خب بازی رو تموم کردم خدارو شکر با لول 79 توی 27 ساعت . باس های اخر اسون تر از باس های اول بود . جالب بود برام لووول

داستان بازی رو که بهتره چیزی نگم ممکنه اسپویل بشه . از نظر طراحی مپ ها و باس ها واقعا عالی کار شده بود . مپ ها پیچ در پیچ با راه های مخفی زیاد . میتونستی از یه جای دیگ بری از یه جای دیگ سر در بیاری . واقعا عالی شده . اگر بخوای کل مپ هارو بگردی 20 ساعتی زمان میخواد فقط اونم البته اگه نمیری . یعنی بازیت واقعا عالی باشه . از لحاظ گرافیک که خب نمیشه گفت بی نظیر ولی مشکلی هم نداشت نسل هشتی بود . من خیلی لذت بردم مخصوصا از پاشیدن خون و برخی جزییات باس ها و مکان ها که عالی شده بودنید . توی بازی به باگی بر نخوردم . موسیقی و صداگذاری بازی که حرف نداشت. چنان سر بعضی باس ها بهت استرس میداد همین موسیقی که واقعا نمیدونستی سکته کنی یا باس رو بزنی . بدتر باعث میشه هول شی لووول

پایان بازی هم 3 تا پایان هست که یکیش بهترین پایانه و اصلی ترینش که باید 3 تا CORD رو بگیرید . من بدبخت یکی از CORD هارو نتونستم بگیرم و یکی از پایان هارو از دست دادم

ای کاش میشد از یه راهی CORD رو بدست بیارم . ولی در عین حال 2 تا پایان دیگ هم خوب بودن . کلا پایان ها هم جالب بود . پایان الکی مسخره ای نداشت بر خلاف خیلی از بازی ها . از لحاظ اپگرید کردن و سختی بازی و اینا من با لول 79 بازی رو تموم کردم . لول اپ اخراش خیلی سخت شده بود . هر لول 60000 تا بلاد ایچوز میخواست . دیگ واقعا اسفالت شده بودم . باس فایت ها هم خیلی خوب بود . همه باس ها میتونستند به شدت سخت یا اسون بشن . اگر قلق و روش اسون میومد دستتون راحت میزدید وگرنه خدا رحممتون کنه . 4 تا اتک میشدید

. طوری باس ها طراحی شده بودن که یه نقطه ضعف داشتن که پیدا میکردی باس فایت اسون میشد اما خب باس های اخر نسبت به باس های اول اسون بودن . باس های اخر واقعا دیگ اون حس دلهره رو برام نداشت . یا من قوی شده بودم یا خیلی پوستم کلفت شده بود دیگ

.
به هر حال من نه دارک سولز بازی کردم نه DEMON SOULS . اول هم که بازی رو خریدم به باس اول رسیدم به شدت اعصاب خورد و داغون . هی میمردم اول مرحله و ... . بعدش فهمیدم همین مردنش از همه چی لذتش بیشتره . بازی شد یکی از بهترین بازی های عمرم . واقعا این متا برازنده بازی بود .
به هر حال با اینکه بازی تموم شد هنوز چندتا هدف دارم باید انجام بدم توی بازی :
1. پیدا کردن UPER CATHEDRAL WARD KEY و کشتن 2 تا باس مخفی و OPTIONAL .
2. پیدا کردن تمامی HUNTER TOOLS ها که یکیش مونده فک کنم
2. پیدا کردن سومین CORD برای سومین پایان بازی
بعدشم که اگ حوصلم شد و بازی نبود بازی کنم میرم سراع +NG . البته +NG باس اول رو هم زدم به بدبختی ولی فک نکنم باس دوم رو بشه زد . باس اول توی +NG واقعا سخت شده لووول
اینم از ما