Blast Brigade vs. the Evil Legion of Dr.Cread | PC

1-min_id6b.png

DEVELOPER : Allods Team Arcade
PUBLISHER : MY.GAMES
PLATFORMS : all console & pc
​
سرباز کوچولو !

خبر خوب اینکه اگه از طرفداران کهنه سوار ژانر مترویدوانیا هستید قراره کلی خوشحال بشید...چون بالاخره blast brigade بعد از کلی دلبری و دلربایی و به رخ کشیدن هنر کارتونیست های طراح بازی ، و البته کش و قوس های فراوان و تردید هایی که برای ارلی اکسس داشت.. بصورت قلمبه! و یکجا عرضه شد.
عرضم به حضور با سعادت شما !! اینبار قراره ، آقایی که شوما باشی به عنوان گیمر ، پا بگذارید به جزیره ای باشکوه و پر از خطر که dna متروید در ذرات خاک اون و rna کسلوانیا در ذرات هوای آن پخش شده و از شن های طلایی تا قله های یخ زده، معابد باستانی و جنگل های انبوه ، و آزمایشگاه های ترسناک پنهان شده در دل اون رو به کاوش و کند وکاو بپردازید ..
picture4-min_m4z5.png

​
بازی 4 شخصیت قابل بازی داره که هر کدوم توانایی های مخصوص به خود دارند و در طول داستان قابلیت کنترل و افسار اونها یکی یکی به شما سپرده میشه اما یادتون باشه سوا کردنی نیست وهمه چی درهمه ! یعنی یکی یکی به فهرست نفرات جوخه انفجاری شما اضافه می شند و امکان سوییچ در لحظه بین اونها بعد از یک مدت پیشروی در بازی به شما داده میشه...

حضرات آیاط آقایان :
Jefe jeferson یک قهرمان کاملا آمریکایی و نچندان باهوش که تا لحظه آخر بازی هم نام دکتر کریگ یادش نمی مونه و حتی خنگ تر از اون چیزی هست که نشون میده.. علاقه شدید به grenade launcher مخصوصش داره و می گن ماموریتی نبوده که ازش سربلند بیرون نیاد...البته میگن شما باور نکنید...!

Galahad اسکاتلندی و همیشه عصبانی , جنتلمنگ و وفادار به ملکه , سوقات اسکاتلند بر تن ! همون لنگ چارخونه اطراف تنبان مبارک ،گویا قبلا به پست سرکار استواری در MI6 نایل بوده و یکبار که با زیردریایی به جزیره آقای دکتر نزدیک شده در دام افتاده و رفته برای بازداشتگاه برا همین بعضی جاهاش که زیر شکنجه ترکیده! پاره یا له شده با قطعه های مکانیکی جایگزین شده..مثلا اینقدر لای انگشت هاش خودکار گذاشتند فشار دادند ! دستش خراب شده براش دست سایبورگی گذاشتند.. الان هم خب بنده خدا هنوز اسیره و زیر اخیه ...

به همراه سرکاران علیه خانم ها :
الکساندرا Shura مامور KGB از اتحاد جماهیر شوروی ،خانمی سبزه روی با موهای افرو که برای کشتن دکتر به تنهایی وارد جزیره میشه..معمولا از قلاب برای رفت و آمد استفاده میکنه و اعتقاد زیادی به راه رفتن نداره , دست به اسنایپرش حرف نداره البته این به این معنی نیست که نمی تونه از اسلحه لیزریش درست استفاده کنه...بچه ها یک سوال ؟ مگه شوروی سیاه پوست داره...والا من هر چی فیلم روسی تو تلویزیون دیدم همه سفید بودند...!! اصلا لعنت به این صدا سیما که فیلم ها رو اینقدر سانسور می کنه نمی فهمیم چی به چیه...! احتمالا مال بندر و جنوب روسیه هست...!!

