BiteFight : یک بازی جذاب و اعتیادآور به زبان فارسی

• Thread starter Thread starter machkol
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
می خواستم یک بازی با حال رو به شما معرفی کنم . اسم این بازی BiteFlight هستش که خیلی بازی جالبیه .
اینم آدرسش
http://s1.bitefight.ir/c.php?uid=27398www.bitefight.ir
راهنمای بازی در خودش هست و پیشنهاد می کنم که خودتون مطالعه کنید
home_splash.jpg

آخرین ویرایش:
vali rast migam chon seday sisteme chand ta az familamoon paride . oona to bite ham naraftan . taze man az mohandese camputer soal kardam .

میدونم چی میگی اونا رو ولش کن:biggrin1:
من خودم تو قبیله تو قسمت نمایش هدایا که میرم آنتی ویروسم میگه نمیشه رفت چون ویروس داره :evil:
بعد اگر هم کسی صدایه ویندوزش بپره راحت میشه پاکش کرد بعد دوباره با سی دی مادربوردش نصبید همین;)

آخرین ویرایش:
من خودم تو قبیله تو قسمت نمایش هدایا که میرم آنتی ویروسم میگه نمیشه رفت چون ویروس داره :evil:
بعد اگر هم کسی صدایه ویندوزش بپره راحت میشه پاکش کرد بعد دوباره با سی دی مادربوردش نصبید همین;)
بابا شما چرا گیر دادین به این صدای ویندوز من دوستما این بازی میکنیم مال هیچ کدوممون این طوری نشده بیخیال راستی خواستی یه حمله کن lordsuperboys
در ضمن کسایی توی bitefight.org هستن که level شون بیستر از 300 هست اگه این میخواست ویروس باشه طرف که بیکار نبوده!:eek:

بابا شما چرا گیر دادین به این صدای ویندوز من دوستما این بازی میکنیم مال هیچ کدوممون این طوری نشده بیخیال راستی خواستی یه حمله کن lordsuperboys
در ضمن کسایی توی bitefight.org هستن که level شون بیستر از 300 هست اگه این میخواست ویروس باشه طرف که بیکار نبوده!:eek:

ماله شما هم از باید سنگ یا چیزه دیگه ای با پول واقعی بخری ؟

یعنی چی مال شما هم؟
مگه فرق داره؟:confused:

ببخشید نفهمیدم چی گفتی؟
نه بازی ما مکمل یک سایت بزرگ هست
یه چیزی شبیه سنگ جهنمی داره ولی نباید با پول واقعی خرید
اگر اطلاعات دیگر میخوای برام ایمیل بفرست
shahrooz.semej@gmail.com
در عنوان بنویس که از فرومی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن