Blaze of Glory-Halo Community and Contest

وای من منتظر همچین تاپیکی بودم.ممنون..........من نیز هستم.

فقط یه سوال این CEA فقط هیلو 1 هست؟ پس هیلو 2 رو چی کار کنم؟
بله فقط Combat Evolved هست.برای نسخه دوم یا باید نسخه کنسولی رو تهیه کنید یا pc.

ای کاش میتونستید بیایید لایو، چون حداقل 70% لذت هیلو به مالتی پلیرشه. تازه خود بانجی (جدیدا 343:دی) چلنج های روزانه و هفتگی میگذاره و کلا نمیگذاره هیچ وقت بیکار باشید تو هیلو.

بعد زمان تمام کردن هم مهمه الآن ؟ :d
آره دیگه:دی
ای کاش میتونستید بیایید لایو، چون حداقل 70% لذت هیلو به مالتی پلیرشه. تازه خود بانجی (جدیدا 343:دی) چلنج های روزانه و هفتگی میگذاره و کلا نمیگذاره هیچ وقت بیکار باشید تو هیلو.
حالا این کار رو تموم کنیم میایم سراغ مولتی بابک:دی برنامه ها داریم آقا...:دی

منم بازی :دی :دی
البته من Halo: Reach رو جدیدا 2 بار تموم کردم دیگه تا 4-3 سال دیگه سراغش نمیرم :دی Halo 3 هم یکی، دو روز دیگه دوباره شروع میکنم، پس فقط همون CEA رو هستم :دی

منم بازی :دی :دی
البته من Halo: Reach رو جدیدا 2 بار تموم کردم دیگه تا 4-3 سال دیگه سراغش نمیرم :دی Halo 3 هم یکی، دو روز دیگه دوباره شروع میکنم، پس فقط همون CEA رو هستم :دی
خب صبر کن همرو با هم میریم دیگه:| من خودم اینباری که ریچ رو تموم کنم میشه چهارمین بار:دی

خب دوستان میتونن شروع کنن!:دی
فقط چند نکته رو یادآوری کنم که درجه سختی باید روی حالت Heroic باشه و Cut-Sceneـها رو هم نباید رد کنید:دی
مدت زمانی که طول کشید تا بازی رو تموم کنید تایم بگیرید.بهترین مرحله و سخت ترین مرحله و هر توضیح اضافی که دلتون خواست هم فراموش نشه.
Let the game begins

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or