Vortex دخترکی زیبا از بومیان جزیره که نگهبان مقدس فرقه Vartaxaklahu (بخدا این اسم رو با همینطوری کوبیدن روی دکمه های کیبورد انتخاب کردند!) هم هست و برای آزاد سازی جزیره و تخریب ویلاها و سازه های شیطانی آقای دکتر و تعریض و بازگردانی حریم دریا با گروه انفجاری همکاری میکنه. ورتکس به دانش باستانی جزیره مسلطه و با استفاده از قدرت چاکرام ها و تلپورت، دشمنان متخاصم رو به گردابه مرگ میکشونه...

همونطور که می بینید بازی می تونه خاطرات خوش و چه بسا دردناک contra force رو جلوی چشم های شما بیاره...
بازی با موتور unity و با الهام شدید از فیلم های اکشن پف فیلی دهه 80 ، تهیه و تدوین شده و تمامی بار طراحی و زیبایی بصری hand drawn بازی بر دوش آرتیست های چیره دست استدیو Allods Team Arcade بوده...راستی Jason Griffith صدا پیشه سونیک و شادو هم به جای شخصیت jeff صحبت میکنه.. و بازی حدود 20 ساعت گیمپلی داره...

پس عزیزان بازی سنتری ، دوستان همیشه همراه، ای قهرمانان پیل افکنِ نیک سیرت , ای که آوازه فتوحات شما بهادران و یَلان ، گوش فلک را پر نموده، ای که به شهامت گاه نبرد ، شهره آفاقید ,ای دلیران کوه و سواران دشت...ای که .. ( بسه دیگه سرمون درد گرفت ..!! دِ بنال دیگه چی میخوای بگی ..!! ) .. :-/هیچی فقط میخواستم بگم بیایید با هم به جزیره دکتر کرید خبیث حمله کنیم و درب شرکت های دانش بنیان وی را گل بگیریم و این شرور شنیع و نابکار را یک بار برای همیشه به دست عدالت بسپاریم.!

آخرین ویرایش:
9-min_c2u3.png

​
همونطور که واقفید این چند سال اخیر بازی های زیادی در این سبک مقدس ! عرضه شدند ,صرف نظر از موفق بودن یا نبودن این عناوین نکته ای که در بیشتر اونها شاهد هستیم بردن ستینگ بازی های معاصر و حال و هوای اونها به سمت فضای دارک فانتزی و قرون وسطی و قصر و شمشیر و جادو و امثالهم بوده که در اصل به سمت کسلوانیا در حرکت بودند تا متروید...

اما اینبار به نظر در این بازی با رویکرد متفاوت تری از سمت سازندگان رو به رو هستیم، حالا ورنداشتند بازی رو ببرند وسط کهکشان ولی خب حداقل چهارتا آزمایشگاه انگلی قراره ببینیم مضاف بر اینکه چندتا تفنگ دادن دست کاراکترها تا تیر و ترقه در کنند و برای از پا درآوردن دشمن ها مجبور نباشند برند بچسبند به اِنمی و قارپ و قارپ ضربه بزنند ..
اتفاقا اوایل بازی جزیره پره از سوسک و مگس و حلزون و کلا این جک و جونورهای مترویدی...و این تِز بنده رو در این رابطه قوت می بخشه ..ولی خب از اون طرف وقتی می بینیم با کشتن دشمن ها به شما سکه پرداخت میشه میگید نکنه مثل کسلوانیا لول آپ و این حرف ها داشته باشیم بعد جلوتر میبینید این ها برای خرید وسایل و تجهیزات هست نه آپگرید ( البته فعلا..) باز مطمئن تر میشید خود مترویده...
فقط اگه یدونه توپ قلقلی تو بازی میدادن دستمون دیگه از شک به یقین میرسیدم...!
چی بگم والا به نظرم سازنده ها می خواستن برن سمت متروید و سرشو کج کردن اون طرف ولی.. ... نمی دونم تا چه حد موفق بودن ..اصلا بی خیال بحث بی خودی هست عذر خواهی میکنم ، چه اهمیتی داره که به کدوم سمت رفتن مهم اینه که بازی توپی ساختند..
تریلر بازی رو ببینید تیکه سازنده ها به هردو بازی متروید و کسلوانیا رو متوجه می شید ...

