BlazBlue: Continuum Shift Extend

20 ساعت؟ :d
برا اينکه بتونى کامل با يه character خوب بازى کنى تقريبا 50ساعت بايد وقت بزارى روش :d
کلا بازى فوق حرفه ايه.
خوبيشم نسبت به مثلا tekken اينه که همه ى فن ها آماده نيست, يعنى يه سرى فن هاى پايه داره که خودت ميتونى فن بسازى با ترکيبشون!
بهترين فايتينگ عمرم بوده اين بازى, داستانشم که فرا تر از خوفناکه :d
اینایی که fighting میزنن فکر کنم 20 ساعته کفاف بده ! یه رفیق دارم plut هم کرده WTF لول اون موقع میگفت نزدیک 50-60 ساعتی برده بود پلات بشه
اره خیلی حرفه ای D:
من 6-7 ساعت فقط وقت صرفه rachel alucard کردم همش یادم میرفت کمبوهاش رو تو چه ردیفی بزنم دیگه چه برسه D:

اینایی که fighting میزنن فکر کنم 20 ساعته کفاف بده ! یه رفیق دارم plut هم کرده WTF لول اون موقع میگفت نزدیک 50-60 ساعتی برده بود پلات بشه
اره خیلی حرفه ای D:
من 6-7 ساعت فقط وقت صرفه rachel alucard کردم همش یادم میرفت کمبوهاش رو تو چه ردیفی بزنم دیگه چه برسه D:
واقعا plat کردنش سخته!! از قول من یه تبریک بهش بگو :d
خب Rachel یکی از سخت ترین Character ـاس لامصب :d من خودم یه زمانی خواستم باهاش یاد بگیرم ولی بیخیال شدم :-s

واقعا plat کردنش سخته!! از قول من یه تبریک بهش بگو :d
خب Rachel یکی از سخت ترین Character ـاس لامصب :d من خودم یه زمانی خواستم باهاش یاد بگیرم ولی بیخیال شدم :-s

واقعا D: کلا بعضی بازیهای JApanese پلات کردنش به 10 تا بازی می ارزه D: لول ×_× اره پلاتش خیلی سخته ... trophy guide رو که میخوندم کلا بیخیال شدم D:
اره Rachel خیلی خیلی سخته اما خیلی هم خوبه به نظرم .سرعتش خیلی خوبه! من بیشتره چیزهایی که از Rachel یاد گرفتم رو از توی y -outube و guide ها میخوندم D: اما الان دیگه فکر کنم فراموشم شده . به نظرم راحترینش همون Ragna the blood edge بود ... بقیه شخصیتهاش خیلی سختن ... من جمعا فکر کنم 14 ساعتی بیشتر بازی نکردم . شاید ماکسیمم 7 ساعت همش با rachel سرو کله زدم و بقیه هم story mode و ... رفتم ! بازیش خیلی خوبه انصافا D: هنوزم قدیمی نشده !

Persona 4 Arena هم توی Ps3 امتحان کن ! خیلی شاهکاره بازیش D:
به عنوان luanch title بازی عالی بود D: همون روزه دوم خریده بودمش تا الانم دارم ... هرزگاهی بازی میکنم. اما Master کردنش خیلی زمان میبره. شاید 20 ساعتی بگیره D: میرفتم انلاین اون اولا یارو میومد 3 سوته جم میکرد من رو D: لول با اینکه 4-5 ساعت بازی کرده بود ×_×
اتفاقا تو لیست انتظار خریدم هست.منتظرم قیمتش افت کنه. گرافیک استایل و گیم پلی اش رو که دیدم خیلی خوشم اومد.(با اینکه من بازیهای واقعی Persona رو بازی نمیکنم)

اتفاقا تو لیست انتظار خریدم هست.منتظرم قیمتش افت کنه. گرافیک استایل و گیم پلی اش رو که دیدم خیلی خوشم اومد.(با اینکه من بازیهای واقعی Persona رو بازی نمیکنم)

:-o :-oبه نظرم persona 4 رو بازی کن ! :-o:-o

Arena هم مثله BlazBlue سخته ! اما باز به نظره من Blazblue خیلی خیلی سختره D:

من که فعلا دارم با Litchi تو مالتی سروری میکنم برا خودم :d

بلیزبلو حرف نداره خداییش همه ی بخش هاش بشدت سرگرم کنندس ، از آنلاک کردن آیتم های گالری گرفته تا بخش داستانی مفصل و محشری که داره و بخش آنلاین فوق العاده و Abyss Mode و ...

