BiteFight : یک بازی جذاب و اعتیادآور به زبان فارسی

• Thread starter Thread starter machkol
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
می خواستم یک بازی با حال رو به شما معرفی کنم . اسم این بازی BiteFlight هستش که خیلی بازی جالبیه .
اینم آدرسش
http://s1.bitefight.ir/c.php?uid=27398www.bitefight.ir
راهنمای بازی در خودش هست و پیشنهاد می کنم که خودتون مطالعه کنید
home_splash.jpg

آخرین ویرایش:
اقا من میرم مامریت میگیرم از تو میحمانخانه ولی نمیدنم چی کار باید بکنم میگه برو تحقیق کن نمیدنم چی کار کنم
ماموریت ها رو باید در روز انجام بدی ...
و به محلی که میگه برو ...

خوب میشه بگین چجوری باید درخواست بدم(تازه واردم:blushing:)ولی از همون لینکی که شما گذاشتین اومدم تو بازی.
یک دکمه هست به نام درخواست عضویت در طایفه ( یا شبیه این ) داخلش یک پیغام می نویسی و می فرستی. بعد پذیرفته میشی.
البته یکی از دوستان عضو شد شاید شما هستی ( DirtyWolf )

آقا کاوه انتظار که نداری خودمو به کشتن بدم ! منو داری به جنگ با یک طایفه که کلی خونخوار!!! توش ریخته دعوت میکنی
جرات دارین تک نفری بیاین :

تکی هم حاضرم بجنگم اسم کابریت چیه بگو تا بدونم تکی بیام به جنگت :biggrin1:

به نظرم بازی جالبی میاد من و داداشم و دوست داداشم:biggrin1: اومدیم
بعد از اینکه تونستیم Rank 1 رو تو Battledawn بدست بیاریم حالا نوبته اینه:love:

Dark_Anima چه خبرا.بهت حمله کردم ولی نه حمله دل چسب.78 سکه بیشتر نتونستم ازت بگیرم

شب دراز است و قلندر بیدار
داداش با لیول 6 به لیول 4 حمله کردی عشق هم میکنی که بردی؟
خسته نباشی:blushing:
من شبانه روزی دارم کار میکنم
به زودی بهم میرسیم:laughing:
و اون روز مثل کالباس ورقه ورقه میشی:evil:

سلام دوستان. عزیزان یکم در مورده لرد سایه ای بگید. اخه کنارش نوشته 14 روز تنهایی برای لرد سایهای. اگر ما 14 روز مخفی بشیم به لرد سایه ای تبدیل میشیم یا اینکه حتما باید سنگ بخریم؟

سلام دوستان. عزیزان یکم در مورده لرد سایه ای بگید. اخه کنارش نوشته 14 روز تنهایی برای لرد سایهای. اگر ما 14 روز مخفی بشیم به لرد سایه ای تبدیل میشیم یا اینکه حتما باید سنگ بخریم؟
منظورش اينه كه شما بايد اون تعداد سنگ بدي كه به تعداد روزهايي كه گفته به لرد سايه اي تبديل ميشي;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or