Bloodborne گُلد شد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
عنوان انحصاری PS4 و ساخته استودیو From Software یعنی Bloodborne، گُلد شد. بدین معنا که ساخت بازی هم اکنون به پایان رسیده و آماده بسته بندی و عرضه به فروشگاه های مختلف میباشد.

33w1npal6wylksocvr7d.png

بازی در تاریخ 24 مارچ برابر با 5 فروردین عرضه خواهد شد.

Umbasa!

فقط امیدوارم شبیه بازی های هم سبک مثل dark souls 2 سختی غیر منطقی نداشته باشه وگرنه یکی از مورد انتظارترین بازی های ساله ...!

فقط امیدوارم شبیه بازی های هم سبک مثل dark souls 2 سختی غیر منطقی نداشته باشه وگرنه یکی از مورد انتظارترین بازی های ساله ...!

لول! تنها بازی‌ای که سختیش غیر منطقی نیست دارک سولز هست! سختیش نیاز به صبر و حوصله داره که احتمالا شما نداشتین.

لول! تنها بازی‌ای که سختیش غیر منطقی نیست دارک سولز هست! سختیش نیاز به صبر و حوصله داره که احتمالا شما نداشتین.

حالا نمیدونم شما دقیقا میخوای با این حرفت چیو ثابت کنی یا مثلا بگی ادمی خیلی cool هستی و یا بگی گیمر هاردکوری و ... اما در کل کسایی که demon souls و DS1 و DS2 رو بازی کرده باشن اکثرشون به سخت بودن DS 2 نسبت به اون دو تای دیگه معترفن .

حالا نمیدونم شما دقیقا میخوای با این حرفت چیو ثابت کنی یا مثلا بگی ادمی خیلی cool هستی و یا بگی گیمر هاردکوری و ... اما در کل کسایی که demon souls و DS1 و DS2 رو بازی کرده باشن اکثرشون به سخت بودن DS 2 نسبت به اون دو تای دیگه معترفن .
سختی DS2 (در مقایسه با سولزهای قبلی)متعادل نبود برا همین بعضی اوقات ادم فکر می کرد داره راحت ترین بازی تو سری سولز رو انجام میده بعضی اوقات هم فکر می کرد داره سخت ترینشو انجام میده

ولی در کل برای خود من dark souls1 سخت ترین تو سری بود و darksouls2 راحت ترین و demon souls مابینشون

.

من DSII رو به خاطر اینکه مطمئن بودم واسه نسل 8 میاد، خیلی کم بازی کردم. تا رئیس اولی، اما از کسانی که توی این سری بازی ها خبره هستن وقتی میپرسدیم، همشون میگفتن آسونترین شماره بین سولز ها بوده :دی

به عنوان کسی که DS 2 و 1 رو بازی کرده با تمام DLC ها، باید بگم شماره دوم به شدت آسون بود اما DLC ها به طرز فجیعی سخت بودن. سختی کاملا ناعادلانه و وحشتناک و غیر منطقی. طراحی باس ها جوری بود که حتما باید Summon میکردیم و جالب اینجاست در صورت انجام این کار، باس سخت تر هم میشد و خونش کمتر کم میشد/:)

خب اینم از این. حالا دیگه فقط مونده بعد از پخش شدن بازی بین فروشگاهها یکیشون جوون مردی کنه و بازی رو زودتر از تاریخ عرضه رسمی بفروشه :bighug:

خب اینم از این. حالا دیگه فقط مونده بعد از پخش شدن بازی بین فروشگاهها یکیشون جوون مردی کنه و بازی رو زودتر از تاریخ عرضه رسمی بفروشه :bighug:

خداکنه هفته ی دیگه بیاد علی :d اگه هفته ی دیگه بیاد من برای یه همه یدونه میخرم پست میکنم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or