Bloodborne فقط در کنسول PS4 امکان پذیر بود

.Evanescence.

کاربر سایت
10766298812082921209.jpg

جدیدترین عنوان استودیو From Software سازنده سری بازی‌های Souls به نام Bloodborne به صورت انحصاری برای PS4 منتشر خواهد شد. طبق گفته رییس این استودیو آقای Hidetaka Miyazaki این عنوان بر روی کنسول‌های نسل قبل قابل اجرا نیست. او ادامه می‌دهد: " من همیشه دوست داشتم بازی‌ای در عصر ویکتورین بسازم، اما برای اینکه بتوانم با بهترین جزییات آن را به حد کمال برسانم نیاز به کنسولی قدرتمندتر داشتم نه کنسول‌هایی که در اختیار داشتیم. اما بعد از ورود PS4 به میادین بالاخره این فرصت را بدست آوردم تا آرزویم را برآورده کنم. Bloodborne بازی‌ای نیست که بتواند به صورت Cross-Gen اجرا شود و فقط بر روی PS4 امکان پذیر بود."
آقای Miyazaki هیچ توضیحی در مورد اینکه چرا بازی برای Xbox One و PC عرضه می‌شوند بیان نکرد ولی می‌توان حدس زد که همکاری‌هایی بین این استودیو و سونی وجود دارد.
Bloodborne در تاریخ 6 فوریه به بازار عرضه خواهد شد.
Bloodborne Was Only Possible on PS4, Dev Says - GameSpot

کاملا معلومه که به خاطر سونی نمیتونه برای پلتفرم های دیگه هم بده. شاید رو PS3 و X360 نتونه اجرا بشه ولی با رزولیشین 720p که دیگه میتونه رو XONE اجرا بشه... /:)
PC هم که دیگه مشخصه... درسته قورتش میده :d

آخرین ویرایش:
خب این اولین انحصاری نیست که استاد و این استودیو برا sony می زنن! قبلا هم شاهکاری به اسم demons souls رو برا ps3 داده بودن پس اومدن bb به طور انحصاری نشون از رابطه ی خیلی خوب سونی با فروم سافتوره!
کلا فروم سافتور دو مدل بازی می ده یکی مولتی یکی هم انحصاری اونم فقط برا سونی بعد این bb احتمال زیاد بازیشون مولتی بشه ( شاید بدون استاد!) و دوباره یک انحصاری برا سونی ( شاید بازهم با استاد!)
مطمئنا نیومدنش برا ایکس وان هم ربطی به سخت افزار و اینا نداره و اصلا هم منظور میازاکی از سخت افزار برا one نبوده بلکه اشاره به نسل قبل داشته!

ایشون گفته این بازی روی کنسول های نسل قبل قابل اجرا نبود و چون بازی برای PS4 هست و مصاحبه هم با مجله پلی استیشن گفته این بازی فقط روی PS4 قابل اجراست. انتظار که نداشتید بگه روی PS4 و X1 فقط قابل اجراست؟ خلاصه اینکه بحث نسل جدید هست نه اینکه صرفا روی PS4 قابل اجراست و X1 نمیتونه.

این بازی که مطمئنا انحصاری می مونه (مثل Demon's Souls) فقط امیدوارم دنباله ی معنویش برای بقیه پلتفرم ها هم بیاد. If you know...

یعنی اینطوری که این گفت .. پس فردا میاد میگه: " امکان اینکه Bloodborn برروی کارت گرافیک های GTX TITAN Z یا GTX TITAN BLACK و GTX 780Ti وجود نداشت. به همین دلیل این بازی را برای PC عرضه نکرده ایم. تنها دستگاه بازی برروی این کره خاکی PS4 بود که انتخاب خوبی نیز بود". :||||||||||

یعنی اینطوری که این گفت .. پس فردا میاد میگه: " امکان اینکه Bloodborn برروی کارت گرافیک های GTX TITAN Z یا GTX TITAN BLACK و GTX 780Ti وجود نداشت. به همین دلیل این بازی را برای PC عرضه نکرده ایم. تنها دستگاه بازی برروی این کره خاکی PS4 بود که انتخاب خوبی نیز بود". :||||||||||

تبریک میگم شما نخستین شخصی هستی که تونستی کاملا مو رو از ماست بکشی بیرون و منظور جناب میازاکی رو به این وضوح متوجه بشی و تازه پیشبینی حرف پس فرداش رو هم کردی !

به این مدل پست دادن ها ادامه بدی احتمالا رکورد خودت رو هم بزنی و به افتخار 4 بار اخراج نایل بشی. برادر من اینقدر حرص و جوش خوردن نداره که. تو مصاحبه با مجله پلی استیشن یک کلمه گفته این بازی فقط روی PS4 قابل اجراست که منظورش نسل بوده. از این دست صحبت ها زیاد داریم. مثل کوجیما که قبلا تو مصاحبه با همین مجله گفته بود تکنیک های گرافیکی انجین جدید به لطف PS4 قابل اجرا شدن که باز منظورش نسل جدید بوده. خودتون رو ترول نکنید.

بالاخره این فرصت را بدست آوردم تا
آرزویم​
را برآورده کنم

Dark Souls 1 که آرزوش نبود اون قدر شاهکار در اومد..اینکه آرزوشه رو کجای دلم بزارم؟؟ :|

واجب شد Ps4 بخریم..

امیدوارم ادامه معنوی بازی BloodSoulsی چیزی واسه وان هم معرفی بشه. تا سال دیگه به خاطر این بازی باید ps4 هم بخرم. From Software استودیوییه که اون چیزی که می خوام میسازه :d

جدا از بحثا،این که میازاکی یه PS فنه یک چیز بدیهیه :دی و این بزرگترین شانسیه که من به عنوان گیمر آوردم وگرنه اگر سمت اونور غش میکرد بالاخره میباس اکس‌باکس بخرم :دی

بازی اونقدر گولاخه که هر ماه با اعتماد به نفس تمام یه گیم پلی 30 دقیقه ای ازش بیرون میاد و هر بار هیولاتر از قبل به نظر میاد :دی
گیم پلی بازی رو که Soulsــبازها تا حدودی باهاش آشنا هستن و میدونن چیه، ولی من احساس میکنم فضاسازی و Art Directionـه بازی یه لول حتی از شاهکارهای DS و DeS بهتر شده. گرافیک بازی هم تو آخرین دمویی که من دیدم عالی بود، عالی. یعنی اگه بازی مشکل تکنیکی نداشته باشه، ازون بازیهایی میشه که برای خیلی ها میره تو تاپ 10 تاریخ :دی

بعضی پستا رو که میبینم احساس میکنم دوستان تا الان هیچ مصاحبه/خبری از سازنده های ژاپنی نخوندن و این اولین تاپیکشونه :دی

نسل هشتم برای ژاپن یعنی PS4 و Wii U، کلا واژه ای به نام Xbox برای ژاپنی ها وجود نداره.

پس توقع نداشته باشید که سازنده های ژاپنی بیان در مورد X1 حرف بزنند. وقتی طرف میگه PS4 شما به صورت Default توی ذهنتون یه X1 هم کنارش بزارید.

حالا باز اینجا خوبه بازی انحصاریه. اکثر سازنده های ژاپنی حتی موقع مصاحبه در مورد بازی های مولتی هم فقط اسم PS4 رو میارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or