Black Myth: Zhong Kui

Zhong-Kui-Ann_08-19-25-768x432.jpg

عنوان جدیدی از سری Black Myth—امروز رسماً رونمایی شد!

اشباح بر زمین نمی‌گشتند، تا آنکه از قلب انسان زاده شدند؛چه بر صحنه و چه در نهان، جاودانان مغلوب اهریمنان می‌شوند—این است هنر بی‌نقصشان.چه در خانه و چه در بیرون، قاضی خود در بند همان پیوندهای دنیوی است؛خورشید در حجاب است و ماه بی‌حرکت—کیست آنکه فرمان مرگ و زندگی را صادر می‌کند؟

من از آشوب‌های دنیوی و قواعدشان، و از افتخارات آغشته به نیرنگ، روی برمی‌گردانم.شمشیرم را برمی‌کشم—آن را برای نبرد برمی‌افرازم؛و با آن، میان حق و باطل قضاوت خواهم کرد!

بازی «Black Myth: Zhong Kui» که توسط استودیوی Game Science توسعه یافته—به‌عنوان دومین اثر در مجموعه #BlackMyth—امروز رسماً با اولین تیزر تریلر CG خود رونمایی شد و همزمان در جریان رویداد Gamescom Opening Night Live 2025 به نمایش درآمد.

این بازی تک‌نفره در سبک اکشن نقش‌آفرینی، الهام اصلی خود را از شخصیت فولکلور و مشهور چینی، «ژونگ کوی» (Zhong Kui) گرفته است. از آنجایی که پروژه هنوز در مراحل اولیه توسعه قرار دارد، در حال حاضر هیچ ویدیویی از گیم‌پلی بازی (in-game footage) در دسترس نیست.

پرسش و پاسخ رسمی با سازندگان Black Myth: Zhong Kui
Black-Myth-Zhong-Kui_08-19-25.jpg

آخرین ویرایش:
دیشب یه بازی دیگه توی همین سبک و سیاق نشون دادن ولی نمیدونم قبلا معرفی شده یا اصلا کسی بهش توجه نکرده،ماشالا چین چنان داره بازار رو دست میگیره که آدم نمیدونه کی به کیه😁

وی پی ان ندارم ، کدومه؟ "جایی که بادها به هم می‌رسند" هست؟ :دی

خیلی هم عالی!

نه Swords of legends

ببینید چین برای نشون دادن تاریخ و فرهنگش چجوری داره سرمایه گذاری میکنه،اون وقت ایران با این تاریخ و تمدن هیچی ازش گفته نمیشه،همین شاهنامه پر از شخصیتهاییه که میشه هزاران هزار بازی و فیلم و سریال در موردشون ساخته بشه،به عنوان مثال تهمورث معروف به دیوبند که دیوها و حتی اهریمن رو شکست میده و به زنجیر میکشه و مثل اسب سوارش میشه

به فر کیانی یکی تخت ساخت
چه مایه بدو اندرون بخت ساخت
کشیدش به بندی و زو برنشست
به کردار اسبش به زیر اندرست

خیلی هم عالی!
نه، Sword of Legends ، چند روز پیش معرفی شد
سینگل پلیر آفلاین ، سولزلایک نیست ، اپن ورد هم نیست ولی محیطاش بزرگه، قرارم نیست خیلییی سخت و رو اعصاب باشه:-"
از جمله اطلاعاتی که دادن:-"

اون "جایی که بادها به هم میرسند" با احتیاط منتظدش باشید...
گویا نسخه موبایل هم داره(و بتا هم داشته حتی:-" ) و شایعاتی از F2P بودن به گوش میرسه....
نمایش هاش خیلی خفنه...اما اگر بخواد GAAS باشه...من که جایی براش ندارم دیگه:p

این zhung با این همه هیبت و قیافه کاراکتر پلیر؟ :-?
خوب فقط شمشیر اینو که دوتا غول جابجا میکردن و سوار یه ببر شونصد متری بود :D
من فکر کردم باس بازیه ولی اینجوری خیلی عجیب میشه گیم پلی بازی رو در اوردن چون برعکس میمون وکانگ بهش چالاکی و چابکی هم نمیخوره

نسخه قبل واقعا یکی سورپرایز های این نسل بود. یه سری ایرادهای ریزش رو برطرف کنن میتونه یکی از نامزدهای اصلی بازی سال بشه. فقط باید دید چجوری میخوان اوپنینگ بهتر از ووکانگ رو بسازن :D
Zhong kui هم پتانسیل خوبی برا اپنینگ داره باید دید چی میسازن چون درهرصورت داستانو یه مقدار تغییر میدن ووکانگ هم نسبت به داستان journey to the west تغییراتی داشت اینا هدف اصلیشون سر ووکانگ هم گوتی بود که برنده نشدن زدن به در سلیطه بازی :D
واقعا هم اگه بخاطر مشکلاتش نبود گوتی میشد اگه صرفا مشکلات بازی قبلیشونو سر لانچ این یکی حل کنن و یچیزی به همون بزرگی ولی کیفیت بهتر بدن قطعا گوتی میشه
ولی درکل هنوزم میگم انتخاب عجیبی بود چون میخواستن سه گانه بسازن داستان nezha و jiang ziya با ووکانگ ارتباط داره و میتونستن بهم مرتبطشون کنن و رفرنس بدن و کاراکترای نسخه های قبلیو توی داستان جدیدا ببینیم
اینا مگه قرار نبود سه گانه بسازن؟ یا شایدم شایعه بود من فکر میکردم خودشون گفتن؟
جدا از jiang ziya که شدیدا دوست دارم یه گیم خوب ازش ببینم xiao qian هم داستان جذابی برای گیم داره
دیشب یه بازی دیگه توی همین سبک و سیاق نشون دادن ولی نمیدونم قبلا معرفی شده یا اصلا کسی بهش توجه نکرده،ماشالا چین چنان داره بازار رو دست میگیره که آدم نمیدونه کی به کیه😁

سری sword of legends جدید نیست نزدیک چند دهه با اسم gujian تو چین منتشر میشد نسخه اخر هم از نظر فروش جالب نبود و فکر کنم اکثر تیم سازنده رو اخراج کردن این ریبوت تا نیاد انتظار خاصی نمیشه ازش داشت چون اولین تجربه AAA سازندشه تریلرش جذابه البته
این zhung با این همه هیبت و قیافه کاراکتر پلیر؟ :-?
خوب فقط شمشیر اینو که دوتا غول جابجا میکردن و سوار یه ببر شونصد متری بود :D
من فکر کردم باس بازیه ولی اینجوری خیلی عجیب میشه گیم پلی بازی رو در اوردن چون برعکس میمون وکانگ بهش چالاکی و چابکی هم نمیخوره
ربطی نداره ووکانگ هم با داستان و lore اصلی متفاوت بود اینم احتمالا خط روایت داستانیش قبل به دست اوردن قدرتاشو روایت کنه صرفا تیزر دادن برای هایپ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or