PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستان راهی هست که وقتی ضربه میخورم کمتر از خونم بره ؟ الان لولم 180 هست ولی ضربه میخورم سریع از خونم میره

لباس و استفاده از رونهایی که دمج کاهش میدن
درکل اینها هم تاثیر آنچنانی ندارن سعی کن ضربه نخوری! تو ng+ بعضی از باسها با یک ضربه میکشنت!

• Like
Reactions: Jack cooper
تو ناحيه چليس هاى فرعى هستند يا بازى اصلى؟؟
مربوط به چلیسا هست فکر کنم هنوزم میتونید کدایی که دادنو بزنید و ببینیدشون
یدونه دشمن دیگه هم تو چلیسا پیدا کرده بودن که اون حذف نشده بود و کامل بود ولی تا چند وقت پیش هیچکس پیداش نکرده بود برا اونم کد داده بودن

• Like
Reactions: rezab
مربوط به چلیسا هست فکر کنم هنوزم میتونید کدایی که دادنو بزنید و ببینیدشون
یدونه دشمن دیگه هم تو چلیسا پیدا کرده بودن که اون حذف نشده بود و کامل بود ولی تا چند وقت پیش هیچکس پیداش نکرده بود برا اونم کد داده بودن
منظور از کد چيه ؟؟ بايد با گيفت کارت کد خريد از PSN؟

کد های glyph مثل sikgc3sm و arkhv2vs رو میتونید داخل بازی بزنید
اون قسمت چلیس ها یه گزینه مربوط به این مورد داره
ممنون بابت راهنمايى با اين کد ها نقشه جديد تو چليس هاى فرعى باز ميشه؟؟ بعد من ديسک نسخه گوتى دارم ديسک نسخه اوليه رو فروختم شنيدم اينا رو نسخه اوليه بوده بعد تو نسخه نهايى حذف شده يا رو ديسک گوتى که من دارم هم اجرا ميشه؟؟

دوستان discovery رو ارتقاع بدیم چه اتفاقی می افته ؟

احتمال دراپ ایتم از دشمنا بالاتر میره خصوصا برای فارم جم تو چلیسها دیسکاوریت بالا باشه شانست بیشتر میشه

ممنون بابت راهنمايى با اين کد ها نقشه جديد تو چليس هاى فرعى باز ميشه؟؟ بعد من ديسک نسخه گوتى دارم ديسک نسخه اوليه رو فروختم شنيدم اينا رو نسخه اوليه بوده بعد تو نسخه نهايى حذف شده يا رو ديسک گوتى که من دارم هم اجرا ميشه؟؟

اونا یسری گلیچ یا باگ گیم بودن که با اپدیت حذف شدن این گلیفا بخشی از گیم هستن حذف نشده

Last edited by a moderator:
سلام

از دوستان کسی هست اینجا نسخه Bloodborne™ Complete Edition بازی رو خریده باشه ؟
من این نسخه رو خریداری کردم از استور منتها وقتی زدم بازی بیاد رو خط دانلود فقط عنوان کلی بازی اومد تو خط دانلود یعنی Bloodborne™ و خبری از اون DLC بازی یعنی The Old Hunters نبود !
یعنی DLC نیومد تو خط دانلود در حالی تو بازی های قبلیم DLC هم میومد جدای از بازی !

خواستم بدونم تو نسخه Complete Edition جریان چطوریه ؟ DLC با خود بازی در یک فایل واحد دانلود میشن ؟

سلام

از دوستان کسی هست اینجا نسخه Bloodborne™ Complete Edition بازی رو خریده باشه ؟
من این نسخه رو خریداری کردم از استور منتها وقتی زدم بازی بیاد رو خط دانلود فقط عنوان کلی بازی اومد تو خط دانلود یعنی Bloodborne™ و خبری از اون DLC بازی یعنی The Old Hunters نبود !
یعنی DLC نیومد تو خط دانلود در حالی تو بازی های قبلیم DLC هم میومد جدای از بازی !

خواستم بدونم تو نسخه Complete Edition جریان چطوریه ؟ DLC با خود بازی در یک فایل واحد دانلود میشن ؟
DLC تو اپدیت 1.12 هست که اگر خود بازی معمولی رو هم بگیری به همون اپدیت میشه، و دی ال سی بازی فقط خریدش برای همون لایسنس هست.و با همون اپدیت اخری خود بازی بهش اضافه میشه

سلام دوستان خسته نباشيد من اخيرا بازيو شروع كردم و لولم ٨٥ه و اينكه الان باس nurse رو زدم و از فايل سيو هام بكاپ گرفتم فقط يه مشكل دارم اينكه از اون بند ناف ها فقط اون يكي توي old work shop وو پيدا كردم باس rom رو هم زدم كلينيك رفتم ولي بند نافي پيدا نكردم ميشه راهنمايي بكنين بايد چيجوري پيداش كنم ممنون

سلام دوستان خسته نباشيد من اخيرا بازيو شروع كردم و لولم ٨٥ه و اينكه الان باس nurse رو زدم و از فايل سيو هام بكاپ گرفتم فقط يه مشكل دارم اينكه از اون بند ناف ها فقط اون يكي توي old work shop وو پيدا كردم باس rom رو هم زدم كلينيك رفتم ولي بند نافي پيدا نكردم ميشه راهنمايي بكنين بايد چيجوري پيداش كنم ممنون
چهارتا بند ناف هست دوتاش از دست رفتنیه
اگه قبل از کشتن rom وارد اون اتاق کلینیک بشید دیگه نمیتونید بند نافو بگیرید
اون یکی دیگه بند نافم یادم نمیاد از کجا بود ولی یادمه اون یکی احتمال از دست دادنش بیشتر بود
اگه قبلا وارد اون قسمت از کلینیک شدید و اون یکی بند نافم از دست دادید که باید از اول برید.

دوستان امروز پدیده ای رخ داده به نام super blue blood moon یا ابر ماه خونی ابی. درواقع سه پدیده ی ماه ابی ، ابر ماه و البته "ماه خونی" باهم اتفاق افتاده. بهرحال حواستون باشه blood moon در حال رخ دادنه اگر منظورم رو میفهمید:D
nasa-super-blue-blood-moon_650x400_41517120266.jpg

(عکس گرفته شده ناسا)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or