Multi Platform Black Myth: Zhong Kui

Black Myth: Zhong Kui

black-myth-zhong-kut_z11p.jpg
اشباح بر زمین نمی‌گشتند، تا آنکه از قلب انسان زاده شدند؛چه بر صحنه و چه در نهان، جاودانان مغلوب اهریمنان می‌شوند.
این است هنر بی‌نقصشان. چه در خانه و چه در بیرون، قاضی خود در بند همان پیوندهای دنیوی است؛ خورشید در حجاب است و ماه بی‌حرکت.
کیست آنکه فرمان مرگ و زندگی را صادر می‌کند؟
من از آشوب‌های دنیوی و قواعدشان، و از افتخارات آغشته به نیرنگ، روی برمی‌گردانم.
شمشیرم را برمی‌کشم—آن را برای نبرد برمی‌افرازم؛ و با آن، میان حق و باطل قضاوت خواهم کرد!

بازی Black Myth: Zhong Kui که توسط استودیوی Game Science توسعه یافته به‌ عنوان دومین اثر در مجموعه BlackMyth امروز رسماً با اولین تیزر تریلر CG خود رونمایی شد و در جریان رویداد Gamescom Opening Night Live 2025 به نمایش درآمد.

این بازی تک‌نفره در سبک اکشن نقش‌آفرینی، الهام اصلی خود را از شخصیت فولکلور و مشهور چینی، ژونگ کوی (Zhong Kui) گرفته است. از آنجایی که پروژه هنوز در مراحل اولیه توسعه قرار دارد، در حال حاضر هیچ ویدیویی از گیم‌پلی بازی در دسترس نیست.

پرسش و پاسخ رسمی سازندگان Black Myth: Zhong Kui

[تریلر رونمایی]

آخرین ویرایش:
خیلی خوبه ادامه میدن مسیر موفق رو، ولی به عنوان یکی که طرفدار این سبک نیستم امیدوارم یکی دیگه شون از اساطیر و تاریخ بکشه بیرون سازنده های چینی، بازی درمورد دنیای معاصر با تمهای گوناگون همه پسندتر خصوصا درمورد مافیاشون تریاد و یا هنگ کنگ زیاد میتونن درست کنن. مثلا قدیم روی PS1 بازی Fear Effect رو داشتیم که درمورد هنگ کنگ زمان آینده / دیستوپیایی بود.
چون همه با این سبک و سیاق حال نمیکنن و کلا فروش بازی گنگستری هم بیشتره براشون.
اینهمه پتانسیل نباید فقط تو مسیر یه سبک بازی استفاده شه و کلا هم عجیب هست سبک دیگه نزنن! مثل این میشه ژاپنیها اصلا رزیدنت اویل و سایلنت هیل و... نمیساختن فقط درمورد میت خودشون مثل اوکامی و گنجی و...

این گرافیک عجب چیزی بود اولش فکر کردم ai هست اگر واقعا گرافیک همین باشه میشه گفت تا الان بهترین بازی نسل نهمی از نظر گرافیک همین بازی هست . هیچ کدوم از انحصاری های سونی هم از لحاظ کیفیت تا الان نتونستن نزدیک این عنوان بشن .
گیم پلی بازی هم واقعا پر و پیمون بود و چیز کم نداشت . شخصیت اصلی هم دیگه میمون نیست یه آدم واقعی با طراحی جذاب بود .

