Multi Platform Black Myth: Wukong

سازنده
Game Science
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Game Science Interactive Technology
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Ef12XT_U4AEVxgc.jpg
بازی Black Myth: Wu Kong معرفی شد. عنوانی بر اساس دنیای معروف میمون شاه و Journey To The West که توسط استودیوی چینی Game Science در دست ساخت هست. ژانر بازی Action RPG بوده و به صورت تک نفره دنبال میشود. این عنوان توسط موتور گرافیکی UE4 در حال ساخت بوده و برای کنسول ها و PC عرضه خواهد شد. هنوز تاریخ عرضه ای برای این عنوان در نظر گرفته نشده است.

آخرین اطلاعات از بازی:

◾ بازی در سبک سولزلایک و ساختاری نیمه‌ اوپن‌ورلد دارد
◾ سلاح اصلی بازی Golden Cudgel Staff است
◾ بازی سه حالت کمبت دارد:
Smash/Pillar/Thrust
◾ امکان ترکیب حرکات Light و Heavy Attack برای Combo زدن وجود دارد
◾ بازی دارای جادو و Spell است
◾ امکان تبدیل شدن به حیوان‌هایی همچون گرگ و ... وجود دارد
◾ ماموریت‌های فرعی شما را به سوی موجودات جدید و باس های مخفی میرساند
◾ ممکن است عنوان Black Myth Wukong دارای خریدهای درون‌ برنامه‌ای باشد!
◾ این عنوان در تابستان 2024 برای کنسول های نسل نهم و PC منتشر خواهد شد

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
صفحه استیم بازی فعال شد
LINK

تصاویر گرفته شده از دمو
IMG_20230820_153840_760.jpg IMG_20230820_153839_924.jpg
IMG_20230820_153840_022.jpg IMG_20230820_153840_443.jpg

آخرین ویرایش:
من فکر کردم اون تیکه اون قدر سنگین Parry شد که تو هوا قفل شد بدبخت :))
وو کونگ ولی کلا شخصیت افسانه ای باحالیه :D این تکنیک کلون زدن و تقلیدش رو خیلی خوب درآوردن :x
قشنگ حس ناروتو داد اون بخشش :))

ولی عمرا این بازی منتشر بشه:| فیکه:| همونطور که Project Awakaning فیک بود! :| (فکر کنم گفته بودن بازی PS4ه :)) )

ولی اون چیزی که تهش نشون دادن بیشتر شبیه لانچ تریلر بود تا اینکه بگیم بازی تازه معرفی شده و یه چیز فیکی آماده شده و ... :|
اما یکم باورش سخته که یه استودیو بی نام و نشون، از یک کشور بی نام و نشون تو این صنعت، یهو چنین چیز خفنی ارائه بده:|

قشنگ حس ناروتو داد اون بخشش :))

ولی عمرا این بازی منتشر بشه:| فیکه:| همونطور که Project Awakaning فیک بود! :| (فکر کنم گفته بودن بازی PS4ه :)) )

ولی اون چیزی که تهش نشون دادن بیشتر شبیه لانچ تریلر بود تا اینکه بگیم بازی تازه معرفی شده و یه چیز فیکی آماده شده و ... :|
اما یکم باورش سخته که یه استودیو بی نام و نشون، از یک کشور بی نام و نشون تو این صنعت، یهو چنین چیز خفنی ارائه بده:|
البته Daniel Ahmad که این بازی رو توی توییتر معرفی کرد، یه سری توضیحات رو هم در مورد این استودیو داد:

این استودیو تا الان 3تا بازی ساخته و توی بازار PC و موبایل فعالیت داشته. بیشتر به خاطر بازی Art of War: Red Tides معروفه. استودیو سال 2014 تاسیس شده و متشکل از بعضی از اعضای Tencent هست که 13 سال سابقه توی صنعت بازی دارن. تقریبا 40 نفر هستن و 19 تا دیگه هم دارن استخدام میکنن. تقریبا 2 ساله که ساخت این بازی استارت خورده. توی ساخت بازی عناوینی مثل GoW, Sekiro و MHW رو بازی کردن و ازشون زیاد الهام گرفتن. این دمو هم نتیجه اون 2 سال تجربه ای هست که توی این مدت کسب کردن و شامل UE4 هم میشه. گفتن بازی رو هر وقت عرضه میکنن که برای پلیرها تجربه لذت بخشی رو ارائه بده. دنیل احمد میگه که احتمالا دنبال ناشر هم بگردن و تا عرضه حداقل 2 سال فاصله داره.

البته Daniel Ahmad که این بازی رو توی توییتر معرفی کرد، یه سری توضیحات رو هم در مورد این استودیو داد:

این استودیو تا الان 3تا بازی ساخته و توی بازار PC و موبایل فعالیت داشته. بیشتر به خاطر بازی Art of War: Red Tides معروفه. استودیو سال 2014 تاسیس شده و متشکل از بعضی از اعضای Tencent هست که 13 سال سابقه توی صنعت بازی دارن. تقریبا 40 نفر هستن و 19 تا دیگه هم دارن استخدام میکنن. تقریبا 2 ساله که ساخت این بازی استارت خورده. توی ساخت بازی عناوینی مثل GoW, Sekiro و MHW رو بازی کردن و ازشون زیاد الهام گرفتن. این دمو هم نتیجه اون 2 سال تجربه ای هست که توی این مدت کسب کردن و شامل UE4 هم میشه. گفتن بازی رو هر وقت عرضه میکنن که برای پلیرها تجربه لذت بخشی رو ارائه بده. دنیل احمد میگه که احتمالا دنبال ناشر هم بگردن و تا عرضه حداقل 2 سال فاصله داره.
بعد ما اون سمت داریم سر فلان بازی با فران تعداد کارمند و 500M دلار خرجی که برداشته بحث میکنیم:|

