Black shot

• Thread starter Thread starter ZETSU
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
bshot-logo.png

می خواستم یک بازی آنلاین و رایگان رو معرفی کنم که بسیار زیبا هست ، سبک بازی مثل codمی باشد و در mode های:

Search and Destroy:

در این Mode بازی یک گروه بمب گذاشته و یک گروه خنثی می کنند و هر گروهی موفق به کاشتن بمب و منفجر شد یا خنثی و یا کشتن تمام بازیکنان تیم روبرو شد برنده است.

Team flag match:

این Mode بازیکنان دو تیم باید پرچم تیم جریف را از Base ــشان دزدیده و به Base خود ببرند و با این کار 5 امتیاز به امتیاز تیم خود اضافه می کنند و همچنین با کشتن یک دشمن هم یک امتیاز به تیم خود اضافه خواهند کرد و هر تیمی که به امتیاز مشخص رسید برنده است.

Bunker defense:

در این Mode حداکثر 4 بازیکن در یک خانه قرار می گیرند که باید از ساختمان در مقابل دشمنان و افراد انتهاری دفاع کنند و بازی رو به پایان برسانند(این Mode بیشتر برای گرفتن XP بازی می شود و Mode مسخره ای است:d)

Team death match:

دیگه معلومه! دو تیم با هم می جنگند هر تیمی که توانست زودتر به امتیاز مشخص برسد و افراد بشتری را کشته باشد برنده است.

Characters:

img_character01.gif

img_character02.gif

img_character03.gif

img_character04.gif

هر بازیکن می تواند حداکثر 4 کاراکتر بسازد و با آن بازی کند(پیشنهاد من 2 کاراکتر آخر است)

پس از ساخت هر کاراکتر به شما 20000BP پول می دهد و شما می توانید از فروشگاه که اسلحه های زیادی داره خرید کنید ولی هر اسلحه ای که می خرید مدت دار است مثلا برای کلاش 6300BP پول می دید و می توانید فقط 3 ساعت بازی مفید کنید،پس همون اول پس انداز کنید و هر رنکی که بگیرید مقداری پول و بعضی مواقع اسلحه به شما جایزه می دهد.
در فروشگاه اسلحه های بسیار قوی وجود دارد اما باید برای آنها GS-Garena shell بدهید که هر 20تا گارنا شل 5 تومان هست(پس بیخیال این ها بشید:d)

این بازی قابلیت ساخت CLAN را هم دارد که برای ساخت CLAN شش نفری باید 25000BP و برای دوازده نفری 45000BP باید پول بپردازید وقتی CLAN ساختید می توانید در سرور های مخصوص CLAN ها رفته و مسابقه دهید مواقعی هم تورنمنت برگزار می شود که جوایز آن نقدی است.

طریقه بازی:

ابتدا بازی را از این لینک دانلود کنید و این Installer بر روی درایو های E,D,C کپی کنید خود این بازی رو دانلود می کند.

اما اگر در دانلود با مشکل یا اروری مواجه شدید می توانید از این لینک بدون نیاز به Installer بازی را دانلود کنید.

بعد دانلود بازی وقتی خواستید بازی را اجرا کنید، بازی آپدیت می شود و یک چند صد مگی باید آپدیت بشود:d

اگر در دانلود پج ها مشکل پیش آمد از این لینک پچ ها را دانلود کنید!

وقتی بازی را اجرا کردید یوزر و پسوورد اکانت گارنا رو می خواد که افرادی که این اکانت رو دارند نیاز به ساخت ندارند اما کسانی که ندارند از این لینک ثبت نام کنند.

وقتی وارد قسمت سرور ها شدید وارد سرور other بشوید.

