Multi Platform Black Myth: Wukong

سازنده
Game Science
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Game Science Interactive Technology
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Ef12XT_U4AEVxgc.jpg
بازی Black Myth: Wu Kong معرفی شد. عنوانی بر اساس دنیای معروف میمون شاه و Journey To The West که توسط استودیوی چینی Game Science در دست ساخت هست. ژانر بازی Action RPG بوده و به صورت تک نفره دنبال میشود. این عنوان توسط موتور گرافیکی UE4 در حال ساخت بوده و برای کنسول ها و PC عرضه خواهد شد. هنوز تاریخ عرضه ای برای این عنوان در نظر گرفته نشده است.

آخرین اطلاعات از بازی:

◾ بازی در سبک سولزلایک و ساختاری نیمه‌ اوپن‌ورلد دارد
◾ سلاح اصلی بازی Golden Cudgel Staff است
◾ بازی سه حالت کمبت دارد:
Smash/Pillar/Thrust
◾ امکان ترکیب حرکات Light و Heavy Attack برای Combo زدن وجود دارد
◾ بازی دارای جادو و Spell است
◾ امکان تبدیل شدن به حیوان‌هایی همچون گرگ و ... وجود دارد
◾ ماموریت‌های فرعی شما را به سوی موجودات جدید و باس های مخفی میرساند
◾ ممکن است عنوان Black Myth Wukong دارای خریدهای درون‌ برنامه‌ای باشد!
◾ این عنوان در تابستان 2024 برای کنسول های نسل نهم و PC منتشر خواهد شد

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
صفحه استیم بازی فعال شد
LINK

تصاویر گرفته شده از دمو
IMG_20230820_153840_760.jpg IMG_20230820_153839_924.jpg
IMG_20230820_153840_022.jpg IMG_20230820_153840_443.jpg

آخرین ویرایش:
سلام دوستان این بازی map و دفاع کردن نداره
مپ بعدا اضافه شد پس مشخصه بدون مپ هم میشه پلی داد ، چون محیط هاش اینقدر متنوع هست پلیر قاطی نمیکنه ،
دفاع کردن یا بلاک کردن به شکل سنتی و عناوین هم سبکش نداره ، کلا برای خنثی کردن حملات دشمن میشه داج زد ، که خب جذابترش میکنه .
ولی یه قابلیت باز میشه جلوتر که من استفاده نکردم یه حالت بلاک تقریبا اضافه میشه بهش.

ممنونم

مپ بعدا اضافه شد پس مشخصه بدون مپ هم میشه پلی داد ، چون محیط هاش اینقدر متنوع هست پلیر قاطی نمیکنه ،
دفاع کردن یا بلاک کردن به شکل سنتی و عناوین هم سبکش نداره ، کلا برای خنثی کردن حملات دشمن میشه داج زد ، که خب جذابترش میکنه .
ولی یه قابلیت باز میشه جلوتر که من استفاده نکردم یه حالت بلاک تقریبا اضافه میشه بهش.
ممنونم

مپ که داره ولی اصلا کارایی نداره.یکم بازی کنی دستت میاد ولی کلا محیط بزرگه و گیج کننده و خیلی جاها شاید متوجه نشی چی به چیه ولی بهت اطمینان میدم که همین میشه حذابیت بازی

دفاع و بلاک هم نداره و دفاع کردن بر پایه جاخالی دادن هست.
بازی خیلی بهم حال میده ممنونم از راهنمایت

• Like
Reactions: hamid_barca
چشم بهم بزنی میبینی الدن رینگ هم همینطوری شدم ;))

ووكانگ دستگرمى بود
من كمين كردم شروع كنى كه ايشالا بندازمت تو چرخه سولز لايكا :D
بعد الدن رينگ بلادبورن و دارك سولز ايشالا ;;)
حتى به نظرم nioh هم بايد واردش بشى :D

• Cool
چشم بهم بزنی میبینی الدن رینگ هم همینطوری شدم ;))
فقط یک چیزی بهت بگم حمید جان این ووکانگ اصن سولزلایک نیستا!!!
ووکانگ حتی بازی سختی هم نیست و عملا چیزی به اسم بیلد هم داخلش وجود نداره چون فقط یک سلاح داره و خیلی با تنوع بیلد و اسلحه های بسیار Elden Ring فرق داره در واقع ER خیلی بازی وسیع تری هستش.
برای سولز ها درستش این بود از Dark souls ها شروع می کردی ولی خوب گرافیکشون قدیمی شده شاید حال نکنی.