4334_aape.jpg

آخرین ویرایش:

22_wgfa.jpg

​
من حدود دو ساعت تو بازی فر خوردم و الان کنترل شورا خانم دستمه.. اولین چیزی که با ورود به بازی خودشو به شما نشون میده قطعا طنز بازی هست و دوم انیمیشن کاراکتر ها ..
مطمئنا هر کسی با دیدن چند ثانیه از تریلر ها متوجه میشه که این بازی یک بازی کارتونی هست ، تاکید سازنده ها هم بر این بوده تا جایی که قید واژه کارتون حتی توی استیم هم براشون تگ بشه ، بنابراین این دوتا مورد حتما باید برای یک بازی کارتونی نه لزوما کارتون بیس ، پر رنگ باشه که خدا رو شکر تا اینجا که من رفتم خوب بوده ...پس بی خود به 4 انگشت داشتن کاراکترها گیر ندید...! و از به کار بردن الفاظی چون بازی مال بچه هاست و اتمسفر !! نداره، چه می دونم رنگ هاش زیاده ما فقط بازی تاریک و ذغالی می زنیم..شدیدا خودداری بفرمایید لطفا..!

انیمیشن کاراکتر ها و دشمن ها بسیار نرم و دلنشینه ..دشمن ها حتی از کاراکترها بهتر هستند. انیمیشن های صورت که حرف نداره یعنی حین دویدن هم نفس نفس زدن جف انیمیشن داره چه برسه به لحظات تعجب ایشون که خیلی هم زیاد اتفاق می افته...در کل خیلی روی face expressions کاراکترها کار شده...

طنز بازی از همون میان پرده بازی شروع میشه و از اتاق سیو گرفته تا دیالوگ ها و طراحی حرکات دشمن ها ... تو همه جای جای بازی حضور داره..من معمولا کم پیش میاد این متن هایی که درون بازی ها به عنوان نامه و این چیزها پیدا میشه رو بخونم اما اینجا متن هایی تو بازی پیدا میکنید با نام اخبار پایگاه خبری دکتر ..انصافا کلی توش چرت و پرت باحال نوشته...
اگه از جف که نقش اصلی و خنگ بازی هست بگذریم خود دکترکالوین کورنلیوس کرید! یک پای دیگه قضیه هست..اینجا با یک شخصیت منفی کول و باحال طرفیم نه از این دکتر دیوونه ها که هی بیاد فقط قهقه شیطانی بزنه... حتی بخشی از شخصیت پردازیش توی همون نامه ها شکل می گیره...خلاصه که بازی قراره شما رو بخندونه و این کار رو هم میکنه... خدا رو شکر که بیشتر دیالوگ های مهم بازی صدا گذاری دارند...

کنترل کاراکتر و پلتفرمینگ بازی هم کاملا نرم و منعطف هست و الان که قابلیت دش رو گرفتم و فناوری لیزری در تله ها نمود کرده ، سکو بازی ها خیلی چالشی هم شده...بعضی جاها بخصوص قسمت بالا رفتن از کوه بازی تبدیل میشه به celest ..یعنی بیشتر از اینکه بازی مترودوانیا باشه یا اکشن ، پلتفرمر هست..
هدف گیری از موس و چرخش 360 درجه بهره میبره ولی انصافا بازی با گیم پد و بهره نبردن از هدف گیری 360 درجه لذت بخش تر وصد البته کلاسیک تره... شوتینگ بازی این قدر حال میده مخصوصا لحظه ای که دشمن ها از هم میپوکند .

