Bleszinski: سونی‌ همه شما را بازی داده است

RattleSnake

کاربر سایت
53295569953560247966.jpg

Cliff Bleszinski طرح مشهور و سابق استدیو Epic Games در توییتر خود صحبت‌های جالبی را انجام داده است.

Cliff Bleszinski:"
شرکت Sony با بازی دادن عصبانیت گیمران در اینترنت امتیازاتی را خیلی راحت از گیمران بدست آورده است. بازیکنان بازی‌های AAA با بودجه کلان می‌خواهند، اینجا است که بازی‌های دسته دوم جایگاهی نخواهند داشت.
بدین ترتیب شما در هرجایی بازی‌های free to play و microtransactions را خواهید دید. بازی‌های دیسکی 60 دلاری دیگر در حال محو شدن هستند. از بازی‌هایی با کیفیت بصری خوب و ویژگی‌های جدید و نو انتظار بودجه‌ای بسیار زیاد می‌رود. مثلا بازی‌های Assassin's Creed توسط هزاران توسعه‌دهنده ساخته می‌شوند."

او ادامه داد:"
شما نمی‌توانید همزمان بازی‌ها با بودجه بازاریابی بسیار زیاد و همچنین بازار بازی‌های دسته دوم و اجراه‌ای را در اختیار داشته باشید. مردم اعداد درست نیستند.
من شرط می‌بندم. شرکت Sony بعضی کارهایی شبیه به مسائل مایکروسافت را انجام خواهد داد، آنان فقط از خشم کاربران در اینترنت به عنوان یک PR رایگان بهره بردند. شما بازی داده شدید.
برخی از شما به من گفتند بازی‌هایی با بودجه کم و پایین، متوجه می‌شوید این مثال چقدر احمقانه است درسته؟

Sony برای ما شام تهیه کرد."

مصرف کنندگان به موضع فعلی سونی درمورد PlayStation 4 بسیار علاقه مند هستند. اگر Bleszinski درست بگوید، واکنش‌های چقدر بد خواهد بود؟

منبع:
1
2

همین آدم نه تنها بازیهایی رو که بهش ربط داشت از چشم انداخت بلکه کل مایکروسافت رو از جلو چشم انداخت .. نمیدونم چرا تحمل دیدن عکسها و خوندن نوشته هاش رو ندارم

MGS V بازی انحصاری نیست.من واقعا دلیل این کار kojima را متوجه نشدم که چرا بعد از این همه سال Trailer بازیش را روی Xbox به نمایش گذاشت در نتیجه شما اصلا روی MGS حساب نکن چون یک بازی مولتی پلتفورم است.QB هم شک نکن.من حاضرم شرط ببندم که بعد از یک مدتی در بدترین شرایط میاد روی PC دقیقا همان مسیری که Alan Wake طی کرد.اصولا ماکروسافت کوچکترین ارزشی برای عنوان های انحصاریش قائل نیست یعنی به راحتی عنوان هایی که داره را روی Console های دیگر عرضه خواهد کرد.من اهل بازی Race نیستم اما زمانی که Drive Club رو روی PS4 می بینم خیلی نظرم بیشتر جلب میشه تا Froza را.

چه ربطی به انحصاری داره شما گفتین بازی خوب.مگه MGS بازی نیست؟یا QB؟حالا رو هرچی میخوان بیان بالاخره بازی حساب میشن.

کلا بعد گندی که مایکرو تو e3 زد و با اون کنفرانس بسیار خواب آور و مسخره بایدم بیان تمام عواملشون از این حرفا بزنن..... وقتی بزرگشون میاد میگه اینترنت خوب ندارید 360 بخرید باز هم معلومه زیر دستاش یجوری باید بیان جمعو جورش کنن اونم با دری وری گفتن در مورد رقیب

به نظر من حرکتای امسال سونی بازم قابل تحملتر از حرکتای E3 2005 هست.

این داستان E3 2005 رو یجوری توی ذهن مبارکتون ثبت کردین که به محض اینکه سونی یه حرکت مثبت انجام بده زود میگین واااای E3 2005 تا عذاب وجدان نگیرین :d:))
بهتره در کنار این بحث ها یادی بکنیم از کنسول های لانچ مایکروسافت در چند سال ابتدای نسل

فن های سونی خیلی فکر کنم دور گرفتن از نمایش e3 اره ؟ من بد فن های ماکرو بد پیشه خودت بشین فکر کن ایا ماکرو توسط سونی حل میشه ؟ نه خدایی یعنی مطمئنی ماکرو بازنده این نسل کنسول ها بشه ؟ سونی فقط نمایش خوبی داشت همین چیز خاصی دیگه نبود توی دراز مدت نشون میده مثل 360 مگه غیر اینه ؟ منتظر باشید ماکرو خیلی بالاتر از این هاست با چندتا بازی رقیب و صبحت بخواد میدون و ببازه

حالا اینکه صحبت های Bleszinski تا چه حد درسته بعدا مشخص میشه

سونی در کنفرانسش اعلام کرد از بازیهای دسته دوم پشتیبانی میکنه و خبری از DRM هم نیست ولی بعد کنفرانس مصاحبه هایی شد و چیزهای دیگه ای گفتن که به عهده ناشر میذارن یا بعد گفتن محدودیت ها فقط در مورد انلاینه بعد گفتن مثل PS3 فقط در حد انلاین پس هست و...

بعد این ها درست یادم نیست سایت polygon بود یا kotaku یه خبر گذاشت که سیاست های سونی و مایکروسافت در این موارد در اخر شبیه هم خواهد بود و تفاوت های زیادی نخواهد داشت بعد از این نمیدونم مسئولین سونی توضیحی دادن یا نه

در کل بنظر میاد سونی هنوز بطور کامل در این مورد تصمیم گیری نکرده

فن های سونی خیلی فکر کنم دور گرفتن از نمایش e3 اره ؟ من بد فن های ماکرو بد پیشه خودت بشین فکر کن ایا ماکرو توسط سونی حل میشه ؟ نه خدایی یعنی مطمئنی ماکرو بازنده این نسل کنسول ها بشه ؟ سونی فقط نمایش خوبی داشت همین چیز خاصی دیگه نبود توی دراز مدت نشون میده مثل 360 مگه غیر اینه ؟ منتظر باشید ماکرو خیلی بالاتر از این هاست با چندتا بازی رقیب و صبحت بخواد میدون و ببازه

چی؟؟؟؟!!!!فک کنم این سونی بود در دراز مدت تونست از نظر فروش حال مایکرو رو بگیره!!اشتباه متوجه شدی!!!:d

Sent from my MT27i using Tapatalk 4 Beta

به نظر من حرکتای امسال سونی بازم قابل تحملتر از حرکتای E3 2005 هست.

هر دروغی که سونی گفت ، هر قمپوز های الکی که در کرد ، هر چرت و پرتی که تو 2005 گفت دست کم کنسول سوخته و خراب نداد دست مردم که بعد چند ماه فیوز هاش با ذغال یکی بشه و از دستگاه دود خارج بشه !

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or