فقط یک چیزی بهت بگم حمید جان این ووکانگ اصن سولزلایک نیستا!!!
ووکانگ حتی بازی سختی هم نیست و عملا چیزی به اسم بیلد هم داخلش وجود نداره چون فقط یک سلاح داره و خیلی با تنوع بیلد و اسلحه های بسیار Elden Ring فرق داره در واقع ER خیلی بازی وسیع تری هستش.
برای سولز ها درستش این بود از Dark souls ها شروع می کردی ولی خوب گرافیکشون قدیمی شده شاید حال نکنی.
اینطوری میگی میترسم :D
من همین ووکانگ فقط 1 ماه طول کشید تا بفهمم چی به چیه و از پس باس ها بربیام بعد میگی آسون بوده؟😧
ووكانگ دستگرمى بود
من كمين كردم شروع كنى كه ايشالا بندازمت تو چرخه سولز لايكا :D
بعد الدن رينگ بلادبورن و دارك سولز ايشالا ;;)
حتى به نظرم nioh هم بايد واردش بشى :D
تو داری منو گول میزنی...اولش قرار بود فقط یه ووکانگ باشه ولی الان داری معتادم میکنی :D

من همین ووکانگ فقط 1 ماه طول کشید تا بفهمم چی به چیه و از پس باس ها بربیام بعد میگی آسون بوده؟😧

تو داری منو گول میزنی...اولش قرار بود فقط یه ووکانگ باشه ولی الان داری معتادم میکنی :D

نترس تو شروع كن بقيش با من :D

ترسیدی؟ نترس=)):D

نه اینکه آسون باشه ولی سخت هم نیست.
واقعا باس های Nioh یا Dark souls یا Elden ring خر ترن(مثلا DLC الدن)

از طرفی باز ER اصن راهنمایی نداره اونم داخل یه محیط پهناور و ممکنه به راحتی یه Quest از دست بدی چون بازی راهنمایی نمیکنه.

ولی اگه دل بدی سریع راه میوفتی.

همه ی باس های بازی رو که چیز (cheese) کردی حمید :D اینه بحران 40 سالگی دوستان! لول :D
همین دیگه...من ووکانگ رو مجبور بودم چیز کنم بعد حالا منو دارن میفرستن تو شکم الدن رینگ و دارک سولز و بقیه گولاخ ها 😧

ترسیدی؟ نترس=)):D
یه بار یه ناخدا با کشتی داشته میرفته که دزدان دریایی بهشون حمله میکنن بعد سریع دستور میده شلوار قرمز منو بیارید.پیشکارش تعجب میکنه میگه شلوار قرمز برای چی قربان؟
میگه برای اینکه اگه زخمی شدم سربازامون خون منو نبینن

خلاصه اون جنگ رو برنده میشن و میگذره تا چند ماه بعد که ایندفعه دزدان دریایی برای انتقام با ده ها کشتی بهشون حمله کردن....پیشکارش سریع میره به ناخدا میگه قربان شلوار قرمزتون رو بیارم؟
ناخدا میگه نه، بی زحمت شلوار قهوه ایم رو بیار :D

خلاصه که من و ترس؟؟؟؟ ;))

آخرین ویرایش:
همین دیگه...من ووکانگ رو مجبور بودم چیز کنم بعد حالا منو دارن میفرستن تو شکم الدن رینگ و دارک سولز و بقیه گولاخ ها 😧

اونام هم با استراتژى خاص ميشه شكستشون داد و تازه تو الدن رينگ شما ميتونى بيلد بسازى :D

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or