بازی تا حدودی سولز ریزی هم داره .. به این صورت که در کنار شرب استوس فلاسک ، مجازات مرگ هم دارید یعنی اگه بمیرید صد تا سکه از حسابتون کم میکنه و گرویی نگه میداره اگه به صحنه قتل برگردید می بینید یک کیسه زر افتاده همونجا البته بعضی وقت ها یک زنبور گشنه میاد تمامی مایملک شما رو می بلعه.. ، اگه هم که این وسط دوباره مردید و گور به گور شدید هیچی دیگه میره به حساب خزانه دولت...

بعد با جمع کردن منابع باید در کِسوت گروه های جهادی روستا رو آباد کنید و از قِبَل این کار خیر خودتون هم بهره ببرید ...از باس فایت ها نگم براتون که خیلی خفن هستند تا حالا با 4 تا شون روبرو شدم هر نیم ساعت یکی.. فکر نمی کنم این روند تا آخر ادامه داشته باشه چون در اون صورت 40 تا غول باید داشته باشیم ولی ده تا هم باشه من که راضیم ازشون ..خلاصه بازی عمیق تر از اون چیزی هست که فکرشو بکنید...

با اجازه یک کوچولو اسپویل کنم ...برای شما که فرقی نمی کنه چون هیچ کس این بازی رو تو این سایت انجام نمی ده ..پس رخصت ..!
اینجا یک تیکه از اون جاهای باحال بازیه.. جف رفته خلبان هواپیماش رو نجات بده بعد خودش رو هم میگیرن..بماند که حتی خلبان خودش رو که همین نیم ساعت پیش باهاش اومده جزیره رو هم نمی شناسه..!! .اینا مهم نیست مهم سلول سوم هست ! اون زنبوره ،که نمی دونم طفلکی رو به چه جرمی گرفتنش انداختن هلفدونی... !! جالبه جف فکر میکنه اونم مامور مخفیه و با لفظ agent buzz صداش میکنه...!!

11_khp.jpg

آخرین ویرایش:
!! Spoile Time
آخ جون وقت اسپویله...
من حدود 54 درصد از نقشه رو با همین دست های پینه بسته ام باز کردم واین حق رو دارم که بازی ای رو که هیچ کس بازی نمی کنه اسپویل کنم ..

222_pkc9.jpg

یک راست میرم سراغ سلاح ها، زرادخانه شما در بازی مشتمل بر 10 اسلحه خودکار و نیمچه خودکار میشه, دوتای اول که همینطوری بی صاحاب افتاده تو کوچه و فقط زحمت دولا شدن و برداشتن با شماست، سومی رو شورا خانم با خودش به عنوان جهاز میاره..!
5 تای بعدی رو باید از قاچاقچی اسلحه حاضر در محل تهیه کنید..! من 3 تا شو خریدم البته تاریخ مصرف یکیشون گذشته بود , آ برای دوتای دیگه به خاطر داشته باشید که همه چیز رو همیشه نمیشه با پول خرید ، باس سفارش بدید تراشکار براتون قالب بگیره حالا با چی ؟با ده تکه فلز گرانبها که باید بخاطرش در تاریک ترین محل های جنگل و سرد ترین نقاط کوه ، چلنج های سکوبازی مرگ بار رو پشت سر بگذارید و همینطور به مصاف ترسناک ترین پازل های طراحی شده به دست دکتر کرید نامسلمون برید!

1_(2)_x7v1.jpg

مثل این پازل کوفتی..!

2_(4)_y902.jpg

ایضا این نکبتی !! ...کمرم سر این پازل شکست ،از رو ساعت یک ربع کم داشتم برای پاس کردنش زور میزدم ..به قدری سرعت عمل و حافظه و تمرکز شما رو تحت الشعاع قرار میده و به چالش می کشه که...همون، خیلی میکشه!! باید در کسری از ثانیه بپرید روی یک دکمه از چند دکمه هم شکل وایستید تا این صفحات جابجا بشن و لیزر به اون توپه نخوره..البته فقط ، گفتنش سادست ، در عمل پاره پاره است!!