ولی بیشوخی من هنوز باورش برام سخته چنین چیزی ازشون ببینیم:دی حتی همون دو سال بعد:دی
یه دانگرید W_Dی نشه شانس اوردیم:دی

بعد ما اون سمت داریم سر فلان بازی با فران تعداد کارمند و 500M دلار خرجی که برداشته بحث میکنیم:|

ولی بیشوخی من هنوز باورش برام سخته چنین چیزی ازشون ببینیم:D حتی همون دو سال بعد:D
یه دانگرید W_Dی نشه شانس اوردیم:D
یک بازی دیگه هم بود طرف یک نفره داشت میساخت...سونی بهش پول داده بود.
اونم هنوز بعد چندین سال نیومده:دی

اره، بنده خدا معلوم نیست چه شد:D

اصلا معلوم نیست این پروژه در چه وضعیته!

شاید هم دیگه رفتن نسل بعد!:D

===================================================
آقا این تریلر Black Myth: Wu Kong رو یبار دیگه دیدم، گرافیکش خیلی خوش رنگ لعابه بنظرم، گیم پلیش دیگه بماند!:x:D\m/

جل‌الخالق! :D عجب چیز تر و تمیز و خفنی بود! اتمسفر، گرافیک و انیمیشن‌ها، موسیقی و... واقعاً جالبه و گیم‌پلی هم حداقل از روی ویدیو خیلی جذاب به نظر می‌رسه.
جالب‌ترین بخش ماجرا هم اینه که با اینکه به شدت فانتزیه و انواع و اقسام جک جونورها توش هستن، ولی یه حس جدی‌ای هم داره و کلاً یه معجون عجیبیه! یعنی اگه تا دیروز بهم می‌گفتن یه همچین بازی‌ای هست که شخصیت اصلیش میمونه و تبدیل به حشره میشه و...، می‌گفتم خب یه چیزی برای درجه سنی ۵+ هست ولی این قشنگ توی سبک Soulsborne بود و گیم‌پلی هم خیلی سفت و سخت به نظر می‌رسید. این همون چیزی هست که دوست دارم توی سبک پلتفرمر ببینم. یعنی یه بازی فانتزی و خوش آب و رنگ که گیم‌پلی خفنی هم داشته باشه و آدم رو به چالش بکشه.
کلاً بازی از هر نظر انقدر جالبه که هی فکر می‌کنم با یه Hoax خفن سر و کار داریم، نه یه بازی واقعی! :D از یه طرف به شدت پولیش شده و کامل به نظر می‌رسه و هم بخش گیم‌پلی و هم بخش انتهایی و تریلرمانندش یه جوری کامل هست که انگار همین الآن هم می‌تونن منتشرش کنن، ولی از اون طرف نسبت بهش شک و تردید دارم و تعجب نمی‌کنم اگه از همین امروز ناپدید بشه تا چند سال دیگه که یهو یادش بیفتیم و بگیم چی شد این بازی! :D

• Like
Reactions: Arima Kishou
q5v2_006h-ygk-fly1ghx4flwmljj31hc0u0h97.jpg

d46_ebdba569ly1ghx47dpkpxj21hc0u0qv8.jpg

جل‌الخالق! :D عجب چیز تر و تمیز و خفنی بود! اتمسفر، گرافیک و انیمیشن‌ها، موسیقی و... واقعاً جالبه و گیم‌پلی هم حداقل از روی ویدیو خیلی جذاب به نظر می‌رسه.
جالب‌ترین بخش ماجرا هم اینه که با اینکه به شدت فانتزیه و انواع و اقسام جک جونورها توش هستن، ولی یه حس جدی‌ای هم داره و کلاً یه معجون عجیبیه! یعنی اگه تا دیروز بهم می‌گفتن یه همچین بازی‌ای هست که شخصیت اصلیش میمونه و تبدیل به حشره میشه و...، می‌گفتم خب یه چیزی برای درجه سنی ۵+ هست ولی این قشنگ توی سبک Soulsborne بود و گیم‌پلی هم خیلی سفت و سخت به نظر می‌رسید. این همون چیزی هست که دوست دارم توی سبک پلتفرمر ببینم. یعنی یه بازی فانتزی و خوش آب و رنگ که گیم‌پلی خفنی هم داشته باشه و آدم رو به چالش بکشه.
کلاً بازی از هر نظر انقدر جالبه که هی فکر می‌کنم با یه Hoax خفن سر و کار داریم، نه یه بازی واقعی! :D از یه طرف به شدت پولیش شده و کامل به نظر می‌رسه و هم بخش گیم‌پلی و هم بخش انتهایی و تریلرمانندش یه جوری کامل هست که انگار همین الآن هم می‌تونن منتشرش کنن، ولی از اون طرف نسبت بهش شک و تردید دارم و تعجب نمی‌کنم اگه از همین امروز ناپدید بشه تا چند سال دیگه که یهو یادش بیفتیم و بگیم چی شد این بازی! :D

شخصیت اصلیش monkey king ـه شخصیت افسانه ای چینیه تو dota 2 هم هستش :دی

شخصیت اصلیش monkey king ـه شخصیت افسانه ای چینیه تو dota 2 هم هستش :D
یه ذره به خاطر بازی Enslaved در جریان این Journey to the West هستم. :D یادمه اون زمان هم می‌گفتن بازی اقتباس آزادی از این داستان چینی هست و حتی اسمش شخصیت اصلیش هم Monkey بود، ولی آدم بود به جای میمون!
ولی خبر نداشتم توی Dota 2 هم هست! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or