Bloodborne فقط در کنسول PS4 امکان پذیر بود

.Evanescence.

کاربر سایت
10766298812082921209.jpg

جدیدترین عنوان استودیو From Software سازنده سری بازی‌های Souls به نام Bloodborne به صورت انحصاری برای PS4 منتشر خواهد شد. طبق گفته رییس این استودیو آقای Hidetaka Miyazaki این عنوان بر روی کنسول‌های نسل قبل قابل اجرا نیست. او ادامه می‌دهد: " من همیشه دوست داشتم بازی‌ای در عصر ویکتورین بسازم، اما برای اینکه بتوانم با بهترین جزییات آن را به حد کمال برسانم نیاز به کنسولی قدرتمندتر داشتم نه کنسول‌هایی که در اختیار داشتیم. اما بعد از ورود PS4 به میادین بالاخره این فرصت را بدست آوردم تا آرزویم را برآورده کنم. Bloodborne بازی‌ای نیست که بتواند به صورت Cross-Gen اجرا شود و فقط بر روی PS4 امکان پذیر بود."
آقای Miyazaki هیچ توضیحی در مورد اینکه چرا بازی برای Xbox One و PC عرضه می‌شوند بیان نکرد ولی می‌توان حدس زد که همکاری‌هایی بین این استودیو و سونی وجود دارد.
Bloodborne در تاریخ 6 فوریه به بازار عرضه خواهد شد.
Bloodborne Was Only Possible on PS4, Dev Says - GameSpot

درسته که PS4 کنسول قوی هستش، اما نه اینکه One دیگه خیلی ضعیف باشه که نتونه این بازی رو اجرا کنه! حداقل میتونستن با یه کم تغییرات مثل کم کردن کیفیت تکسچر ها، بازی رو بر روی One هم منتشر کنن

درسته که PS4 کنسول قوی هستش، اما نه اینکه One دیگه خیلی ضعیف باشه که نتونه این بازی رو اجرا کنه! حداقل میتونستن با یه کم تغییرات مثل کم کردن کیفیت تکسچر ها، بازی رو بر روی One هم منتشر کنن
مشکل سخت افزار نیست اصلا دوست عزیز و هیچ جا هم گفته نشده oneضعیفه.

خسته میشن فکر کنم یه سری که بخوان متن خبر رو بخونن. چشمشون میخوره به تیتر فقط میان یه چیزی گفته باشن. تایمر هم بزارید 1 دقیقه بیشتر وقت نمیبره.

اگه انتظار داشتین بازی که قراره برند انحصاری PS روش بخوره سازندش بیاد بگه بازی قراره روی کنسول های دیگه سونی نیاد بگه بازی روی ONE اجرا میشه یا نمیشه نمیدونم شما خودتون چی فرض کردین صحبت میازاکی هم داره میگه بازی روی PS3 و PSV اجرا نمیشه به خاطر نوع ساخت بازی حالا نمیدونم چرا باید میازاکی در مورد ONE هم این وسط صحبت میکرده که بگه بازی روی ONE اجرا میشه وقتی بازی انحصاری PS4 خدا میدونه .:|

اگه انتظار داشتین بازی که قراره برند انحصاری PS روش بخوره سازندش بیاد بگه بازی قراره روی کنسول های دیگه سونی نیاد بگه بازی روی ONE اجرا میشه یا نمیشه نمیدونم شما خودتون چی فرض کردین صحبت میازاکی هم داره میگه بازی روی PS3 و PSV اجرا نمیشه به خاطر نوع ساخت بازی حالا نمیدونم چرا باید میازاکی در مورد ONE هم این وسط صحبت میکرده که بگه بازی روی ONE اجرا میشه وقتی بازی انحصاری PS4 خدا میدونه .:|

دقیقاً تمام نکته خبر همینه :دی
یه عده حتی زحمت خوندن و فکر کردن به خودشون نمیدن :دی

مردونه متوجه شدی چی گفت ایشون؟!

بله، طرف گفته کراس جن نمیتونست باشه چون روی PS3 قابل اجرا نبود.
اصلاً کار به پلتفرم XBox نداشت، بازی سونیه و در انحصار کنسولهای سونی، دلیلی نداره منظورش One بوده باشه.

حالا شما از زاویه دیگه ای متوجه قضیه شدی ما رو هم روشن بفرما :دی

بله، طرف گفته کراس جن نمیتونست باشه چون روی PS3 قابل اجرا نبود.
اصلاً کار به پلتفرم XBox نداشت، بازی سونیه و در انحصار کنسولهای سونی، دلیلی نداره منظورش One بوده باشه.

حالا شما از زاویه دیگه ای متوجه قضیه شدی ما رو هم روشن بفرما :دی

من صحبت های این دوستمون رو گفتم!

من صحبت های این دوستمون رو گفتم!

علیرضا هم همینو گفت:

صحبت میازاکی هم داره میگه بازی روی PS3 و PSV اجرا نمیشه به خاطر نوع ساخت بازی حالا نمیدونم چرا باید میازاکی در مورد ONE هم این وسط صحبت میکرده که بگه بازی روی ONE اجرا میشه وقتی بازی انحصاری PS4 خدا میدونه .

شما درست نخوندی ;)

خب چرا پیچیدش میکنید !

این بازی انحصاری سونیه و بین ps3 & ps4 این ps 4 بوده که توانایی اجرای بازی رو داشته ! اصلا چه ربطی xone داره؟

البته title این گفت وگو یه خورده غلط انداز::::
[h=2]Bloodborne فقط در کنسول PS4 امکان پذیر بود[/h]

دقیقا الان چجوری قراره این اتفاق بیوفته؟
chandler-bing-friends-joey-tribbiani.gif
من خودم طرفدار عنوان های این استادیو هسم و نمیدونسم بازی با همکاری سونی ژاپن در حال ساخته که اون حرفا زدم که یه دوستان جوابم را داد و دلیلی برای نقل قول دوباره نبود پس لطفا یا درست ترول کنید یا نمک اضافیتون را جای دیگه خالی کنید ;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or