Black: Second Mission در سال 2009 ؟؟

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

Black_Coverart.png

بر عكس تفكر خيلي هاي Criterion Games فقط در توليد بازي هاي Racing مهارت ندارد. اين شركت علاوه بر توليد سري بازي Burnout يكي از بهترين FPS هاي نسل پيش را به نام Black عرضه كرده بود.

امروز در سايت رسمي Criterion Games اعلام شده كه بازي Black: Second Mission كه احتمالا دنباله بازي اصلي است براي PC , X360 , PS3 در سال 2009 عرضه خواهد شد.
...........
متاسفانه اين ليست از سايت اصلي Criterion Games پاك شد هر چند در سايت رسمي اين شركت اين ليست پست شده بود. به احتمال زياد بازي مدتي ديگر به صورت رسمي تاييد مي شود.

اتفاقا گیمپلی بازی محشر بود مخصوصا با اون گرافیک خفن تو اون دوران که من هنوز تو کفم PS2 چطوری این بازی رو اجرا کرد ؟!!:biggrin1:

منم زياد از Black خوشم نيومد.
البته 2 سه ساعت بيشتر بازي نكردم.:biggrin1:
ولي گرافيكش جزو پنج تاي اول PS2 بود.
با گرافيكي كه از Burnout ديديم احتمالا اينم بايد داراي گرافيكي خارق العاده باشه.

واقعآ خبر خوبی بود دستت درد نکنه کسری.
یکی از بهترینهای ps2 بود که واقعآ برای این کنسول بسیار مناسب بود.
من از گرافیکش خیلی خوشم اومده بود انفجارها هم توش واقعآ عالی کار شده بود.
بی صبرانه منتظریم...

بازي جالبي بود گرافيك خيلي خوبي داشت+گيمپلي سرگرم كننده+محيط هاي متنوع
فقط شيوه روايت داستانش يه كمي رو اعصاب بود:mad:
اميدوارم بازي جالبي بشه چون من كه واقعا به نسخه قبلي علاقمند بودم

Black فوق العاده بود .. امیدوارم تغییری زیادی توش ندن که بازی رو خراب کنن..

من این بازی رو به سری بازی های COD که رویه PS2 بودن ترجیح میدم..

کی بود می گفت گیم پلی Black جالب نیست..؟ اتفاقا گیم پلیش فوق العاده بود..

Black فوق العاده بود .. امیدوارم تغییری زیادی توش ندن که بازی رو خراب کنن..

من این بازی رو به سری بازی های COD که رویه PS2 بودن ترجیح میدم..

کی بود می گفت گیم پلی Black جالب نیست..؟ اتفاقا گیم پلیش فوق العاده بود..

البته محمد امین بازیها یکم سلیقه ای هم هستن ولی من که خیلی ازش خوشم اومد;)

خبر از عالی هم عالی‌تره!
نکته‌ای که در مورد نسخه اول این بازی میشه گفت اینه که تجربه نسل بعدی رو روی کنسول‌های نسل قبل آورد!
گرافیک فوقالعاده خصوصا از منظر هنری و افکت‌های صوتی مافوق تصور, از Black یک شاهکار تکنیکی ساختن.
انجین بازی تغییر داده شده انجین Burnout بود که حقیقتا گرافیکی فوقالعاده رو به تصویر کشید.
فیزیک بازی و انفجارها هم اگرچه 90 درصد بصورت اسکریپت نویسی شده بودن و ضعف‌هایی خصوصا در رگدالها و تخریب پذیری دیده میشد ولی اولا همین سطح هم برای کنسولی مثل PS2 واقعا بالا بود و دوما چینش عناصر تخریب‌پذیر طوری بود که در هنگام اکشن منجر به خلق صحنه‌های جان وویی میشد و کمتر فرصت فکر به بازیباز میداد و لااقل از نظر بصری بینهایت زیبا بود. ( چقدر من اون مرحله که فکر میکنم داخل یک حمام بود و از روی فیلم صخره ساخته مایکل بی, برداشت شده بود رو دوست دارم! )

ضعف این بازی هم اتفاقا در گیم‌پلیش بود!
Criterion Games واقعا یک عنوان خوش آب و رنگ ساخته بود و در کل بازی واقعا زیبا بود ولی ایرادات بسیار کوچکی مثل کم اثری اسلحه‌ها روی دشمنان و درجه سنی پائین و نبود خشونت حتی در سطح معمولی که البته حاصل کم تجربگی سازنده در این سبک و دخالت‌های EA در اون موقع برای کنترل خشونت بازی (FPS با درجه سنی T!!!) بود, تا حدودی از تبدیل این عنوان به یه شهکار جلوگیری کرد ولی بازهم لااقل برای من که بهترین تجربه اول شخص در کنار Urban Chaos :RR روی کنسول PS2 بود.

در کل همونطور که گفتم بهترین جنبه بازی که اونو پرطرفدار کرد تجربه خارق‌العاده‌ای بود که در اون زمان به بازیباز منتقل می‌کرد. چه از نظر تکنیکی و چه از نظر ات حس و حال و فضاسازی... .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or