فکر کنم دیگه همه چیز رو گفتم:)

من هر روز بدون هیچ لگی با سرعت با سرعت 128 بازی می کنم و خیلی هم حال میده به نظر من از کانتر یا BF2 یا COD که لگ دارند خیلی بیشتر حال می دهده و با یک اسلحه AK47 DRAGON که اسلحه پولی هست و حدود 80-70 نفر دارند دهن این خارجی ها رو سرویس کردمb-)

حالا امتحانش ضرر نداره مطمئن باشید پشیمون نمی شید!
آیدی من در گارنا:XarminX
ID BLACK SHOT: heiran
اگر دانلود کردید بگید که با هم بازی کنیم ممنون!(CALN هم قصد ساختش رو دارم)

اینقدر با خارجی ها بازی کردم که حالم بهم می خوره ازشون:d

آقا من زیاد اهل بازی آنلاین نیستم، تازه کارم.
الآن دانلود کردم، سرت اینترنتم هم بالای 200kbps هستش ولی تو بازی، آدما غیب میشن، بعضیا تو هوا هستن و کلاً از این جور چیزا
البته میشه بازی کرد ولی اینجوریه، حالا شما میدونی دلیلش چیه؟

منظور شما همین بازی هست چون با سرعت 200 که اصلا بیخیال لگ باید بشید!

اگه منظور این بازی هست که وقتی توی سرور می رید بعد هاست ها رو نوشته شما سمت چپ روی نوشته ی پینگ بزنید که پینگ ها رو از سبز به قرمز طبقه بندی کند، سعی کنید وارد بازی هایی بشید که پینگشون سبز باشد;)

هر کی خواست بازی کنیم باهم بگه تا یک زمان بگیم تا با هم بازی کنیم:d

خیلی دوست داشتم بیام اما این mw2 نمیذاره لامسب! :d
بابت تاپیک هم دستت درد نکنه.
;)[/QUOTE

اره راست گفتی من توی لایو که خوره ی GEOW2 & BF2 بودم و رنکم توی BF2 20بیست بود و کلی ماکروسافت پویت خرج اسلحه ها و پکیجاش کردم بیخیال این دوتا شدم و 24 ساعته در مدرن2 بودم!:praying:

اما الان با کامپیوتر که نمیشه فکر کنم باید سی دی کی اورجینال داشته باشی یا میشه کاریش کرد؟!:wacko:

این بازی هم قشنگه به امتاحانش که می ارزه منم اولش گفتم چرته ولی بعد دوستم بهم داد خیلی خوشم آمد:sniper:

من قبلا این بازی رو دانلود کرده بودم ولی مشکل گرافیک داشتم و نتوستم خوب بازی کنم حالا که لپ تاپ خریدم مشکل گرافیکی هم حل شده من هم تا فردا پس فردا میام که باهم بازی کنیم

منتظریم! ولی گرافیک بالایی نمی خواد فکر کنم/:)

با این نام ها در خدمتم

اگه منظور این بازی هست که وقتی توی سرور می رید بعد هاست ها رو نوشته شما سمت چپ روی نوشته ی پینگ بزنید که پینگ ها رو از سبز به قرمز طبقه بندی کند، سعی کنید وارد بازی هایی بشید که پینگشون سبز باشد;)

البته الآن خیلی بهتر شده، فکر کنم مشکل از اینترنتم بود.

با این نام ها در خدمتم:
Garena ID: ir.president
BLACK SHOT Name: Old_Gamer

اگه دوست داشتی تو چت یاهو هماهنگ کنیم، نخواستی، همینجا، هر ساعتی که بگی اگه کلاس دانشگاه نباشم، هستم.
فقط زیاد حرفه ای نیستما!!!:">

البته الآن خیلی بهتر شده، فکر کنم مشکل از اینترنتم بود.

با این نام ها در خدمتم:
Garena ID: ir.president
BLACK SHOT Name: Old_Gamer

اگه دوست داشتی تو چت یاهو هماهنگ کنیم، نخواستی، همینجا، هر ساعتی که بگی اگه کلاس دانشگاه نباشم، هستم.
فقط زیاد حرفه ای نیستما!!!:">

باشه حتما!ابهت پیام دادم!

راستی نظرت در مورد بازی چیه؟!:d

پینگ یاهوی من 500 !
پینگ ای پی داخل ایران 250
امیدی به بازی هست؟
امید که ... پینگت خیلی بالاست باید پینگیت از یاهو حداکثر 300 باشه.. حتما توی سرور های اونا لگ داری ولی اگه سرور ایرانی درست بشه نه.

برادر zetsu پینگ به سرعتی که شما میخرید بستگی نداره یعنی پینگ 128 با 256 یا 512 یکیه برای اطلاعات بیشتر به تاپیک
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=32194
مراجعه کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or