Multi Platform Black Myth: Wukong

سازنده
Game Science
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Game Science Interactive Technology
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Ef12XT_U4AEVxgc.jpg
بازی Black Myth: Wu Kong معرفی شد. عنوانی بر اساس دنیای معروف میمون شاه و Journey To The West که توسط استودیوی چینی Game Science در دست ساخت هست. ژانر بازی Action RPG بوده و به صورت تک نفره دنبال میشود. این عنوان توسط موتور گرافیکی UE4 در حال ساخت بوده و برای کنسول ها و PC عرضه خواهد شد. هنوز تاریخ عرضه ای برای این عنوان در نظر گرفته نشده است.

آخرین اطلاعات از بازی:

◾ بازی در سبک سولزلایک و ساختاری نیمه‌ اوپن‌ورلد دارد
◾ سلاح اصلی بازی Golden Cudgel Staff است
◾ بازی سه حالت کمبت دارد:
Smash/Pillar/Thrust
◾ امکان ترکیب حرکات Light و Heavy Attack برای Combo زدن وجود دارد
◾ بازی دارای جادو و Spell است
◾ امکان تبدیل شدن به حیوان‌هایی همچون گرگ و ... وجود دارد
◾ ماموریت‌های فرعی شما را به سوی موجودات جدید و باس های مخفی میرساند
◾ ممکن است عنوان Black Myth Wukong دارای خریدهای درون‌ برنامه‌ای باشد!
◾ این عنوان در تابستان 2024 برای کنسول های نسل نهم و PC منتشر خواهد شد

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
صفحه استیم بازی فعال شد
LINK

تصاویر گرفته شده از دمو
IMG_20230820_153840_760.jpg IMG_20230820_153839_924.jpg
IMG_20230820_153840_022.jpg IMG_20230820_153840_443.jpg

آخرین ویرایش:
درود دوستان.
منه خوش خیال رو باش که فکر کردم عقرب رو بزنم سوزنه رو میده نگو باید با اون اسکلت گنده گاو در می افتادم. با هزار بدبختی عقرب رو زدم شاید نزدیک 30 بار تلاش و گاوه رو 3 بار تلاش و با اون سوزن دوبار تلاش هزارپا رو هم زدم.اکثر باس فایتها رو با یک یا نهایتا دوبار تلاش زدم ، حتی اژدها رو دفعه اول زدم ولی این هزارپا خیلی اذیت کرد ، ببر تو استخر خون هم شاید 20 ، 30 باری رفتم و اون کله گنده اول بازی هم نزدیک 15 بار (جالبه تو اون استیج مخفیه اون کله گنده رو همون دفعه اول زدم.) به غیر اینا بقیه رو تو همون یکی دوبار تلاش زدم.

یه سوال: اکثر آموزشها که برای زدن باسها گذاشتن یه جادو هست که چوب دستی گنده می افته تو سر باس و نصف جونش میره اونو کجا بگیرم؟!! من الان چپتر پنج باس اون پسره شیطانی هستم که پدرش اون گاو گنده زخمیه هستش ، هنوز نگرفتمش.
دوم: توی آموزشها یوتیوب که دیدم اونجا که میمونها دیگه مثل خودش رو احضار میکنه برای کمک ، همشون حرکت کارکتر اصلی تکرار میکنن و قشنگ میکوبن تو سر دشمن ولی من همه آپگریدها اون قدرت خریدم این حالت اضافه نشده ، میمونها میان پرت و پلا واسه خودشون میجنگند.