1_(1)_cx6.jpg

یا این یکی که از اون پازل های عذر خواهی میکنم مادر به خطاست..... !! این یکی رو اصلا حس فکر کردن ندارم بابا ماه رمضونه آخه ...بعدا باید برم واک تو روحِ ! این بازی رو ببینم...از این پازل های ساز و تمبکی باستانی بومی های جزیره هست که باید نوای موسیقی درست رو از خودت با فشار در کنی! ...توی شماره دوم Ori هم اون پایین مایینا یکی از همین پازل های بی پدر و مادر آهنگین بود که اونجا هم من با اجازتون رفتم یوتوب ..البته بگما اون موقع ماه رمضون نبود! این بیشتر بر میگرده به یک تنبلی مادرزادی که گریبانگیر من و خیل عظیمی از انسان های دیگه هست که عوام برای این بیماری نام دیگه ای بکار میبرند و متاسفانه به غلط نسبتش می دن به باسن طرف!

333_h3vi.jpg

یکی از نکات مثبتی که داخل این بازی انگشت تحیر من رو به سمت دهانم برد! تنوع بی نظیر طراحی دشمن هاست ....نقشه وسیع بازی به چندین زیر بخش تقسیم میشه که داخل هرکدوم دشمن ها کاملا تغییر میکنند تا تجربه ای نزدیک به مرگ! برای شما رقم بزنند...
از سربازها و مینیون های آقای دکتر گرفته تا جهش یافته ها , انواع ربات ها و سایبورگ ها و دِرون های پرنده و خزنده و موجودات چندش طبیعت وحشی خود جزیره و گیاهان گوشت خوار و مگس های حامله و ..همگی به زیبایی و هوشمندی داخل بازی نقش بستند که باخودش دعوا میکنی..!!
باورتون میشه یکی از دشمن ها از این چیزها که آسفالت باهاش سوراخ میکنند ور میداره می اندازه دنبالتون .. اوکی باورتون میشه دیگه دعوا نداریم که..!درسته، این لازمه یک مترویدوانیای خوبه ،کافیه نگاهی به لیست بلند بالای دشمن ها تو کسلوانیا و امثالهم بزنید..ولی اینجا فکر نمیکردم دوستان این قدر مایه بگذارند... البته شما می تونید همچنان به بازی نکردنتون ادامه بدید...!!

223_6nke.jpg

بازی همچین بی عیب و ایراد هم نیست , به نظرم بزرگ ترین عیبش تا اینجا و احتمالا در ادامه اینه که .. آخه گفتن نداره ولی .. چرا شورا رو رنگ ته دیگ سوخته کردید ؟ درسته که جان سیاه پوست ها مهمه ..ولی آخه ..چی میشد یک خانم روس بلوند،سیفید ، سسکی کیت آرچری میدادین دستمون... اون دختره ورتکس مثل وایتکس سفیده ! با اینکه بومی جزیره ای حاره ای داغ مداق هست، بعد جاسوس KGB به رنگ چوب آبنوس...!

نکته بعدی اینکه دقت کردید چرا یدونه نقد هم از بازی بیرون نمیاد...
باور کنید بازی خیلی خوبیه پارسال همین حوالی ender lilies اومد کلی ازش نقد بترکون منتشر شد با اینکه به نظرمن به هیچ عنوان ارزش اون نمرات رو نداشت و این بازی اگه چیزی از اون بیشتر نداشته باشه کمتر هم نداره..همین الان با 67 نقد مثبت داخل استیم very positive هست..
این موضوع من رو به فکر فرو برد..! به همین منظور با چندتا از اینسایدر ها تماس گرفتم و علت رو جویا شدم..! بعد فهمیدم که سازنده های بنده خدا روس هستند و نمی دونم ، یعنی امکان داره به خاطر جنگ اوکراین بازی شون اینجوری تحریم شده...اگه درست باشه واقعا داخل دنیای کثیفی زندگی میکنیم...! حالا خطری من رو به عنوان استارتر تاپیک تهدید نکنه..!!:-SS

