black site area 51

من امروز بازی رو گرفتم.
اونجور که ازش توقع داشتم نبود!
فیزیک بازی فقط در جاهایی که از قبل قراره کاری روش انجام شه مثل سنگر دشمن ها که اونم تا حد مشخصی نه بیشتر خراب میشه! یا مثلا فقط یک کرمک کوچولو موچولو قراره از تو زمین دربیاد واقعاً قشنگ زمین می ترکه! ولی مثلا بقیه اجزا هیچیشون نمی شه!!! من یک خشاب روی یک لپ تاب خالی کردم یه خراشم ور نداشت!!!
گرافیک بازی قشنگه نه عالی .
یارومون هم با یک دکمه RB کنترل می شن که رو هر جا بگیری و بزنی گله ای تلپ می شن اونجا!!! و رو بهضی جا ها هم آیکون مخصوصیه که وقتی روش می زنی یکی میره درو واز می کنه یا با کامپیوتر کار می کنه !
اگر در بین COD4 و BS:A 51 می خواهید یکی رو بخرید صد در صد Cod4 رو بخرید من که جفتشو دارم بازی می کنم می خوام BS بندازم سطل آشغال!!!:eek:

بازی به این قشنگی مگه چه ایرادی داره ؟
چرا شما اینهمه ناشکر هستین ؟ اگه مجبور بودین واسه هر بازی 50 هزار تومن پول بدین چی ؟
حالا 2 تا بازیه گرافیک بالا دیدین خودتون رو گم کردین ؟
شما که از گرافیک حرف میزنی اصلا میدونی گرافی یعنی چی؟
بازیی رو که اینهمه زحمت کشیدن بسازنش به همین راحتی میگی بندازم سطل آشغال ؟ :evil:

بازی به این قشنگی مگه چه ایرادی داره ؟
چرا شما اینهمه ناشکر هستین ؟ اگه مجبور بودین واسه هر بازی 50 هزار تومن پول بدین چی ؟
حالا 2 تا بازیه گرافیک بالا دیدین خودتون رو گم کردین ؟
شما که از گرافیک حرف میزنی اصلا میدونی گرافی یعنی چی؟
بازیی رو که اینهمه زحمت کشیدن بسازنش به همین راحتی میگی بندازم سطل آشغال ؟ :evil:
دوست عزیز من بازی رو انجام دادم و همه چی توش دیدم به جز زحمت سازنده ها. یعنی سازنده بازی ورداشته موتور Unreal 3 رو انداخته اونجا و گذاشته خداحافظ ! هوش مصنوعی که افتضاحه. دشمنا از 100 متری شما رو میبینن و انگار نه انگار . خیلی راحت میتونی قدم بزنی و بری بکشیشون. هیجان بازی صفره ! توی اول بازی که سوار ماشین میشیم طرف داره همین طور تیر میزنه ولی هیچ احساس تیرخوردنی به آدم دست نمیده. محیط هم که هیچی. کلآ روی آبجکتها کار نشده و 90% اصلآ تآثیری از تیرهای ما نمیگیرن. نمیدونم حالا شاید جلوتر یه کم جالبتر بشه ولی مرحله اول بازی که هیچ چیز جالبی نداشت.

ما كه حال كرديم با بازيش در حد خودش خوبه نميشه ازش انتظار در حد cod4 داشت كه:eek:
به هر حال بعد از بازي هاي شاخ اين دوره ارزش بازي كردن دارن
گرافيكشم خوبه مخصوصا مرحله ي بارونش حداقل تو اين زمينه از خيلي از بازي ها بهتره

ما كه حال كرديم با بازيش در حد خودش خوبه نميشه ازش انتظار در حد cod4 داشت كه:eek:
به هر حال بعد از بازي هاي شاخ اين دوره ارزش بازي كردن دارن
گرافيكشم خوبه مخصوصا مرحله ي بارونش حداقل تو اين زمينه از خيلي از بازي ها بهتره

بارون ............. هیچی بارون Gears OF War نمیشه اما اره از بازی های دیگه بهتر عمل کرده .

شما که فقط همون مرحله اول رو دیدید نظر ندید .

Black Site : Area 51 > Half Life : Episode 2

7xum79g.jpg

6wygppy.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or