Black Rock : بازي Split/Second همون MW2 و UC2 يه بازي هايه مسابقه اي

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
splitsecond.jpg

Jason Ried گفته كه Split/Second مثل uncharted 2 و modern warfare 2 در بخش بازي هايه ريسينگ ميمونه.در هرصورت تهيه كننده اين بازي اصرار داشت با MW2 و UC2 بازي مسابقه اي خودش رو مقايسه كنه.
"اين از اون قوي هاست!blur معلومه كه يك رقيبه , اين بازي مسابقه اي هست و كارهايه متفاوتي هم انجام ميده , ولي من فكر ميكنم ما بيشتر نزديك به Call of Duty يا Uncharted هستيم در كاري كه در ريسينگ انجام ميديم"
وي افزود:
"از نظر انيميشن , Split/Second بلند پروازانه ترين چيزي است كه در ريسينگ انجام شده و اين دقيقا جايي هستش كه ما به مقايسه با Call of Duty: Modern Warfare 2 و Uncharted 2 ميرسيم به خاطر اين شاهكار هايه بزرگ."

منبع

بابت خبر ممنون!
Black Rock : بازي Split/Second همون MW2 و UC2 يه بازي هايه مسابقه اي
خدایش وقتی سورس خبر رو میخوندم کلی با خودم کلنجار رفتم تا معادل فارسی برای این تیتر گیر بیارم-
اصلا نزدیکش گیر نیومد
باز هم به مرام تو که اینو پیدا کردی براش:biggrin1:

بابت خبر ممنون!

خدایش وقتی سورس خبر رو میخوندم کلی با خودم کلنجار رفتم تا معادل فارسی برای این تیتر گیر بیارم-
اصلا نزدیکش گیر نیومد
باز هم به مرام تو که اینو پیدا کردی براش:biggrin1:
Split/Second : Black Rose همان MW2,UC2 ه سبکه ریسنیگ است.
خوب این بهتره .
تو متن خبر از "یه" استفاده شده و کمی منظور جمله رو عوض میکنه .

نمیدونم چرا هرکی میخواد خودش رو بکشه بالا یک جورایی خودش رو میچسبونه COD:MW 2 یا U2 ...! حالا باقی که این کارو میکردن یک شباهت های به این دو بازی داشتن ولی این یکی که سبکش ماشین سواریه..!!!

نمیدونم چرا هرکی میخواد خودش رو بکشه بالا یک جورایی خودش رو میچسبونه COD:MW 2 یا U2 ...! حالا باقی که این کارو میکردن یک شباهت های به این دو بازی داشتن ولی این یکی که سبکش ماشین سواریه..!!!
احتمالا به خاطر صحنه هاي سينمايي و هيجان انگيزش گفته.
عنوان بسيار بلند پروازانه اي هم هست اميدوارم به خوبي 2 عنوان فوق باشه.

اتفاقا من هم میخواستم همین رو بگم!!!
این همه بازی موفق تر چرا گیر دادن به این دوتا!!!!؟؟:confused:یعنی برای اکشن بازی هست؟؟!!!:confused:

اتفاقا من هم میخواستم همین رو بگم!!!
این همه بازی موفق تر چرا گیر دادن به این دوتا!!!!؟؟:confused:یعنی برای اکشن بازی هست؟؟!!!:confused:
منظورشون این بود که همون کاری رو که MW2 با سبک FPS کرد و U2 با سبک Action-adventure کرد(حالا هر کاری)Split second با سبک Arcade-racing میکنه!

من که خیلی خیلی به این بازی امیدوارم و با توجه به بازی pure از این شرکت میتوان 100% انتظار یه ریسینگ خوب رو داشت.
به امید موفقیت.......

تنها چیزی که یه جورایی زد تو ذوقم این بود که از نیروهای عجیب قریب استفاده می کنی:(

همينا بازي رو شديدا هيجان انگيز كرده ديگه . داري ميري يوهو يه بُرج خراب ميشه جلوت ! يا هواپيما جلوت سقوط ميكنه . هيجان بسيار بالايي داره واقعا . محيط فوق العاده زيبايي هم داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or