PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
ممنون دوست عزيز من اون اسلحه که چنگ هيولا هست و red jelly رو پيدا کردم الان يه مشکلى هست يه چليس که مال آنلاين هست بعد 6 تا چليس دارم يعنى چليس ششم که نزديک کلبه روبروى چليس old hunter ميشه تمومش کردم بعد جاش چليس هفتم رو بزارم جاش برم تا به ملکه يارنام برسم ؟؟
؟ دقیقا متوجه نشدم
ربطی به ترتیب گذاشتنشون نداره
اون ترتیبی که تو لیست بالا میبینید بخاطر اینه که پیشرفت توی چلیس ها به اینصورته و برای جلوتر رفتن داخلشون باید قبلیاشو برید تا متریال مورد نیاز چلیس بعدیو بگیرید وگرنه فرقی نمیکنه توی هانتر دریم به چه ترتیبی بذاریدشون

؟ دقیقا متوجه نشدم
ربطی به ترتیب گذاشتنشون نداره
اون ترتیبی که تو لیست بالا میبینید بخاطر اینه که پیشرفت توی چلیس ها به اینصورته و برای جلوتر رفتن داخلشون باید قبلیاشو برید تا متریال مورد نیاز چلیس بعدیو بگیرید وگرنه فرقی نمیکنه توی هانتر دریم به چه ترتیبی بذاریدشون
منظورم اينه اينا 7 تا هستن و چليس ها شش تا مثلا ترتيب 1 تا 6 رو تموم کردم ميتونم جاى چليس اول رو پاک کنم جاش چليس 7 رو بزارم و برم؟؟

منظورم اينه اينا 7 تا هستن و چليس ها شش تا مثلا ترتيب 1 تا 6 رو تموم کردم ميتونم جاى چليس اول رو پاک کنم جاش چليس 7 رو بزارم و برم؟؟

هر چلیسی که باساشو زدی و تموم کردی میتونی پاک کنی قبلش چک کن متریال موردنیازتو از توش برداشتی، بهتره قدیمیتراشو پاک کنی

• Like
Reactions: rezab
سلام
کسی میتونه یه توضیح اولیه از بازی بده
نحوه آپگریدا معنی stat ها و اینجور چیزا؟
اگه کسی حالشو داره بسم الله ...
احساس میکنم یکم از ds سختتره چون سولات که میفته زمین رو دشمنا بر میدارن

سلام
کسی میتونه یه توضیح اولیه از بازی بده
نحوه آپگریدا معنی stat ها و اینجور چیزا؟
اگه کسی حالشو داره بسم الله ...
احساس میکنم یکم از ds سختتره چون سولات که میفته زمین رو دشمنا بر میدارن

همیشه وقتی یه بازی rpg شروع میکنی میون اون همه آپشن و ایتم و... برای مدتی احساس گیجی داری! ساده ترین و بهترین راه اینه با بازی درگیر بشی و کشفشون کنی! اگه با سری سولز آشنایی که کارت راحتتره اپگریداش شبیه دارک سولز ِ گزینه هاشم کمتره
برای اپگرید سلاح هم که نیاز به سنگهاش داری (مثل دارک سولز) میتونی روی سلاحت جم بزاری که هرکدوم قابلیت خاص خودشو داره
تو دارک سولز رینگ داشتی اینجا رون (محدویتش اینه برخلاف رینگ دارک سولز که هرجایی میتونستی تعویض کنی رون فقط تو هانترز دریم قابل ست کردن ِ)
در کل توصیه من اینه برای لذت بیشتر خودت با بازی درگیر شو چیزی خراب نمیشه اگر هم شد مشکلی نیست دور بعد میگیریش :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rezab and NaViiDii
ظاهرا دوتا باس جدید توی بازی پیدا شده (!) که خبرش توی زومجی منتشر شده باس ها از طریق glyph های sikgc3sm و arkhv2vs در دسترسن

درسته اینا البته مال بازی بود که از نسخه نهایی حذف شده . دوستان فقط دقت کنند قبل از اینکه این گلیفهارو بزنید سیو بازیتون رو بریزید روی فلش چون مخصوصا گلیف sikgc3sm که توش با باس خرچنگی میجنگید لامپی برای بازگشت نیست و رسما بازیتون قفل میشه تو اون ناحیه و نمیتونید برگردید هانتر دریم . من دیروز باس خرچنگی گلیف sikgc3sm رو زدم ضربات خیلی مرگباری داره ولی بشدت کنده کافیه فقط جاخالی بدید از پشتش بهش ضربه بزنید .

• Like
Reactions: rezab
باور کن بازی رو تموم کردم و فقط دوتا شمشیرش رو باز کردم که یکی پتک داره .
خب باور میکنم تمام کردن بازی ربطی به باز کردن سلاح ها نداره شما یک سری badge هست که وقتی اونا رو پیدا کنید میتونید سلاح های بازی رو تو فروشگاه باز کنید البته بعضی سلاح ها رو هم میتونید تو خود بازی پیدا کنید. محل badge ها رو هم میتونید توی نت پیدا کنید. یه سری محل مخفی و باس های اپتیمال هم هست که راحت میشه متوجه شون نشد و بازی رو تمام کرد.

• Like
Reactions: rosgod
باور کن بازی رو تموم کردم و فقط دوتا شمشیرش رو باز کردم که یکی پتک داره .

احتمالا شما خوب محیط رو نچرخیدی . اینطوری خیلی از آیتمها رو از دست میدی . برای گرفتن saw cleaver باید بری توی فاضلاب های یارنام اونجا که یه خوک بزرگ هستش . اگه تا الان ندیدیش اون پلی که یه دونه از اون موجودات بزرگ یه سنگ آتیشی رو از بالا به سمتت میفرسته رو که یادته ، همونجایی که قبل پل یه آسانسور داشت که اول بازی نمیتونستی استفاده کنی و باید دور میزدی از فاضلاب ها از اون نردبون میومدی بالا و قابل استفادش میکردی خوب این خوکه قبل از اینکه از اون نردبون بیای بالا تو ته همون مسیر فاضلابه . اینو که زدی بهت اون بج رو میده که میتونیSaw Cleaver رو از توی اسلحه های فروشگاه داخل هانتر دریم بخری

• Like
Reactions: rosgod
احتمالا شما خوب محیط رو نچرخیدی . اینطوری خیلی از آیتمها رو از دست میدی . برای گرفتن saw cleaver باید بری توی فاضلاب های یارنام اونجا که یه خوک بزرگ هستش . اگه تا الان ندیدیش اون پلی که یه دونه از اون موجودات بزرگ یه سنگ آتیشی رو از بالا به سمتت میفرسته رو که یادته ، همونجایی که قبل پل یه آسانسور داشت که اول بازی نمیتونستی استفاده کنی و باید دور میزدی از فاضلاب ها از اون نردبون میومدی بالا و قابل استفادش میکردی خوب این خوکه قبل از اینکه از اون نردبون بیای بالا تو ته همون مسیر فاضلابه . اینو که زدی بهت اون بج رو میده که میتونیSaw Cleaver رو از توی اسلحه های فروشگاه داخل هانتر دریم بخری
دقیقا میدونم کجا رو میگی . من رفتم دور زدم از یه در کوچیک که بود که به اون فاضلاب خوکه راه داره من از پشت سر خوکه رو کشتم یه ایتم هم گرفتم ولی اوکی نشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or