Black Tusk و انتشار اولین تصویر از Gears of War Xbox One !

FORSAK3N

کاربر سایت
طی یک livestream در twitch، مدیر استدیوی Black Tusk اولین کانسپت آرت Gears of war بعدی که برای کنسول xbox one منتشر میشود را نمایش داد.
متاسفانه این Artwork کاملا تار است و ما هنوز از صحت تصویر با خبر نیستیم ! اما شما هنوز میتوانید این تصویر را ببینید و بفهمید آیا چیزی از این لکه های رنگ درک میکنید؟! به نظر میرسد این تصویر مربوط به محیط بازی است.

34444978246964237037.jpg

در کل ما دریافتیم که این بازی در مراحل اولیه طراحی به سر میبرد و هم اکنون که Microsoft صاحب این IP است Black Tusk قصد گسترش دادن این فرانچایز را دارد.
به گفته Fergusson، مالتی پلیر در مورد نیرومندی و مسئولیت پذیری است و Black Tusk تا جایی که ممکن است متاحد به معیار های های قبلی خواهد بود، اما اگر موقعیتی به وجود آید که آنها مجبور به انتخاب کردن بین لذت و معیاری که در یک کتاب یا comic book آمده است، آنها احتمالا گزینه اول را انتخاب میکنند.
البته Fergusson بیان کرد که آنها احتمالا مجبور به شکستن معیارهای نسخه های قبلی بازی نخواهند شد.
او به آینده این فرانچایز اهمیت زیادی میدهد و تلاش میکند که آن را به شکوه سابق برساند.
I’m just grateful to have a community like Gears‘. [...] There’ just nobody like you guys

من واقعا سپاسگزارم که انجمنی مثل Gears دارم. هیچ کس مثل شما نیست بچه ها.
او همچنین بیان کرد شور انجمن در فروتنی و تقویت استدیو است. که باعث میشود ما بهترین Gears ای که میتوانیم بسازیم !

چه جوری نتونستی بفهمی ترول هستش؟؟؟
یوزر جدید ساختن واسه ترول هم مد شده گویا!!!

در راستای تاپیک هم ... خدایی زننده تاپیک چقدر به نظرت ارزش داشت این مطلب با اون تیتر!!نه خودت بگو!!!
وقتی یک منبع یک خبر میزاره لابد ارزش خبری داره دوست عزیز ، احتمالش خیلی زیاده که در آینده نسخه کامل تصویر بیاد ولی مطمئن باشید واسه فن های این بازی همین یک عکسم خبر خوشحال کننده ایه !
در ضمن من که میدونم درد شماها اصلا تیتر و موضوع نیست !

آخرین ویرایش:
من نمیدونم مشکل یه سری چیه با این تصویر ، قبلا واسه تایتان فال ، عنوان جدید کلیف و یا خیلی های دیگه همچین تصویری اومده بود مشکلی نبود. الان این یه مورد ارزش خبری نداره ؟ :-/

در راستای تاپیک هم ... خدایی زننده تاپیک چقدر به نظرت ارزش داشت این مطلب با اون تیتر!!نه خودت بگو!!!
این اصلا ارزش تاپیک زدن داشت ؟
با اون عنوانش ! کدوم عکس ؟ این حتی ارتم نیست !!
اساتید گرامی تشخیص و تصمیم اینکه چه چیزی ارزش خبری داره و چه چیزی نداره با شما نیست

هر کاری کردم خوابم نیومد گفتم یه پست اینجا بذارم.. :d
من تو این عکس یه آسمان میبینم .
افرین همینشم کشف خیلی بزرگیه برای شما. ب اندازه‌ی کافی از استعداد هاتون بهرمند شدیم
حالا برو بخواب:-*
____
خبر خیلی خوبیه هر روز داره ی دلیل برای برگشتن سمت مایکرو و وان برام جور میشه

وقتی یک منبع یک خبر میزاره لابد ارزش خبری داره دوست عزیز ، احتمالش خیلی زیاده که در آینده نسخه کامل تصویر بیاد ولی مطمئن باشید واسه فن های این بازی همین یک عکسم خبر خوشحال کننده ایه !
در ضمن من که میدونم درد شماها اصلا تیتر و موضوع نیست !

بعله لابد ... در اینده ام x اتفاق میوفته و احتمال خیلی چیزا هست...الان این دلیل این مدل خبر و تیتر بود؟!

در ادامه الان شما فن بازی خب؟!
چرا از دیدن یه عکس نصفه و تار خوشحال شدی!؟

در ادامه تر ... من که خودم رو 1 نفر میبینم حالا به هر حال... میشه درد من رو بگی شاید به دوا درمون نیاز داشتم!

