Multi Platform Black Myth: Wukong

سازنده
Game Science
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Game Science Interactive Technology
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Ef12XT_U4AEVxgc.jpg
بازی Black Myth: Wu Kong معرفی شد. عنوانی بر اساس دنیای معروف میمون شاه و Journey To The West که توسط استودیوی چینی Game Science در دست ساخت هست. ژانر بازی Action RPG بوده و به صورت تک نفره دنبال میشود. این عنوان توسط موتور گرافیکی UE4 در حال ساخت بوده و برای کنسول ها و PC عرضه خواهد شد. هنوز تاریخ عرضه ای برای این عنوان در نظر گرفته نشده است.

آخرین اطلاعات از بازی:

◾ بازی در سبک سولزلایک و ساختاری نیمه‌ اوپن‌ورلد دارد
◾ سلاح اصلی بازی Golden Cudgel Staff است
◾ بازی سه حالت کمبت دارد:
Smash/Pillar/Thrust
◾ امکان ترکیب حرکات Light و Heavy Attack برای Combo زدن وجود دارد
◾ بازی دارای جادو و Spell است
◾ امکان تبدیل شدن به حیوان‌هایی همچون گرگ و ... وجود دارد
◾ ماموریت‌های فرعی شما را به سوی موجودات جدید و باس های مخفی میرساند
◾ ممکن است عنوان Black Myth Wukong دارای خریدهای درون‌ برنامه‌ای باشد!
◾ این عنوان در تابستان 2024 برای کنسول های نسل نهم و PC منتشر خواهد شد

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
صفحه استیم بازی فعال شد
LINK

تصاویر گرفته شده از دمو
IMG_20230820_153840_760.jpg IMG_20230820_153839_924.jpg
IMG_20230820_153840_022.jpg IMG_20230820_153840_443.jpg

آخرین ویرایش:
سلام بازی رو تموم کردم. می خواستم نقدمو راجع به بازی بگم. از داستانش که هیچی نفهمیدم انگلیسی اساطیری حرف می زنن خیلی سخت و یه عالمه هم نوشته باید خوند شاید واسه شرق آسیا و کسایی که کتاب شو خوندن جذابیت بیشتری داشته باشه ولی واسه من هیچ جذابیتی نداشت.
گرافیک هننری فوق العاده بود ولی من رو PS5 بازی کردم و ایرادات فنی زیادی داشت.
گیم پلی بازی هم ترکیبی از خدای جنگ جدید و الدن رینگ بود و با اینکه جذاب بود ولی اواخر بازی واقع خسته کننده شده بود و می خواستم زود تموم شه. امتیاز من 7 از 10 و بازی ای نیست بعد چند سال یادم بمونه یا تو لیست بهترین ها قرار بگیره.

منم چند ساعتی بازی کردم دیگه خستم کرده چون قدم به قدم یه باس جدید سر راحت سبز میشه و هر کدومشون هم پدر در میاره . من بلاد بورن رو چهار بار تموم کردم ولی سختی این بازی خیلی بیشتر از بالاد هست .
ادم بازی میکنه که لذت ببره نه عذاب بکشه

درود دوستان توی چپتر چهار اونجا که با اون غول هرارپا مبارزه میکنیم سمت جنوب نقشه یک ستون هست که دورش یک دیوار نامریی هستش.چه جوری میشه از اون دیوار نامریی رد شد؟تو یوتیوب چیزی پیدا نکردم اگر میشه فیلمشو بذارید تشکر.

View attachment 394326
اونو دیگه نمیتونی کاریش کنی چون اول باید میرفتی اونجا و با باس اونجا میجنگیدی بعد میرفتی سراغ باس نهایی یا همون هزار پا.اگه یه دور دیگه بازی کردی اون قسمت رو یادت باشه.کلا چندتا باس هستن که اگه قبلش یه سری کار کنی دیگه نمیان

منم چند ساعتی بازی کردم دیگه خستم کرده چون قدم به قدم یه باس جدید سر راحت سبز میشه و هر کدومشون هم پدر در میاره . من بلاد بورن رو چهار بار تموم کردم ولی سختی این بازی خیلی بیشتر از بالاد هست .
ببین هیچکس مثل من نوب نیست تو این سبک از بازیها.در حدی که برای همین باسهای اول هم پدرم در اومده بود ولی بعد قهمیدم کلا اشتباه دارم میرم.نه درست اپگرید میکردم، نه اسپل درست نه قمقمه نه لباس و شمشیر ها...هیچکدوم از اینا رو بلد نبودم که چی هستن و چی کار میکنن ولی وقتی فهمیدم چی به چیه برام شد بهترین بازی این 10-15 سال اخیر....اگه ولش کنی یکی از بزرگترین اشتباهات زندگیته :D

میتونی یکم بری فارم کنی و قدرتهات رو زیاد کنی بعد ادامه بدی.تو یوتیوب همین فارم کردن رو سرچ کنی بهت نشون میده چه محلهایی میشه فارم کرد و روشش چطوریه

