PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سلام مجدد.
من به مرحله برفی رفتم.از درب نیمه باز وارد شدم و چندین روح خانوم رو کشتم. از پله ها بالا رفتم و وارد یه کتابخانه شدم. بعدش توی یه گوشه از همین محیط کتابخونه یه پنجره کوچیک پریدم پایین و دوباره چند تا روح خانوم بودن که ایندفعه سرشون از بدنشون جدا بود و جیغ میکشیدن......همه رو زدم.....ولی....هر چی میگردم راه برگشتی نیست؟؟؟؟؟
چرا؟؟؟
چیکار کنم؟؟
ممنون.

همونجا که از پنجره می افتی پایین سمت چپ رو ادامه بده تا برسی به قسمت که بازه و میتونی بری روی یه حالت بالن مانند که یه پنجره اونجا هست و میری توش

دوستان یک سوال داشتم:
چک پوینت یا همون سیو چه موقعی میده؟(من تا باس فایتی که روی پل هست میرم و کشته میشم و باز میاد از اول !!!)
همینجوریه؟ایا سیو کردنش راه خاصی داره ؟

دوستان یک سوال داشتم:
چک پوینت یا همون سیو چه موقعی میده؟(من تا باس فایتی که روی پل هست میرم و کشته میشم و باز میاد از اول !!!)
همینجوریه؟ایا سیو کردنش راه خاصی داره ؟
چک پونت نداره
سیو بازی فقط از طریق روشن کردن یه سری لامپ هست
از همونجا هم میتونی تلپورت کنی به Hunters Dream و برگردی

من یه مشکلی برام پیش اومده . من الات او hemwick chanel lane هسنم کنار اون بنا که شبیه یه برج کوچیک هس .همونجایی که کالسکه میاد دنبالت و میبرتت forsaken castle اما هرچی وایمیستم کنارش هیچ کالسکه ای نمیاد که منو ببره فورساکن . witch رو هم کشتم vicar amelia رو هم کشتم .دیگه نمیدونم چیکار کنم!؟

من یه مشکلی برام پیش اومده . من الات او hemwick chanel lane هسنم کنار اون بنا که شبیه یه برج کوچیک هس .همونجایی که کالسکه میاد دنبالت و میبرتت forsaken castle اما هرچی وایمیستم کنارش هیچ کالسکه ای نمیاد که منو ببره فورساکن . witch رو هم کشتم vicar amelia رو هم کشتم .دیگه نمیدونم چیکار کنم!؟

اول باید از طریق forbidden Woods بری به مقر لوسفکا و دعوت نامه رو برداری

آقایون کسی در مورد آلمان های موجود تو بلاد چیزی میدونه
خیلی از چیز ها رو اصلا کاربردش و نمیدونم
اگه کسی میدونه یا لینک داره بده
یا خلاصه وار بگه المانها به چه دردی میخوره

خب خب ! بنده هم بازی رو تموم و پلات کردم..بعد حدود 50 ساعت بازی...البته کلی اش تو pvp و کشتن باسها چند باره و چند باره گذشت و هنوزم ng + نرفتم! و منتظر تم عزیز هستم ! :d
.
1 . بازی همون طور که انتظار داشتم به شدت خوش ساخت بود و پر رمز و راز چندین بار سوپرایز شدم تو بازی قشنگ امضای کارگردان سری توی جای جای بازی هست! زدن Brain Of Mensis یه حس خاصی میداد بهم!! انگار داشتم تو abyss راه میرفتم!! مادر با اون ابهت مثل چی افتاده بود زمین و فقط نیگات میکرد!!
2. بازی عمق ار پی جی اش کمتر شده بود و خیلی شبیه به اکشن ار پی جی بود - تا ار پی جی اکشن!!
3. بازی نسبت به سری دارک سولز به نظرم ٖآسون تر بود - من خیلی از باسها رو همون با اول زدم... و استراتزی بپر تو بغل غول ضربه بزن رو بیشتر باسها جواب میداد! در حالی که تو دارک سولز بارها به فحش و پرت کردن دسته ام می انجامید!!
4. طراحی هنری بازی -داستان فلسفی بازی - اون حس یونیک بودن - طراحی باس ها به شدت عالی و قابل تحسین بود..
5.یه مقداری کم بودن ؛کاواننت ها ؛ هم تو ذوقم زد!! انتظار بیشتری از بخش انلاین بازی داشتم...
.
خب فعلا همینا ..! به هیچ وجه این بازی عزیز رو از دست ندید! :x

آخرین ویرایش:
Bloodborne Official ArtBook Released In Japan

60mqrn32ycftonn9w5rj.jpg

خب خب ! بنده هم بازی رو تموم و پلات کردم..بعد حدود 50 ساعت بازی...البته کلی اش تو pvp و کشتن باسها چند باره و چند باره گذشت و هنوزم ng + نرفتم! و منتظر تم عزیز هستم ! :d
.
1 . بازی همون طور که انتظار داشتم به شدت خوش ساخت بود و پر رمز و راز چندین بار سوپرایز شدم تو بازی قشنگ امضای کارگردان سری توی جای جای بازی هست! زدن Brain Of Mensis یه حس خاصی میداد بهم!! انگار داشتم تو abyss راه میرفتم!! مادر با اون ابهت مثل چی افتاده بود زمین و فقط نیگات میکرد!!
2. بازی عمق ار پی جی اش کمتر شده بود و خیلی شبیه به اکشن ار پی جی بود - تا ار پی جی اکشن!!
3. بازی نسبت به سری دارک سولز به نظرم ٖآسون تر بود - من خیلی از باسها رو همون با اول زدم... و استراتزی بپر تو بغل غول ضربه بزن رو بیشتر باسها جواب میداد! در حالی که تو دارک سولز بارها به فحش و پرت کردن دسته ام می انجامید!!
4. طراحی هنری بازی -داستان فلسفی بازی - اون حس یونیک بودن - طراحی باس ها به شدت عالی و قابل تحسین بود..
5.یه مقداری کم بودن ؛کاواننت ها ؛ هم تو ذوقم زد!! انتظار بیشتری از بخش انلاین بازی داشتم...
.
خب فعلا همینا ..! به هیچ وجه این بازی عزیز رو از دست ندید! :x

عزیز این تم رو که گرفتی چند تا عکس ازش میزاری ما هم ببینیم چه شکلیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or