Akiba king of the majestic oceans of the world کاربر فعال Jul 30, 2011 #46 بازی از IGN 7 گرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آآآآآآآآآ کف کردیم :d قبل از رفتن تو صفحش گفتم زیر 5ـه امتیازش :d ولی بعدش ضایع شدیم! جذب شدیم :d
بازی از IGN 7 گرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آآآآآآآآآ کف کردیم :d قبل از رفتن تو صفحش گفتم زیر 5ـه امتیازش :d ولی بعدش ضایع شدیم! جذب شدیم :d
iwes کاربر سایت Jul 30, 2011 #47 نوشته شده توسط Akiba: بازی از IGN 7 گرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آآآآآآآآآ کف کردیم :d قبل از رفتن تو صفحش گفتم زیر 5ـه امتیازش :d ولی بعدش ضایع شدیم! جذب شدیم :d بیشتر... کاشکی اینم cyberconect2 میساخت
نوشته شده توسط Akiba: بازی از IGN 7 گرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آآآآآآآآآ کف کردیم :d قبل از رفتن تو صفحش گفتم زیر 5ـه امتیازش :d ولی بعدش ضایع شدیم! جذب شدیم :d بیشتر... کاشکی اینم cyberconect2 میساخت
Naruto کاربر سایت Jul 30, 2011 #48 نوشته شده توسط Akiba: بازی از IGN 7 گرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آآآآآآآآآ کف کردیم :d قبل از رفتن تو صفحش گفتم زیر 5ـه امتیازش :d ولی بعدش ضایع شدیم! جذب شدیم :d بیشتر... خیلی خوبه... یه بازی ژاپنی از یه سایت امریکایی یه چنین نمره ای بگیره عالیه!!!! راستی یکی از بچه ها تو کیش بازی رو گرفته داره بازی میکنه ... Soi Fon هم جز شخصیت هایی هست که میشه کنترلش کرد.:d
نوشته شده توسط Akiba: بازی از IGN 7 گرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آآآآآآآآآ کف کردیم :d قبل از رفتن تو صفحش گفتم زیر 5ـه امتیازش :d ولی بعدش ضایع شدیم! جذب شدیم :d بیشتر... خیلی خوبه... یه بازی ژاپنی از یه سایت امریکایی یه چنین نمره ای بگیره عالیه!!!! راستی یکی از بچه ها تو کیش بازی رو گرفته داره بازی میکنه ... Soi Fon هم جز شخصیت هایی هست که میشه کنترلش کرد.:d