Black Tusk و انتشار اولین تصویر از Gears of War Xbox One !

FORSAK3N

کاربر سایت
طی یک livestream در twitch، مدیر استدیوی Black Tusk اولین کانسپت آرت Gears of war بعدی که برای کنسول xbox one منتشر میشود را نمایش داد.
متاسفانه این Artwork کاملا تار است و ما هنوز از صحت تصویر با خبر نیستیم ! اما شما هنوز میتوانید این تصویر را ببینید و بفهمید آیا چیزی از این لکه های رنگ درک میکنید؟! به نظر میرسد این تصویر مربوط به محیط بازی است.

34444978246964237037.jpg

در کل ما دریافتیم که این بازی در مراحل اولیه طراحی به سر میبرد و هم اکنون که Microsoft صاحب این IP است Black Tusk قصد گسترش دادن این فرانچایز را دارد.
به گفته Fergusson، مالتی پلیر در مورد نیرومندی و مسئولیت پذیری است و Black Tusk تا جایی که ممکن است متاحد به معیار های های قبلی خواهد بود، اما اگر موقعیتی به وجود آید که آنها مجبور به انتخاب کردن بین لذت و معیاری که در یک کتاب یا comic book آمده است، آنها احتمالا گزینه اول را انتخاب میکنند.
البته Fergusson بیان کرد که آنها احتمالا مجبور به شکستن معیارهای نسخه های قبلی بازی نخواهند شد.
او به آینده این فرانچایز اهمیت زیادی میدهد و تلاش میکند که آن را به شکوه سابق برساند.
I’m just grateful to have a community like Gears‘. [...] There’ just nobody like you guys

من واقعا سپاسگزارم که انجمنی مثل Gears دارم. هیچ کس مثل شما نیست بچه ها.
او همچنین بیان کرد شور انجمن در فروتنی و تقویت استدیو است. که باعث میشود ما بهترین Gears ای که میتوانیم بسازیم !

فقط یه campaign خونین با تم تاریک شبیه نسخه 1 و 2 میتونه منو راضی کنه، گور بابای مولتی! :(
لطفا گند نزنید، با تشکر :)

این فقط یک کاغذ سفید هست که با فتوشاپ اون عکس تار رو روش زدن

در کل انتظار شاهکار داریم البت کلیف نیست ولی خوب حداقل rod که هست

عنوان خبر رو خوندم کله پا شدم بعد اومدم تو تاپیک ! :| بهترین نکته در مورد فرنچایز گیرز اینه که تو هر 4 نسخه Gears بودنش رو حفظ کرده ! امیدوارم این نسخه هم همینطور باشه ! منتظرم ببینم که Black Tusk و Remedy و 343 میتونن خرج یدونه One رو دستم بزارن یا نه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or