Blizzard لاين اپ Gamescom خود را اعلام كرد.

RattleSnake

کاربر سایت
BlizzardGamescom_610.jpg

امروز شركت بزرگ Blizzard كل نمايشي را كه در نمايشگاه Gamescom خواهد داشت را اعلام كرد اين نمايش در شهر كل المان در تاريخ 15 الي 19 اگوست برگزار خواهد شد .

در روز 16 اگوست در اين نمايشگاه خبرهاي خوبي خواهد بود و اينكه زمان ان است كه Blizzard نسخه دمو بازي World of Warcraft: Mists of Pandaria كه يك بسته الحاقي است در دسترس علاقه مندان بگذارد. طرفدارن بازي Starcraft نيز ميتوانند بسته الحاقيHeart of the Swarm اين بازي را در نمايشگاه به صورت مولتي پلير تجربه كنند. و براي بازديد كنندگان از غرفه اين شركت نيز يك فرصت خوب براي بازي كردن بازي محبوب Diablo III نيز وجود دارد .

علاوه بر اينا وقايع ديگري نيز انتظار هواداران و بازديد كنندگان را ميكشند :

- Blizzard developer signings
- Professional Starcraft II showmatches
- Opportunity to watch top guilds raid in World of Warcraft
- The chance to hear an orchestra perform live some of Blizzards best music
- The annual Blizzard costume and dance competition
- The chance to take part in quizzes and giveaways throughout the event

براي اطلاعات بيشتر در مورد كنفرانس اين كمپاني در Gamescom به اين ادرس مراجعه كنيد :gamescom | Home

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2012/06/29/blizzard-announces-gamescom-lineup.aspx

بلیزارد که معمولا خودش یک کنفرانس خصوصی میزد ؟ اسمش blizzcom بود فک کنم !
بعدم من چیزی از DOTA بلیزارد نمیبینم .
شاید هزار سال دیگه ببینی!:d
باو بلیزارد کی بازیاشو زود میده ملت بازی کنن که این بار دومش باشه؟:d
تا وقتی سرگرم Heart Of Swarm و Mist Of Pandaria باشه به تخمین حدس میزنم/میزنیم که 5 سال دیگه خبرشو اعلام کنه! تازه اونم در خوشبینانه ترین حالت!:d

از هر بازی بیشتر منتظر heart of swarm هستم!!
دوستان بلیزارد اگه اشتباه نکنم گفته به جز دیابلو یه بازی دیگه هم تو این سال مالی عرضه میکنه درسته؟؟
یعنی قبل از عید میتونیم بازی کنیم!!>:d

از هر بازی بیشتر منتظر heart of swarm هستم!!
دوستان بلیزارد اگه اشتباه نکنم گفته به جز دیابلو یه بازی دیگه هم تو این سال مالی عرضه میکنه درسته؟؟
یعنی قبل از عید میتونیم بازی کنیم!!>:d
از بلیزارد همچین حرکاتی بعیده !
تازه 2 ماه دیابلو 3 معرفی کرده .. بعد قراره 2 ماه دیگه هم wow:MOP بیاد تازه Heart of swarm هم تو برنامش داره ....
یک بازی دیگه هم هست که فعلا هیچی ازش نمیگه و اونم تایتان که فکر کنم سال گذشته در نمایشگاه BlizzCon فقط اسمش برد گفت سبکش MMORPG هست

تازه 2 ماه دیابلو 3 معرفی کرده .. بعد قراره 2 ماه دیگه هم wow:MOP بیاد تازه Heart of swarm هم تو برنامش داره ....
یک بازی دیگه هم هست که فعلا هیچی ازش نمیگه و اونم تایتان که فکر کنم سال گذشته در نمایشگاه BlizzCon فقط اسمش برد گفت سبکش MMORPG هست
activision shadow is every where

سبک دیابلو هیچ شباهتی به SC نداره که بخواد SC جایگزین دیابلو بشه.هرکدوم طرفدارهای خاص خودش رو داره و MOP هم قرار نیست 2 ماه دیگه بیاد.

mop فکر کنم اخر پاییز اینا بیاد نه 2 ماه دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or