارم تریلری که از from software توی فکر میکنم TGA بود که پخش شد مال bloodborne بعدی باشه [-o<

• Like
Reactions: J. Constantine
ولی من امیدوارم تریلری که از from software توی فکر میکنم TGA بود که پخش شد مال bloodborne بعدی باشه [-o<
ولی من امیدوارم که نباشه!:D اصن تصوره بلادبورن 2 روی پلی 5 هم قند تو دل آب میکنه مرد مومن!:D چرا باید رو پلی 4 بیاد؟!:D ولی محکم امیدوارم اگه جزو لاین آپ نسل بعد نباشه، دست کم یه سال بعد شروع بیاد که تا تهه نسلو باهاش بریم!:D میدونم معمولا لاین آپا خراب میکنن ولی خو این دست یه هیولایی مثه میازاکیه و ریسک خرابیش به مراتب پایینتره اگر اصن باشه البته!:D من خودم این نسل بازیو خیلی دیر کشف کردم ولی نسل بعد دیگه نمیزارم اینجوری تو پاچم بره عمو!:دی

• Like
Reactions: sam.fisher

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or