Blades of Time | PC

58927021711105387498.jpg

Developer: Gaijin Entertainment
Published by: Gaijin Entertainment
Genre: Action
Release date: April 20, 2012

System requirements

Processor: Intel Pentium 4@2.6 GHz / AMD 3500
RAM: 2 GB
Video: nVidia GeForce 7300 GS / ATI Radeon x1300, 256 MB
Hard Drive: 3 GB free space
Sound Card: DirectX compatible
DirectX ®: 9.0c or later

Blades of Time توسط کمپانی Gaijin Entertainment تولید شده و دارای سبک Hack 'n Slash اکشن مانند سری معروف DMC می باشد همرا با قدرتی مکانیکی برای بازگرداندن زمان که به شما اجازه میدهد زمان را به عقب برگردانید و با دشمنان مبارزه کنید همچنین به حل پازل های معمایی آن بپردازید.

قسمتی از توضیحات کونامی دربارۀ این بازی:

در Blades of Time بازیکنان نقش شخصی (دختری) خوش قیافه ، مجلل و به دنبال گنج به نام Ayumi را بازی خواهند کرد که با تفنگ و شمشیر به طوری مرگبار! مبارزه میکند. Ayumi خودش را در جزیره ای دور افتاده با درختهایی عظیم و منظره ای با شکوه پیدا میکند. در مسیر جستجو برای گنج او میفهمد که در ان جزیره تنها نیست. او با دو شمشیر کاتانا و مهمات یک تفنگ سر پر تجهیز شده است. او با هیولاها و شیاطین ناشناخته و عجیب و غریب مبارزه خواهد کرد تا پرده از راز نهفته در این سرزمین بردارد. هنگامیکه راهی تخریب شده از سرزمین اژدها نمایان می شود او قدرت بیشتر و تسلیحات بهتری جمع میکند که برای آزمونی سخت و دشوار اما دارای جایزه و پاداش آماده شود.

اسکرین شات های نسخه PC:

(توضیحات بازی از بخش X360 کپی شده :>)

من جند دقیقه ای بازیش کردم. نکاتی از بازی هست که میگم:
1. صداگذاریه بازی وافعا تخیلی هست. گوینده ی شخصیت اصلی بازی کاملا بریتانیایی غلیظ حرف میزنه و حال آدم رو به هم میزنه. از طرفی مشخصه که تازه کار هست و دیالوگها رو خیلی بی روح و معمولی میگه.
2. گرافیک بازی خیلی خوب هست. راحت بهتون 60 فریم میده. سیستم سنگینی هم اصلا نمیخواد. مهم ترین نکته مثبت گرافیک بازی، رنگ بندی شاد اون و کلا هنری بودن گرافیک بازی هست. از نظر فنی گرافیک بازی متوسط رو به بالا هست.
3. بازی تو بخش کومبو کاملا لنگ میزنه. به جز چند تا کومبوی معمولی دیگه هیچ کومبوی دیگه ای وجود نداره. از این نظر بازی شکست خورده. اما به خاطر حمل سلاح گرم و از طرفی روون بودن همون معدود کومبوها بخش اکشن بازی مشکل خاصی نداره.

Blades of Time Update 3

« آپدیت شماره 3 بازی منتشر شد »

Release name: Blades.of.Time.Update.3-SKIDROW

* نیازی به داشتن آپدیت های قبلی نیست

لیست تغییرات:

[LTR]- No idea what is fixed![/LTR]

دانلود: حجم: 685 MB

Rapidgator: Part1 | Part2 | Part3

آخرین ویرایش:
من میگیرمش میخوام ببینم این کاراکتر چقدرهات هست. :دی
یکی از دلایلی که دارم بازیش می کنم بیش از حد هات بودن همین کاراکتر هست .. لامصب نمیدونی به اندامش نگا کنی یا دشمنا رو بترکونی ... :دی
تا اینجا که بازی کردم خوب بوده ... گیم پلیش بیش از حد روونه .. سبکی کاراکتر رو به معنای واقعی حس می کنی ...
وای کلا گیم پلی اینجور سبک ها یکم هم خشک و سنگین باشه خوبه .. البته چون کاراکتر این بازی زن هستش نمیشه ایرادی گرفت ... :دی

یکی از دلایلی که دارم بازیش می کنم بیش از حد هات بودن همین کاراکتر هست .. لامصب نمیدونی به اندامش نگا کنی یا دشمنا رو بترکونی ... :دی
تا اینجا که بازی کردم خوب بوده ... گیم پلیش بیش از حد روونه .. سبکی کاراکتر رو به معنای واقعی حس می کنی ...
وای کلا گیم پلی اینجور سبک ها یکم هم خشک و سنگین باشه خوبه .. البته چون کاراکتر این بازی زن هستش نمیشه ایرادی گرفت ... :دی
یه بازی متوسط رو به بالا هست. چیز زیادی واسه عرضه نداره.

80594117976633366516.jpg

من از این حرکات خوشم نمیاد ولی در این مورد احساس مسئولیت باعث شد که من بشریت رو از یه فاجعه انسانی مطلع کنم! lol

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or