آخرین ویرایش:
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما دوستان تائب و منیب عزیز خودم...
امیدوارم که شب قدر پر سوز و گداز و سراسر اشک توام با انابت رو، پشت سر گذاشته باشید انشاالله...[-o<

آقا توی این بازی تمام شخصیت ها دو تا قدرت ویژه دارند که یکیش جنبه کاربردی برای پلتفرمینگ و عبور از سوراخ سنبه ها داره و دیگری جنبه عملی به هنگامه رزم و نبرد...قدرت مبارزاتی جفرسون همون راکت لانچرشه که البته درب باز کن هم هست ...! ولی تا آخرای بازی قدرت دوم جفرسون مشخص نبود با اینکه اولین کاراکتر کنترل شونده هم بود...و سه تا کارکتر دیگه واقعا به چشم یک کودن به درد نخور بهش نیگا میکردند تا اینکه چی میبینم خدایا باورم نمیشه... عقاب...!!:o

یعنی یک سری جریانات سر چاق بودن جفرسون پیش میاد و درگیری های لفظی ای بین اون با یکی از باس های بازی شکل میگیره و متاسفانه ادامه اش اسپویله و من هم خیلی رو اسپویل نکردن حساسم!!....:-"
خلاصه ویژگی دومش به این شکله که با سوت زدن، یک عقاب میاد درست مثل تیلز که سونیک رو سرپا می گرفت ..!! ;))جف رو سر پا میگیره !! حــالا دیگــــه ..دیگه و دیگــــه...جون منی... , عمر من..... عذر خواهی میکنم یعنی اینکه حالا دیگه وقت شخم زدن نقشه هست چون بعضی جاها حتی با ترکیب دابل جامپ و گرفتن دیوار و دش هم دستم قد نمیداد به آیتم ها...

تا اینجا که حدود 18 ساعت بازی کردم و 83 درصد از بازی رو پیش بردم بازی پرفکت بوده ،پلتفرمینگ, پازل ها , آرت استایل, طراحی مرحله , حجم محتوایی که به شما ارائه می کنه ، و در مجموع گیمپلی فراتر از حد یک استدیوی تازه کاره ..یعنی قشنگ میتونه پا به پای بهترین های معاصر بیاد بالا..بهترین مترویدوانیای امسال برای من ..البته امسال مترویدوانیای دیگه ای هنوز نزدم ..!
ولی باس فایت های متعددش رفت تو لیست top 100 ام....وای یدونه باس فایت داره شبیه batgirl هست و سوار یک اتاقک گیمینگه...!! این قدر حال کردم با اون لحظه نبرد...8->
ولی خب چه میشه کرد مثل اینکه تو سایت کسی مترویدوانیا چند شخصیتی دوست نمی داره !8-|
با این حساب زدن تاپیک برای بازی Souldiers هم کار عبث و بیهوده ای محسوب مشه...!:-w

5-min_1leu.png

آخرین ویرایش:
Explosive, Difficult, and Hilariously Fun

picture3-min_(1)_jw4j.png

همونطور که می بینید اولین نمره بازی با هزار سلام و صلوات توسط یک سایت ضد استبداد آمریکایی-اوکراینی ! منتشر شد ...
خب این تاپیک هم داره نفس های آخرشو میکشه .. من هم دیگه بیشتر محیط ها رو هم 100 کردم و تقریبا آخرای بازی هستم ...
دیگه کم کم داریم آماده میشیم تا با گالاهاد انگلیسی ، الکساندرا شورای روس و جفرسون آمریکایی ، بریم دکتر رو جراحی کنیم ..!
فقط این وسط یک سوال از ابتدای بازی ذهنم رو درگیر کرده اونم هست ملیت آقای دکتر کرید...؟؟
به نظر خودم ایرانیه ..!! چون روس و آمریکا و انگلیس با هم می خوان دهنشو سرویس کنن..!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or