بابا با علت و منطق بگید باو . ببین سرعتی که مولتی پلیر coll of duty داره هیچ گیمی من ندیدمحکیمی فرمودند:لذتی که در مولتی BF هست در COD نیست
بابا با علت و منطق بگید باو . ببین سرعتی که مولتی پلیر coll of duty داره هیچ گیمی من ندیدمحکیمی فرمودند:لذتی که در مولتی BF هست در COD نیست
:dدر راستای تایید حرف این دوستمون باید بگم براحتی میشه از شلوغی سرور و خالی بودن سرور از سکنه تشخیص داد که Bf3 به لعنت خدا هم نمی ارزه، پس به نظر من ادامه بحث جایز نمیباشد.(Bf3=گیم کارتونی و عروسکی برای بچه های کوچولوی گل گلاب و عاشق اسباب بازیهایی مانند: توپ و تانک و تیاره )(=بهتر از Bf3)بابا با علت و منطق بگید باو . ببین سرعتی که مولتی پلیر coll of duty داره هیچ گیمی من ندیدم
:dدر راستای تایید حرف این دوستمون باید بگم براحتی میشه از شلوغی سرور و خالی بودن سرور از سکنه تشخیص داد که Bf3 به لعنت خدا هم نمی ارزه، پس به نظر من ادامه بحث جایز نمیباشد.(Bf3=گیم کارتونی و عروسکی برای بچه های کوچولوی گل گلاب و عاشق اسباب بازیهایی مانند: توپ و تانک و تیاره )(=بهتر از Bf3)
طبیعی ست کسانی که در حیاط خلوت بازی میکنن ( مپ های COD ) بیشتر بهشون هیجان میده تا BF3 ! کاش بازی دیشبمو ضبط میکردم میذاشتم براتون که توی مد Squad rush که 4vs4 هست چه هیجانی وجود داشت چه برسه به 12/12 !! در جواب اون دوستمون که گفته BF3 اسباب بازی داره و بچه ها بازی میکنن باید عرض کنم که تا جایی که من میدونم سن کسایی که BF3 میزنن چه تو ایران و چه تو خارج با توجه برخوردی که داشتیم و دیدیم اکثر 16 تا 30 و حتی 30 به بالا هم بودن!
BF3 جنگ بزرگاست! ویدیو هایی که گذاشتم تو پست های قبلی رو حتما دانلود کنید تا حرفی که میزنی از روی منطق و سند باشه ..
فقط گرافیک؟فقط یک روز بشین مولتیش رو بازی کن اگه فقط گرافیکش بهتر بود من کلا دیگه تو بازیسنتر نمیام.مولتی BF همیشه بهترین از بهترین مولتی ها بوده و خواهد بود و تنها عناوین valve میتونن باهاش رقابت کننچرا دوس دارید نظراتتون رو تحمیل کنید و فکر می کنید هر چیزی میگید فکت هست !؟
من خودم وقتی که MW2 بازی می کردم (Steam) توی ایرانی ها با 17 سال سن کوچکترین فرد بودم و خواهشا این بحث رو که میگید COD واسه بچه هاست و BF3 واسه بزرگا و Blah blah blah ... رو تموم کنید !
به نظرم هر کس باید بیاد اینجا نظر شخصی رو بده و دلایلش رو هم بگه، نه اینکه بیاد فنای بازی مقابل رو زیر سوال ببره !
من شخصا گیم پلی سریع و همچنین مپ های کوچیک رو (البته نسبت به BF3 ، وگرنه از مپ های بزرگ ـه COD بیشتر خوشم میاد تا کوچیکاش) ترجیح میدم و بیشتر دوس دارم.. و به نظرم تفنگای COD باحال ترن.
تنها نقط ضعف BOII نسبت به BF3 گرافیکش هست که برای من چندان مهم نیست....
در ضمن من صحبتام با فن های هر دو بازی بود و نه شخصا پستی رو که نقل قول کردم
والا من هر روز دارم BF3 روی pc بازی می کنم همیشه همه مپ های 64 نفره تا آخر پر هست.شما یک بار به جای اینکه فقط الکی حرف بزنی.دلیل هم برای برتری مولتی bf خواستی اینجا برات 100 تا دلیل میارم:dدر راستای تایید حرف این دوستمون باید بگم براحتی میشه از شلوغی سرور و خالی بودن سرور از سکنه تشخیص داد که Bf3 به لعنت خدا هم نمی ارزه، پس به نظر من ادامه بحث جایز نمیباشد.(Bf3=گیم کارتونی و عروسکی برای بچه های کوچولوی گل گلاب و عاشق اسباب بازیهایی مانند: توپ و تانک و تیاره )(=بهتر از Bf3)
در ضمن من 23 سالم بود مدرن بازی میکردم الانم 28 سالمه و تو بین بچه ها سنم میانگینه.بیشترین سن یکی از دوستان 44 سالشه.کمترین سن هم فکر کنم 17 ساله...ولی مدرن وارفر......:baby::baby::baby::baby:چرا دوس دارید نظراتتون رو تحمیل کنید و فکر می کنید هر چیزی میگید فکت هست !؟
من خودم وقتی که MW2 بازی می کردم (Steam) توی ایرانی ها با 17 سال سن کوچکترین فرد بودم و خواهشا این بحث رو که میگید COD واسه بچه هاست و BF3 واسه بزرگا و Blah blah blah ... رو تموم کنید !
به نظرم هر کس باید بیاد اینجا نظر شخصی رو بده و دلایلش رو هم بگه، نه اینکه بیاد فنای بازی مقابل رو زیر سوال ببره !
من شخصا گیم پلی سریع و همچنین مپ های کوچیک رو (البته نسبت به BF3 ، وگرنه از مپ های بزرگ ـه COD بیشتر خوشم میاد تا کوچیکاش) ترجیح میدم و بیشتر دوس دارم.. و به نظرم تفنگای COD باحال ترن.
چرا دوس دارید نظراتتون رو تحمیل کنید و فکر می کنید هر چیزی میگید فکت هست !؟