من که فعلا دارم با Litchi تو مالتی سروری میکنم برا خودم :d

بلیزبلو حرف نداره خداییش همه ی بخش هاش بشدت سرگرم کنندس ، از آنلاک کردن آیتم های گالری گرفته تا بخش داستانی مفصل و محشری که داره و بخش آنلاین فوق العاده و Abyss Mode و ...
Abyss Mode حیلی باحاله ! موافقم D: اما خیلی سخت میشه ! خیلی :(

منم که Hazama بازم :d
عاقا یه قرار بزارین بریم با هم مولتی بزنیم، شخصیتامونم متفاوته خوبه :d
hazama هم قویه !

فقط Rachel جون اینا :d:x
منم پایم ! منتها یکم فرجه بدید تمرین کنم D: خیلی وقته نزدم ! D: لول ×_×

نسخه جدید هم روی Ps3 که داره میاد امیدوارم روی ویتا بیاد. یک سری شخصیت اضافه اینا داره

:-o :-oبه نظرم persona 4 رو بازی کن ! :-o:-o

D:

میدونم..خیلی هم توجهم جلب شده به گرافیکش و تعریفهایی که ازش میشه..اما من اصلا نمیتونم گیم پلی JRPG رو درک کنم و بازی کنم..اصلا برام قابل فهم و جالب نیست! با اینکه دلم میخواد! آخرین نمونش هم Nino Kuni که واقعا دلم میخواست بازیش کنم و سعی هم کردم تو demo اما اصلا نمیشه! این سبک برای من نیست اینگار.

hazama هم قویه !

فقط Rachel جون اینا :d:x
منم پایم ! منتها یکم فرجه بدید تمرین کنم D: خیلی وقته نزدم ! D: لول ×_×

نسخه جدید هم روی Ps3 که داره میاد امیدوارم روی ویتا بیاد. یک سری شخصیت اضافه اینا داره

البته ميگن توو chrono phantasma (نسخه بعدى) هازاما رو خيلى تغيير دادن چون نسبت به بقيه يه کم ضعيف تر بوده.

روو ويتا فک کنم حتما بياد چون Arc System Works بازياشو چک کردم معمولا همه نسخه ى ويتام داره.

پ.ن: من پس فردا و جمعه وقت دارم, از همين الان تمرينو شروع کنين به منم خبر بدين :d

البته ميگن توو chrono phantasma (نسخه بعدى) هازاما رو خيلى تغيير دادن چون نسبت به بقيه يه کم ضعيف تر بوده.

روو ويتا فک کنم حتما بياد چون Arc System Works بازياشو چک کردم معمولا همه نسخه ى ويتام داره.

پ.ن: من پس فردا و جمعه وقت دارم, از همين الان تمرينو شروع کنين به منم خبر بدين :d
جدی ؟ D: به نظره من HAzama قوی بود ! یه سری بازی میکردم میرفت روی اعصاب اصلا نافرم D: لول
احتمالش زیاده ! منم دنبالش هستم . کاشک بیاد ! باید روی cross play هم بزارن. مسعله اینکه نسخه های قبلی روی 360 و pc اینا هم سر و کلش پیدا میشد اما این یکی فقط روی ps3 میاد ساله اینده. با این حال اگر شانس باشه اواخر ساله اینده روی ویتا هم میاد .

باشه D: هماهنگ میکینم D: اتفاقا من الان اوردم ویتا رو با خودم که بازی کنم BlazBlue !
برم ببینم به جز ریچل چه شخصیتی خوش دسته برام.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or