Blackberry Bold 9900 Touch

Sweeney Todd

کاربر سایت
Rating - 100%
15   0   0
سلام
بلک بری بلد 9900 هستش که چند وقت پیش دست دوم خریدمش ... گرفتمش باسه اینکه تستش کنم ببینم چه جوریه ... خداییش بدم هم نیومد ... در ادامه یه توضیحاتی در موردش میدم ... الان هم تاپیک فروشش رو میزنم که انشاالله تا 20 روز دیگه به پیشنهاد خوبی بفروشمش و پولش رو ببرم برای سفری که در پیشه ...

خود گوشی مثل گوشی هایی که از اول دست خودم بوده در حد آکبند نیستش ولی خیلی تمیزه (همون در حدی که بقیه میگن) ... پشتش روی در باطری چون شیشه مانند هستش یه خش بود که من برای اینکه خش دیگه ای نیوفته که محافظ چسبودم روش ... یکی از گوشه هاش هم یه خوردگی ریز داره که سعی کردم تو عکس مشخص باشه ... مشکل دیگه ای نداره ... لوازم پک هم همه هستش سالم و تمیز حتی کیف اورجینالش و همون طور که تو عکسها مشخصه هدفون هم آکبنده فقط کابل میکرو usb اش نیستش که اونم تو علاالدین هم پیدا میشه 10 تومن ماکزیمم ... من داشتم کابل تو خونه ولی کسی بخواد براش میگیرم از علالدین میزارم توی پکش ... یه قاب کپدیس هم براش گرفتم اصل که برچسب صفحه اش هم هنوز مصرف نشده ... از لحاظ نرم افزاری هم خیلی بهتر از اون چیزی بود که فکر میکردم ... فونت فارسی رو می شناسه ... کانتکت ها رو با اوتلوک سینک میشه ... با آیتونز سینک میشه ... چیز پی ان هم داشته باشی می تونی دسکتاپ منیجر و برنامه هاش رو از سایت خود بلک بری دانلود کنی ... GPRS هم روش ست شد ... کلا انتظاراتی که ازش داشتم رو برآورده کرد ... گجت باز ها میتونن باهاش کار کنن و جلو برن ... راستی بدون اپراتور و آنلاک فکتوری هم هستش ... همین دیگه

در مورد قیمت خودتون پ.خ بدید و پیشنهاد بدید بر اساس قیمت آکبندش ... پیشنهادی خوب باشه میریم برای معامله ولی چون 20 روز وقت دارم عجله ای نیستش فعلا ، لطفا هم از این پیشنهاد های همین الان فوری خریدارم ندید ، می خوام رو پیشنهادات فکر کنم ... تعویض هم نداریم چون پولش رو میخوام ... اگه سوال فنی هم دارید همین جا بپرسید که همین جا جوابش و بدم شاید سوال کس دیگه ای هم بود ... ولی قیمت رو پ.خ بدید ... ممنون

9iyhcgz4n0cvef78il2b.jpg

i6yddsc18vlbzmiu82r7.jpg

oyfb29mkepaqsdes4oo2.jpg

xpzcc6jqmiayk5qn1tnz.jpg

سلام آقا اینجا مردمی که زندگی میکنن از مردم سطح متوسطن فکر نمیکنم کسی اینجا بودجه اش برسه. قیمت نوش الان نزدیک به 1 تا 1.100 هستش نهایت شما هم بخای بفروشی کمتر از 800 که نمیدی. میدی؟
آپ باشه.

پیشنهاد اول

200 تومان هستم
:))
پیشنهاد دوم 201 تومن.:d
تو هم خوشی جان خودم
اما راستش بلک بری خیلی نسبت به امکاناتی که داره گرونه خودتون فرض کنین با این قیمت میتونین چه گوشی هایی بگیرین
اما اینم دسته کم نگیرین که تو کلیپ پاپی جنیفر که آخرین کلیپش بود از این گوشی استفاده میکردا!

من به شخصه بعد از گوشی آیفون این گوشی رو منتخب میکنم و الانم همین مدل رو دارم و خیلی راضیم .
سلام آقا اینجا مردمی که زندگی میکنن از مردم سطح متوسطن فکر نمیکنم کسی اینجا بودجه اش برسه.
اصلا همچین حرفی رو نزن ، ولی بعضیا هستن که همین دلیلی میشه که من به زودی با این فروم خداحافظی میکنم ........

تلفن و تلفن همراه :: تلفن همراه :: تلفن همراه Bold 9900 - چاره: فروشگاه اینترنتی
دوستان قيمت اين گوشي يك ميليونو چهارصد هزار تومان است.....!!!
سايت چاره.....
با عرض معذرت از صاحب تاپيك....

ممنون البته قیمت سایت چاره پرته خیلی ... قیمت آکبندش در بازار تهران بین 1150 تا 1300 هستش مغازه به مغازه ... چون گوشیی نیست که همه مغازه ها داشته باشن قیمتش یکم بالا پایین داره ...

اولا سلام دوما انشا الله یا قیمت خوب فروش بره ولی دوست عزیز ای کاش شما قیمتی میدادید که رو اون قیمت کار بشه تلورانس گوشی خیلی بالاست شما به کاربرا حق بدید قیمت های خیلی متناوب میدن البته این فقط پیشنهاد بود راستی ای کاش از موقعی که روشنه هم عکس میگذاشتید

بلک بری بازاش میدونن این چه گوشیه خوفیه! من خودم 2مدل 9000 و 9700 بلک بری رو دارم ولی 9900 کامل ترین گوشی برند بلک بری به حساب میاد چون به علاوه کیبورد qwerty درشت و دوست داشتنی صفحه لمسی خازنی با پاسخگویی فوق العاده ای هم برخورداره (به لطف cpu 1.2ghz ! )
خلاصه حیف که پول تو دست و بالم نیست وگرنه خداییش رو هوا میزدمش رفیق , امیدوارم به فیمت عالی بفروشیش ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or