در خیلی ادامه تر... هرکسی اومد و به یه جای کارت برای بهتر شدش ایراد گرفت دلیل بر توپ زدن توی جبهه مقابلت نیست!!! تئوری توطئه رو اینقدر واسه خودتون گندش کردین که هرکی میاد یه حرفی بزنه با عناوینی مثل درد شماها و ... که با جعبه از خودتون بروز میدین به استقبالش میرین!!!

اساتید گرامی تشخیص و تصمیم اینکه چه چیزی ارزش خبری داره و چه چیزی نداره با شما نیست
بعله...
اینم از ادبیات عضو تحریریه!!!!

سونی فن هایی که دارند میسوزن والا وقتی چیزی برای گفتن ندارید مجبورید میاد اینجا پست میدین؟ اقا اگه نظر راجب بازی خوب بیا همینجا بگو اگر هم ناراحتی این خبر زدن اینجا مدیر داره و خودشون تصمیم میگیرن که پاک کنن یا نه از اونجا که این بازی جزو یکی از پرطرفدار ترین بازی های دنیا هستش زدن این خبر و قرار دادنش در اینجا کار عاقلانه ای بود

- - -ویرایش - - -

بعله لابد ... در اینده ام x اتفاق میوفته و احتمال خیلی چیزا هست...الان این دلیل این مدل خبر و تیتر بود؟!

در ادامه الان شما فن بازی خب؟!
چرا از دیدن یه عکس نصفه و تار خوشحال شدی!؟

در ادامه تر ... من که خودم رو 1 نفر میبینم حالا به هر حال... میشه درد من رو بگی شاید به دوا درمون نیاز داشتم!

در خیلی ادامه تر... هرکسی اومد و به یه جای کارت برای بهتر شدش ایراد گرفت دلیل بر توپ زدن توی جبهه مقابلت نیست!!! تئوری توطئه رو اینقدر واسه خودتون گندش کردین که هرکی میاد یه حرفی بزنه با عناوینی مثل درد شماها و ... که با جعبه از خودتون بروز میدین به استقبالش میرین!!!

بعله...
اینم از ادبیات عضو تحریریه!!!!

بعضی وقت ها اینجور حرف زدن ها با بعضی ها نیازه ;)

من نمیدونم مشکل یه سری چیه با این تصویر ، قبلا واسه تایتان فال ، عنوان جدید کلیف و یا خیلی های دیگه همچین تصویری اومده بود مشکلی نبود. الان این یه مورد ارزش خبری نداره ؟ :-/

واسه شما دوست عزیز بگم که سر اونا چون کسی‌ اصلا نمیدونست قراره چی‌ باشه تا یه حدی کنجکاو برانگیز بود. این یکی‌ که همه میدونن چیه و بدتر اینکه اصلا ازconcept art هست دیگه خدا وکیلی لوس بازی شده. هی‌ خودتون رو به مظلوم نشون ندید این حرفا ربطی‌ به سونی fan بودن نداره...

- - -ویرایش - - -

افرین همینشم کشف خیلی بزرگیه برای شما. ب اندازه‌ی کافی از استعداد هاتون بهرمند شدیم
حالا برو بخواب:-*
____
خبر خیلی خوبیه هر روز داره ی دلیل برای برگشتن سمت مایکرو و وان برام جور میشه

الان چیش خوب بود؟ شما خبر نداشتی‌ این بازی می‌خواد ساخته بشه؟

اه
از خبر‌خوشتون نمیاد تشریفتونو از تاپیک ‌سریعا ببرین بیرون
تو این همه بدبختی و بیچارگی‌اومدن به صلاحیت تاپیک ‌یارو‌ گیر میدن،چقدر اعصاب و حوصله و سلامت روانی بیش‌از حد دارید که به این‌چیزا گیر‌‌ میدین‌ الان؟‌

جریان چیزه دیگست آقا، من که خوب یادم میاد سر عکس این مدلی TitanFall ملت چه قدر خوشحال و خندون و دوستانه با هم بحث میکردن:دی

جریان چیزه دیگست آقا، من که خوب یادم میاد سر عکس این مدلی TitanFall ملت چه قدر خوشحال و خندون و دوستانه با هم بحث میکردن:دی
اون موقع هنوز معلوم نبود تایتان فال قراره انحصاری مایکروسافت بشه وگرنه همون هم گیر میدادن خبری از خوشحال و خندون بودن یه سری از دوستان نبود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or