• Like
Reactions: dark souls
با کینه ای که اینا از گوتی نشدن ووکانگ کردن فکر کنم تمام زورشونو میزنن که یچیز خیلی خفن تر بسازن :D تریلر عالی بود و واقعا براش هایپم چه شاهکار دربیاد چه نه قطعا ارزش تجربه داره درد و بلاشون بخوره تو سر استودیو های بزرگ غربی که جز ات اشغال و لایو سرویس و ریمیک چیزی نساختن
خیلی خوبه ادامه میدن مسیر موفق رو، ولی به عنوان یکی که طرفدار این سبک نیستم امیدوارم یکی دیگه شون از اساطیر و تاریخ بکشه بیرون سازنده های چینی، بازی درمورد دنیای معاصر با تمهای گوناگون همه پسندتر خصوصا درمورد مافیاشون تریاد و یا هنگ کنگ زیاد میتونن درست کنن. مثلا قدیم روی PS1 بازی Fear Effect رو داشتیم که درمورد هنگ کنگ زمان آینده / دیستوپیایی بود.
چون همه با این سبک و سیاق حال نمیکنن و کلا فروش بازی گنگستری هم بیشتره براشون.
اینهمه پتانسیل نباید فقط تو مسیر یه سبک بازی استفاده شه و کلا هم عجیب هست سبک دیگه نزنن! مثل این میشه ژاپنیها اصلا رزیدنت اویل و سایلنت هیل و... نمیساختن فقط درمورد میت خودشون مثل اوکامی و گنجی و...
مخاطب اصلی نه شما هستی نه غرب. مخاطب اصلی همون بازار چینه و ووکانگ هم اینو کاملا نشون داد. اون بازی حتی به حدی ریشه ای بود که خیلی از رفرنس هارو فقط خود چینیا و تو همون زبان اصلی متوجه میشدن درکل فعلا چون این سبک جواب داده بقیه استودیو های چینی هم سعی میکنن موفقیت ووکانگ رو برای خودشون ایجاد کنن

با کینه ای که اینا از گوتی نشدن ووکانگ کردن فکر کنم تمام زورشونو میزنن که یچیز خیلی خفن تر بسازن :D تریلر عالی بود و واقعا براش هایپم چه شاهکار دربیاد چه نه قطعا ارزش تجربه داره درد و بلاشون بخوره تو سر استودیو های بزرگ غربی که جز ات اشغال و لایو سرویس و ریمیک چیزی نساختن

مخاطب اصلی نه شما هستی نه غرب. مخاطب اصلی همون بازار چینه و ووکانگ هم اینو کاملا نشون داد. اون بازی حتی به حدی ریشه ای بود که خیلی از رفرنس هارو فقط خود چینیا و تو همون زبان اصلی متوجه میشدن درکل فعلا چون این سبک جواب داده بقیه استودیو های چینی هم سعی میکنن موفقیت ووکانگ رو برای خودشون ایجاد کنن
متشکرم، نمیدونستم تا این حد به اطلاعات از فولکولور و اساطیر چینی نیاز داره. برای من داستان بازی خیلی مهمه. وقتی اینطوری باشه خیلی واقعا سخته برام سمتش رفتن چون با این تفاسیر اصلا بازی برای ادم گنگ میشه که فلان شخصیت داستانش چیه و از کجا اومده و... امیدوارم فقط این پتانسیل رو تو سبکهای دیگه هم به کار بگیرن گرچه من احتمال میدم مثلا یه بازی مثل همون Fear Effect یا Sleeping Dogs بخوان بسازن دولتشون خوشش نیاد و سنگایی بندازه و فقط همین اساطیری اجازه بدن و فوقش انلاین و گاچا:دی ولی اگه چنین بازیهایی بسازن عالیه منم میتونم ازشون سر دربیارم:دی

