Blades of Time | PC

58927021711105387498.jpg

Developer: Gaijin Entertainment
Published by: Gaijin Entertainment
Genre: Action
Release date: April 20, 2012

System requirements

Processor: Intel Pentium 4@2.6 GHz / AMD 3500
RAM: 2 GB
Video: nVidia GeForce 7300 GS / ATI Radeon x1300, 256 MB
Hard Drive: 3 GB free space
Sound Card: DirectX compatible
DirectX ®: 9.0c or later

Blades of Time توسط کمپانی Gaijin Entertainment تولید شده و دارای سبک Hack 'n Slash اکشن مانند سری معروف DMC می باشد همرا با قدرتی مکانیکی برای بازگرداندن زمان که به شما اجازه میدهد زمان را به عقب برگردانید و با دشمنان مبارزه کنید همچنین به حل پازل های معمایی آن بپردازید.

قسمتی از توضیحات کونامی دربارۀ این بازی:

در Blades of Time بازیکنان نقش شخصی (دختری) خوش قیافه ، مجلل و به دنبال گنج به نام Ayumi را بازی خواهند کرد که با تفنگ و شمشیر به طوری مرگبار! مبارزه میکند. Ayumi خودش را در جزیره ای دور افتاده با درختهایی عظیم و منظره ای با شکوه پیدا میکند. در مسیر جستجو برای گنج او میفهمد که در ان جزیره تنها نیست. او با دو شمشیر کاتانا و مهمات یک تفنگ سر پر تجهیز شده است. او با هیولاها و شیاطین ناشناخته و عجیب و غریب مبارزه خواهد کرد تا پرده از راز نهفته در این سرزمین بردارد. هنگامیکه راهی تخریب شده از سرزمین اژدها نمایان می شود او قدرت بیشتر و تسلیحات بهتری جمع میکند که برای آزمونی سخت و دشوار اما دارای جایزه و پاداش آماده شود.

اسکرین شات های نسخه PC:

(توضیحات بازی از بخش X360 کپی شده :>)

تو رو خدا نگاه کن. یه بازی Ballـماتیک چون شخصیت بازی و کاورش زیبا چهره قرار داره، 2 صفحه جلو رفته. اینا چیه وقتتون رو میذارین روش؟ :دی

تو رو خدا نگاه کن. یه بازی Ballـماتیک چون شخصیت بازی و کاورش زیبا چهره قرار داره، 2 صفحه جلو رفته. اینا چیه وقتتون رو میذارین روش؟ :دی

اینا خیلی هم خوبه. الآن مثلاً خلق الله خراب گیم پلی و پازل و اتمسفر Tomb Raider هستن که در به در توی مغازه ها دنبال تامب رایدر می گردن؟:biggrin1:

اینا خیلی هم خوبه. الآن مثلاً خلق الله خراب گیم پلی و پازل و اتمسفر Tomb Raider هستن که در به در توی مغازه ها دنبال تامب رایدر می گردن؟:biggrin1:
Not sure if sarcasm or really means it :دی

الان آخه رسماً گیمرالله برای گیم پلی و پازل و اتمسفر میرن دنبال TR. اینکه شخصیتش چو پریان تشریف داره هم نکته ی مثبت حساب میشه :دی

این Blades of Time که بیشتریا وقتی رفتن توی سایت دانلود بازی ها دیدن لینکاش اومده، اومدن تو تاپیک پست دادن، یه چیزی شبیه اون بازیه مذخرفه BladesXـه که چند سال پیش اومد.

f5zr5wg9ja7aq8n990cg.jpg

خب بازیو دان کردم و یه کمی بازیش کردم
گرافیک بازی خوبه ولی نه در حد بازیهای الان
گیم پلی بازی واقعا روونه.حرکاتش واقعا خوب و سریعه
کمبوهاش بدک نیست
صداگذاریش هم معمولیه
نمره ی 7 به نظرم واسش بسه :دی
کلا میارزه یه دور تمومش کنید.

خب بازیو دان کردم و یه کمی بازیش کردم
گرافیک بازی خوبه ولی نه در حد بازیهای الان
گیم پلی بازی واقعا روونه.حرکاتش واقعا خوب و سریعه
کمبوهاش بدک نیست
صداگذاریش هم معمولیه
نمره ی 7 به نظرم واسش بسه :دی
کلا میارزه یه دور تمومش کنید.

داشتم بازی کردن یکی رو میدیدم حالم از صداگزایش بهم خورد.یکی اینکه خیلی حرف میزنه دختره و دوم اینکه اصلا صداش بهش نمیخوره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or