Blizzard از MMO جدیدش میگوید...

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
BlizzardLogo.jpg

مطمئنا کسی به این شک ندارد که World of Warcraft هنوز فوق العاده است ! ولی قطعا شما هم با هم عقیده اید با وجود همه ی امکانات و بهبودهایی که بلیزارد به وجود آورده است گذر بیش از 6 سال کمی WoW را کهنه کرده است و همه منتظریم تا ببینیم گام بعدی و عنوان بعدی Blizzard در بازار رو به رشد و پردرآمد MMO ها چه خواهد بود ؟

مدیر ارشد اجرایی Blizzard آقای Mike Morhaime در صحبت هایی به بیان استراتژی آینده ی این شرکت در قبال MMO جدید خودشان پرداخت وی گقت :

"برای شکستن قالب های گذشته شما باید گاهی همه چیز را از نو آغاز کنید،ما واقعا میخواهیم از درس هایی که در این 6 سال گرفته ایم در تجربیات آینده استفاده کنیم ، در حین کار کردن روی WoW ما هر بار به نکات جدید رسیدیم و تصمیمات جدید را اتخاذ کردیم و حالا میخواهیم با این تجربیات چیزی را به شما ارائه دهیم که واقعا بدیع و حیرت انگیز است ! و مطمئن باشید که ما فعلا قصد ساخت ادامه ای برای WoW نداریم."

بازی جدید مطمئنا از خاکستر های WoW برنخواهد خواست بلکه همگام با آن به Blizzard برای رقابت کمک خواهد کرد .

بنا بر اعلام Blizzard عنوان آتی MMO این شرکت بر روی روابط و تعاملات اجتماعی تمرکز و تاکید بسیار زیادی خواهد داشت و ساختارهای بازی به طوری خواهد بود تا شما واقعا دوستان جدید و زیادی در طول تجربه ی خود از دنیای بازی پیدا کنید ، و این حلقه منجر به ایجاد اتحادیه ها و انجمن (Guild ) های عظیمی خواهد شد که در MMO جدید Blizzard از ارکان اصلی به حساب می آیند .

همه ی این اطلاعات خبر از یک عنوان بزرگ و انقلابی و از همه مهمتر بدیع از شرکت پرآوازه ی Blizzard می دهد که مطمئنا بعد از عرضه سال ها ما را مشغول خود خواهد ساخت .

این عنوان که فعلا با اسم رمز Project Titan شناخته می شود برای PC به صورت انحصاری عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: Farh@d and Wander
خیلی دوست دارم آخر یه بار درست و حسابی یه MMO رو تجربه کنم ولی چه کنم که تا بحال از هیچ کدومشون خوشم نیومده
شاید این بازی همون چیزی هست که من منتظرشم

بهتره اسمش بذاره Life Destroyer یا Terminator یا New Generation Drugs . . .:d
با اون قسمت تکراری شدن بازی مخالفم شاید دلیل مخالفتم این باشه که من 5 ماه بیشتر نیست بازی میکنم

:)) منم بودم همین کار رو میکردم !
فهمیدن WOW نمیتونه با Star Wars: The Old Republic مبارزه کنه میرن سراغ یک بازیه دیگه !
ولی خبر ندارن SW: TOR بیاد اینا باید برن بوق بزنن ! :))

آخرین ویرایش:
فهمیدن WOW نمیتونه با Star Wars: The Old Republic مبارزه کنه میرن سراغ یک بازیه دیگه !
ولی خبر ندارن SW: TOR باید اینا باید برن بوق بزنن ! :))

دوباره نظرات درخشان دوستان شروع شد !

آقای عزیز خداییش شما تا حالا حتی یه ویدئو از WoW دیدی ، بازی کردن پیش کش !

SW : ToR رو هم حتما همون CG سال پیش رو ازش دیدی دیگه !

ToR اونی که فکر میکنند خیلی ها نیست ، در حد WoW که محاله من شرط میبندم به استانداردهای Guild Wars هم نمیرسه :d

ولی خبر ندارن SW: TOR باید اینا باید برن بوق بزنن ! :))

بلیزارد از الان به مدت ده سال اگه فقط دبلنا و پچ وارکرفت تولید کنه هیچ شرکتی نمی‌تونه جای WoW رو بگیره!

Last edited by a moderator:
دوباره نظرات درخشان دوستان شروع شد !

آقای عزیز خداییش شما تا حالا حتی یه ویدئو از WoW دیدی ، بازی کردن پیش کش !

SW : ToR رو هم حتما همون CG سال پیش رو ازش دیدی دیگه !

ToR اونی که فکر میکنند خیلی ها نیست ، در حد WoW که محاله من شرط میبندم به استانداردهای Guild Wars هم نمیرسه :d

:)) معلمومه در حد اون محاله !
خیلی بهتر از اون میشه .

دِ آخه فرزندم؛ بلیزارد از الان به مدت ده سال اگه فقط دبلنا و پچ وارکرفت تولید کنه هیچ شرکتی نمی‌تونه جای WoW رو بگیره!

حتما !
چند ماه دیگه می بینیم .

:)) معلمومه در حد اون محاله !
خیلی بهتر از اون میشه .
حتما !
چند ماه دیگه می بینیم .

تعداد MMO هایی که به دلیل رقابت با WoW چپه شدند از دستم در رفته.
من پیام شما رو آرشیو کردم .. چند ماه دیگه حتماً مزاحم میشم. البته اگر بازی عرضه شد.

من خودم Guild Wars را خیلی بیشتر از WoW دوست دارم ولی به همین دلیل چشمم زیاد به GW2 آب نمیخوره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or