یه سوال: اکثر آموزشها که برای زدن باسها گذاشتن یه جادو هست که چوب دستی گنده می افته تو سر باس و نصف جونش میره اونو کجا بگیرم؟!! من الان چپتر پنج باس اون پسره شیطانی هستم که پدرش اون گاو گنده زخمیه هستش ، هنوز نگرفتمش.
دوم: توی آموزشها یوتیوب که دیدم اونجا که میمونها دیگه مثل خودش رو احضار میکنه برای کمک ، همشون حرکت کارکتر اصلی تکرار میکنن و قشنگ میکوبن تو سر دشمن ولی من همه آپگریدها اون قدرت خریدم این حالت اضافه نشده ، میمونها میان پرت و پلا واسه خودشون میجنگند.
سوال اول رو متوجه نشدم ولی سوال دومت باید بازی رو تموم کنی تا relic ششم هم بگیری بعد اینو میشه فعال کرد.

سوال اول رو متوجه نشدم ولی سوال دومت باید بازی رو تموم کنی تا relic ششم هم بگیری بعد اینو میشه فعال کرد.
این قدرتش رو میگم همه تو یوتیوب موقع باس زدن استفاده میکنن میگن ببینید چه راحت میشه این باس رو زد!! چوب دستیش گنده میشه از بالا می افته رو سر دشمن.

2f5107_25Screenshot-20250607-122652.png

• Wow
Reactions: jaferpour
این قدرتش رو میگم همه تو یوتیوب موقع باس زدن استفاده میکنن میگن ببینید چه راحت میشه این باس رو زد!! چوب دستیش گنده میشه از بالا می افته رو سر دشمن.

2f5107_25Screenshot-20250607-122652.png
این ماد پی سی هست و رو کنسول ها نمیشه همچین حرکتی زد
یه ماد دیگه هم داره که اکثریت قدرت های ووکانگ رو برات باز میکنه که دیگه خیلی کارکترت قوی میشه
کلا پی سی با ماد یه دنیا دیگه داره😁

یه ماد دیگه هم داره که اکثریت قدرت های ووکانگ رو برات باز میکنه که دیگه خیلی کارکترت قوی میشه
زرشک....گفتم یعنی چی بوده که از دست دادم :D

• Like
Reactions: Rezahajizadegan
از اول میدونستم یه چیز مسخره س :دی

• Like
Reactions: Rezahajizadegan
یکی از دلایلی که با کنسولا حال میکنم همین نبود وجود ماد هست😁
اصولا ماد برای اینه که اگه بازی رو جوریدی فرصت این رو داشته باشی که بیشتر از اون بازی لذت ببری.
اینکه با گرفتن اچیومنتهای بازی اون رو کنار نندازی و بسته به بازی شاید بتونی تا سالها از بازی محبوبت لذت ببری و تجربه های جدیدی داشته باشی.

ولی خب اونی که دور اول همچین مادی بخواد بریزه عملا فرقی با چیت کردن نداره.
هیچ وقت این پلیرها رو که تو بازی چیت استفاده میکنن رو درک نمیکنم.

درود دوستان.
منه خوش خیال رو باش که فکر کردم عقرب رو بزنم سوزنه رو میده نگو باید با اون اسکلت گنده گاو در می افتادم. با هزار بدبختی عقرب رو زدم شاید نزدیک 30 بار تلاش و گاوه رو 3 بار تلاش و با اون سوزن دوبار تلاش هزارپا رو هم زدم.اکثر باس فایتها رو با یک یا نهایتا دوبار تلاش زدم ، حتی اژدها رو دفعه اول زدم ولی این هزارپا خیلی اذیت کرد ، ببر تو استخر خون هم شاید 20 ، 30 باری رفتم و اون کله گنده اول بازی هم نزدیک 15 بار (جالبه تو اون استیج مخفیه اون کله گنده رو همون دفعه اول زدم.) به غیر اینا بقیه رو تو همون یکی دوبار تلاش زدم.

دوم: توی آموزشها یوتیوب که دیدم اونجا که میمونها دیگه مثل خودش رو احضار میکنه برای کمک ، همشون حرکت کارکتر اصلی تکرار میکنن و قشنگ میکوبن تو سر دشمن ولی من همه آپگریدها اون قدرت خریدم این حالت اض

درود دوستان.

اون اسکلته در ظاهر گول زنندست بنده خدا خروس بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or