متشکرم، نمیدونستم تا این حد به اطلاعات از فولکولور و اساطیر چینی نیاز داره. برای من داستان بازی خیلی مهمه. وقتی اینطوری باشه خیلی واقعا سخته برام سمتش رفتن چون با این تفاسیر اصلا بازی برای ادم گنگ میشه که فلان شخصیت داستانش چیه و از کجا اومده و... امیدوارم فقط این پتانسیل رو تو سبکهای دیگه هم به کار بگیرن گرچه من احتمال میدم مثلا یه بازی مثل همون Fear Effect یا Sleeping Dogs بخوان بسازن دولتشون خوشش نیاد و سنگایی بندازه و فقط همین اساطیری اجازه بدن و فوقش انلاین و گاچا:دی ولی اگه چنین بازیهایی بسازن عالیه منم میتونم ازشون سر دربیارم:دی
ووکانگ بدون دونستن داستان اصلی و folklore و رفرنس ها هم بازم داستانش قابل فهم و جذاب بود صرفا منظورم از نظر مخاطب بود. اصل فروششون همون بازار چینه تمرکزشونو میذارن روی همون. سبکای دیگه هم بهرحال شرکتای چینی میرن سراغش صرفا الان چون پول یا تو لایو سرویسا هست (الان nte و ananta تقریبا همون چیزیه که میگی ولی لایو سرویسش) یا سبک ووکانگ. فعلا تمرکزشون رو همیناس که ریسکشون کمتر باشه تا بعدا برن سراغ چیزای دیگه من که خودم به شدت این سبکارو دوست دارم از نظر گیم پلی خیلی جذابتر و درگیر کننده تر هستن ووکانگ واقعا یادآور دوران بازیای ps2 بود برام. پر محتوا و پر از جزئیات ریز

مبارزاتش مثل ووکانگ تکراری و خسته کننده
دنبال نکن برادر :-bd
قرار نیست همه از همه چیز خوششون بیاد، من خودم کلی عنوان هست تا آخر سال میاد و خیلیا بدجور واسش انتظار میکشن ولی من توی تاپیکش هم نمیرم ، تا آخر سال هم نهایت ۵ ۶ بازی بگیرم.

فانتوم بلید انقدر یه جور عجیبی تو کامبتش خوبه تا چند وقت هیچی به چشم آدم نمیاد :)) ولی اینم خیلی خوب بود البته مشخصه خیلی تو مراحل ابتدایی ساخته هنوز.

فقط یه چیزو متوجه نشدم. مگه قرار نیست ژونگ کوی باشیم؟ این کیه؟ :D
صرفا یکی از مواردی که خوندم :

I think the protagonist maybe Zhong Kui's brother-in-law

In the folktale Zhong Kui Marries Off His Younger Sister (钟馗嫁妹), the person Zhong Kui's younger sister eventually marries might be the male protagonist here. The one riding the mount at the end is probably Zhong Kui himself

----
اون صحنه آتیش گرفتن دشمن و درختا چه خفن بود،کلا افکت آتیش یکی از چیزاییه که تو بازی ها 99% خوب در نمیاد،ولی اینا به شدت خفن ساختنش!

تو اون فایت که سامنش یه جا حرکت دشمنو بلاک کرد هم بسی حرکت خفنی بود:دی

---

@Zack.Fair
داستانش خوبه، ولی برای دانستن آنچه در دور و برت میگذرد، باید بشینی Codex بازی رو بخونی، همه داستانک هایی که در مورد سربازهای عادی هست
همه اینا در کنار هم جمع میشن و بهت میگن تو اون مرحله چه خبر بوده و هست

امروز اول ۱۸ دقیقه فنتوم بلید رو دیدم بعد ۱۶ دقیقه این. لذت بردم. دوتا چینی محشر که خیلی بهشون امیدوار شدم با این نمایش‌ها.
ولی در مورد این بازی بگم، اون انیمیشن توی غلاف قرار دادنش هر دفعه من رو به وجد میاورد. واقعا کیف می‌ده توجه به این جزئیات.
موسیقی هم وقتی شخصیت اصلی توی کالبد اون نقابدار سرمه‌ای‌پوش رفت، یه چیز گوش‌نوازی شد واقعا. خیلی کیف کردم. معلومه مثل اولی یه چیز باکلاس و با حیثیت تحویل می‌دن.

در مورد گرافیک اصلا به اینها شک نکنین ، مگه تیزر و گیم پلی اول بلک میث یادتون نیست؟
تو تاپیک بخش اخبار که بعدا شد تاپیک خود بازی همه داشتیم میگفتیم که همچین گرافیکی رو اصلا امکان نداره که تو نسخه نهایی ببینیم ولی در آخر تو بعضی از موارد حتی پیشرفت هم داشت.
میخوام بگم اون زمان هم نمایش اول بازی همینقدر جای شک و شبهه بین پلیرها ایجاد کرده بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or