black OPS All DLC's And New PRofiles

Dim Corpse

کاربر سایت
سلام پروفایل های black ops دوباره درست شده و توسط خود من تست و 100% کار میکنه هر کی میخواد اینا لینک دانلودشه :
طریقه استفاده : مثل قبل میریزید رو فلش (هم پروفایل هم DLC هر دو رو باید از اول دانلود کنید )
برای زامبی تو صفحه splitscreen پروفایل مربوطه رو sign میکتید و بعد به سرعت sign out میکنید
برای multiplayer il هم داخل splitscreen منو همین کارو بکنید :

Profile.

First Strike.

Escalation.

................................

Annihilation

PRofile

آخرین ویرایش:
سلام پروفایل های black ops دوباره درست شده و توسط خود من تست و 100% کار میکنه هر کی میخواد اینا لینک دانلودشه :
طریقه استفاده : مثل قبل میریزید رو فلش (هم پروفایل هم DLC هر دو رو باید از اول دانلود کنید )
برای زامبی تو صفحه splitscreen پروفایل مربوطه رو sign میکتید و بعد به سرعت sign out میکنید

Profile.

First Strike.

Escalation.

Annihilation

PRofile
سلام دوست عزیز برای من این پیغام میده
your xbox live membership information is invalid
please use profile that contains a valid membership or recover your profile from xbox live.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام دوست عزیز برای من این پیغام میده
your xbox live membership information is invalid
please use profile that contains a valid membership or recover your profile from xbox live.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

موقعی که داری sign میکنی y رو 6 بار بزن احتمالا درست میشه اگه نشد پروفایل مشکل پیدا کرده

Profile.

First Strike.

Escalation.

Annihilation

PRofile

آقا ببخشید که این سوال رو میپرسم این DLC هارو میشه آفلاین هم بازی کرد؟
من اسلیم دارم و نمیتونم برم لایو (به علت نیومدن Lt 1.9)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or