Blizzard: قابلیت LAN کردن بخش شیرینی از تاریخ خواهد بود !

koorosh

کاربر سایت
سلام

lan.jpg

LAN در اینده ی بازی های Blizzard ؟؟ قطعا نه. رئیس Blizzard اقای Rob Pardo به طور واضح به این موضوع اشاره کرد که قابلیت offline networking از این به بعد برای مردم در بازی های این شرکت وجود نخواهد داشت !!

"من فکر میکنم LAN بخش شیرینی از تاریخ ما خواهد بود، همون طور DOS بود !!" وی این موضوع رو ماه گذشته در کالیفورنیا، و در کنفرانس خبری بخش تک نفری بازی StarCraft II بیان کرد.
خبر این موضوع که StarCraft II بازی به صورت LAN رو ساپورت نمیکنه برای اولین بار در ماه جون به "فریاد" در اومد و اعلام شد، و تاحالا بیش از 100 هزار نفر دادخواست مرطبت به دوباره برگشتن این قابلیت به بازی رو امضا کردن !!

Pardo میگه: "این موضوع یک تصمیم بسیار سخت بود، و من باید بگم که ما در مورد این موضوع یشتر از یک سال در حال صحبت بودیم تا بالاخره ما تصمیم گرفتیم که این تصمیم و روش مسیر مستقیم و بهتری در اینده برای ما، و در واقع برای صنعت خواهد بود !!"

منبع
موفق باشید

آخرین ویرایش:
اشکان جان, حالا ببین وقتی اومد چطوری براش patch درست میکنن که رو شبکه بشه بازی کرد, جلو cracker رو کسی نمیتونه بگیره.
آیدین جان اون که جلوی هکر یا کرکر رو نمی شه گرفت که درسته ولی همین که 10 نفر هم به این دلیل کمتر سراغ بازی کپی برن خودش 10 نفره برای شرکت.
این دلیل که چون هکر ها بالاخره کپی می کنند پس ما هم بیخیال می شیم و هیچ کاری نمی کنیم فکر درستی نیست و هیچ شرکتی هم نداره.

آیدین جان اون که جلوی هکر یا کرکر رو نمی شه گرفت که درسته ولی همین که 10 نفر هم به این دلیل کمتر سراغ بازی کپی برن خودش 10 نفره برای شرکت.
این دلیل که چون هکر ها بالاخره کپی می کنند پس ما هم بیخیال می شیم و هیچ کاری نمی کنیم فکر درستی نیست و هیچ شرکتی هم نداره.

ببین اینا یه استاندارد گیمینگ رو از بین بردن. Quake رو چرا نمیگی (که نمیدونم چرا تو این خراب شده همه "کانتر" بازی میکنن بجاش). Quake نه تنها live داره بلکه LAN هم داره که برا id Software سودی نداره. اونا چیکار کردن؟ Quake Live درست کردن, یه Alternative.

حدسم به سیاست های Activision میره وگرنه اون Blizzardای که من یادمه خیلی با این تاپیک تفاوت داره.

احتمال اینکه StarcraftII بخواد پولی بشه خیلی ضعیفه چون این بازی با بازی ای مثل wow خیلی فرق داره و بازی ای نیست که فقط آنلاین باشه. در کل اگر قرار باشه blizzard روزی چیزی رو پولی کنه میاد شبکه آنلاین Battle.net رو پولی می کنه مثل مایکروسافت نه بازی ای مثل starcraft رو.
دلیل برداشتن lan هم کاملاً واضحه:
1) جلوگیری از piracy
2) سعی در گسترش و جذب بیشتر افراد به شبکه battle.net که به گفته خود blizzard حساب ویژه ای روش باز کرده و قصد داره امکاناتشو گسترش بده.

البته با وجود این سطح وسیع pirateها در سراسر جهان بیشتر می شه گفت فکر منطقیه تا بیزینس.
من که امیدوارم DIABLO 3 پولی نباشه مثل الان که داریم فاز میبریم چوت واقعا زده حال هست این بازی پولی بشه دیگه هیچی :(

خوب همین الان هم کسی نگفته که این بازی پولی هست . فقط گفتن که باید برا گروهی بازی کردن از Battle.net استفاده شه که این هیچ ربطی به پولی بودن یا نبودن این سرویس نداره و تا جایی که می دونم تا همین الان که این پست رو می دم این سرویس پولی نیست و این کار فقط و فقط خرید بازی اصل رو می طلبه.

روز خوش.

همينو تو PSN هم داريم که مجانيه...

خوب Sony اگه بخواد PSN رو پولی کنه همین کاربرانش رو هم از دست میده...

همه پول دوست شدن !

شما انتظار داری Blizzard میلیون ها دلار هزینه یک بازی کنه تا شما ان رو مفت بازی کنی؟ یا فکر میکنی شرکت ها در راه رضای خدا و پایریت ها بازی میسازن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or