آخرین ویرایش:
ببین هیچکس مثل من نوب نیست تو این سبک از بازیها.در حدی که برای همین باسهای اول هم پدرم در اومده بود ولی بعد قهمیدم کلا اشتباه دارم میرم.نه درست اپگرید میکرد نه اسپل درست نه قمقمه نه لباس و شمشیر ها...هیچکدوم از اینا رو بلد نبودم که چی هستن و چی کار میکنن ولی وقتی فهمیدم چی به چیه برای شد بهترین بازی این 10-15 سال اخیر....اگه ولش کنی یکی از بزرگترین اشتباهات زندگیته :D

میتونی یکم بری فارم کنی و قدرتها رو زیاد کنی بعد ادامه بدی.تو یوتیوب همین فارک مردن رو سرچ کنی بهت نشون میده چه محلهایی میشه فارم کرد و روشش چطوریه
البته ما درس پس میدیم حمیدجان. همین که به جمع ما داستانی بازها و پلی استیشن بازها پیوستی، از خداوند منان سپاسگذاریم.
فقط اضافه کنم که اهمیت حرکت Resolute Counterflow رو دست کم نگیرید. از Rock Solid در مبارزات مهمتره حتی. من تا اواخر دور اول بازی، اصلا استفاده نمیکردم ازش. چون بلد نبودم کاربردش رو.
با زدن یک مثلث وسط کومبو، ضد ضربه میشی و این عالیه.

• Cool
Reactions: hamid_barca
البته ما درس پس میدیم حمیدجان. همین که به جمع ما داستانی بازها و پلی استیشن بازها پیوستی، از خداوند منان سپاسگذاریم.
فقط اضافه کنم که اهمیت حرکت Resolute Counterflow رو دست کم نگیرید. از Rock Solid در مبارزات مهمتره حتی. من تا اواخر دور اول بازی، اصلا استفاده نمیکردم ازش. چون بلد نبودم کاربردش رو.
با زدن یک مثلث وسط کومبو، ضد ضربه میشی و این عالیه.
احمد جان در این سبک از بازیها من همچو شاگردی خرد، در پایین ترین قسمت محفل نشسته و از فرمایشات استادی چون شما بهره کافی و وافی را میبرم :D

• Smile
Reactions: Tatsumaru
دوست عزیز
سبک بازی کلا باس راشه!
مثل این میمونه کالاف بگی هی باید کاور بگیری تیر اندازی کنی! یا فیفا بگی هی باید گل بزنی گل نخوری!
اینکه بازی با چیزی که شما توی ذهنت بوده نیست مشکل از بازی نیست ،
یه خورده گیم پلی بازی رو حرفه ای تر شید ، مکانیزم هایی که بازی در اختیارت قرار میده و زمان درست استفاده شون رو یاد بگیرید با دقت بیشتر بدور از عجله باس فایت هارو میتونید رد کنید.
...
من اصلا توی این سبک عناوین ، خودم رو قوی نمیدونم ولی وقتی اصولش رو فهمیدم واقعا لذت بخش شد.
خودم سر اولین باس جدی بازی که اسمش Whiteclad Noble چندین ساعت موندم ، ولی وقتی زدمش فهمیدم اصلا راه و روش چطوری فایت کردن باهاش رو اشتباه میرفتم .
Screenshot_20250927_102240_Chrome.jpg
...
وقتی کامبت بازی رو یاد بگیریم بازی صد چندان جذاب‌تر میشه ، چه خوب که اون بخش مبارزه با باس هارو بعدا اضافه کردن ، هر چند وقت یکبار میرم باهاشون تجدید خاطرات میکنم 😘
اینم گوانگژی یار همیشه همراهم🫡
20240813152738_1(1).png

دوست عزیز
سبک بازی کلا باس راشه!
مثل این میمونه کالاف بگی هی باید کاور بگیری تیر اندازی کنی! یا فیفا بگی هی باید گل بزنی گل نخوری!
اینکه بازی با چیزی که شما توی ذهنت بوده نیست مشکل از بازی نیست ،
یه خورده گیم پلی بازی رو حرفه ای تر شید ، مکانیزم هایی که بازی در اختیارت قرار میده و زمان درست استفاده شون رو یاد بگیرید با دقت بیشتر بدور از عجله باس فایت هارو میتونید رد کنید.
...
من اصلا توی این سبک عناوین ، خودم رو قوی نمیدونم ولی وقتی اصولش رو فهمیدم واقعا لذت بخش شد.
خودم سر اولین باس جدی بازی که اسمش Whiteclad Noble چندین ساعت موندم ، ولی وقتی زدمش فهمیدم اصلا راه و روش چطوری فایت کردن باهاش رو اشتباه میرفتم .
View attachment 394456
...
وقتی کامبت بازی رو یاد بگیریم بازی صد چندان جذاب‌تر میشه ، چه خوب که اون بخش مبارزه با باس هارو بعدا اضافه کردن ، هر چند وقت یکبار میرم باهاشون تجدید خاطرات میکنم 😘
اینم گوانگژی یار همیشه همراهم🫡
View attachment 394457

ببین هیچکس مثل من نوب نیست تو این سبک از بازیها.در حدی که برای همین باسهای اول هم پدرم در اومده بود ولی بعد قهمیدم کلا اشتباه دارم میرم.نه درست اپگرید میکردم، نه اسپل درست نه قمقمه نه لباس و شمشیر ها...هیچکدوم از اینا رو بلد نبودم که چی هستن و چی کار میکنن ولی وقتی فهمیدم چی به چیه برام شد بهترین بازی این 10-15 سال اخیر....اگه ولش کنی یکی از بزرگترین اشتباهات زندگیته :D

میتونی یکم بری فارم کنی و قدرتهات رو زیاد کنی بعد ادامه بدی.تو یوتیوب همین فارم کردن رو سرچ کنی بهت نشون میده چه محلهایی میشه فارم کرد و روشش چطوریه
دوستان ممنون از توضیحات ولی فعلا یه بریک میدم
الان رسیدم به سحرا سر اون باس دو تایی که یکیشون سنگ پرت میکنه. تا تموم نشه ول نمیکنم :D

• Like
Reactions: DM.JAGUAR and AM!R
سبک بازی کلا باس راشه!

من حقیقتش قبول ندارم که بازی باس راشه. باس راش یعنی بین هر باس نهایت یه در باشه :D این بازی مقدار زیادی مبارزه با انمی‌های معمولی داره. اکسپلوریشن داره. مقدار زیادی ساید کوئست داره. در کل خیلی بزرگ‌تر از باس راش بودنه. من خودم با این دید شروعش کردم ولی خب دیدم کلا فرق داره با انتظاری که داشتم. اتفاقا من دوس داشتم زودتر برسم به باساش چون انمی‌های معمولی توی مپ خستم میکردن :D
تجربه‌ی خودم از بازی به طور کلی خوب و جذاب بود خصوصا پایان مخفیش رو خیلی دوس داشتم ولی خب مشکل هم کم نداشتم با بازی. مهمترین مشکلم با هیت‌باکس و هرت‌باکس بازی بود. بارها پیش اومد که تو شکم باس بودم و اتک میزدم ولی دمیجی نمیخورد و ازون‌ور باس با من فاصله داشت و جفتک مینداخت من دمیج میخوردم. ولی کلا کامبتش حال میداد خصوصا وقتی هِوی اتک میزدی. تنوع ابیلیتی‌ها خیلی خوب بود. اینکه واسه باس‌های اصلی یه مکانیزم گذاشته بودن تا بتونی راحتر بزنیشون خیلی خوب بود. تنوع باس‌ها از نظر تعداد خوب بود ولی خب اکثرشون برای من معمولی و به یاد نموندنی بودن :D خصوصا چپتر سوم و چپتر ششم پر بود از باسای فرعی بد و معمولی که انگار به زور گذاشته بودنشون تو بازی که فقط تعداد رو ببرن بالا. تنوع سلاح‌ها و آرمورا خیلی خوب بود. بیلدای جالبی میشد ساخت. خوشبختانه اونقدری که انتظار داشتم واسم سخت نبود. فقط سیان لونگ و یلو لونگ خیلی چپ و راستم کردن ولی باقی باسایی که واسم سخت بودن رو نهایت بعد ۴ ۵بار میزدم. نیوگیم+ خیلی خوبیم داشت. قشنگ حکم ویکتوری لَپ داشت :D تمام باسای بازی رو میشد تو ۳۰ ۴۰ ثانیه زد. یکی از باسای بازی که خیلی دوسش داشتم یاکشا کینگ بود. واقعا مبارزه باهاش لذتبخش بود. طراحیش و مکانیزماش عالی بود. یکی از ترتمیز‌ترین طراحی‌هارو داشت. بین چپترای بازی هم ۴ و ۵ رو از همه بیشتر دوس داشتم. هم شخصیتاش و داستانشون و هم طراحی محیط و باساشون. خیلی خوب بودن. بازی گرافیک خوشگلیم داشت ولی افت فریمم داشت واسم. خلاصه که به عنوان اولین کارشون خیلی قدم بزرگی برداشتن. یه سینگل‌پلیر با کیفیت با محتوای خیلی خوب. قطعا در آینده بهترم خواهند شد.

درود بازی من تمام کردم قبلش بهتون بکم من تمام دارک سول ها بلاک برن .سکیرو . رت نمام کردم به نظرم یک شاهکار تکرار نشدنی بود
هر باس سبک مبارزه خودشو داشت

برای تجدید خاطره نظرتون جلب میکنم به زدن یکی از سخت ترین باس فایت های بازیهای کامپیوتر ی که مثل اب خوردن تیکه پارش کردم

لینک ویدو براتون گذاشتم
erlang shen

video_2025-10-04_05-16-46 - دانلود - آپلود فایل - اپلود و اشتراک گذاری فایل

video_2025-10-04_05-16-46 - دانلود - آپلود فایل - اپلود و اشتراک گذاری فایل

Attachments

• Screenshot 2025-10-04 053706.jpg
    Screenshot 2025-10-04 053706.jpg
    52.5 KB · مشاهده: 20
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن