BiteFight : یک بازی جذاب و اعتیادآور به زبان فارسی

• Thread starter Thread starter machkol
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
می خواستم یک بازی با حال رو به شما معرفی کنم . اسم این بازی BiteFlight هستش که خیلی بازی جالبیه .
اینم آدرسش
http://s1.bitefight.ir/c.php?uid=27398www.bitefight.ir
راهنمای بازی در خودش هست و پیشنهاد می کنم که خودتون مطالعه کنید
home_splash.jpg

آخرین ویرایش:
به یک خون آشام بالاتر از لول 4 برای پیوستن به قبیله نیازمندیم!!( سرور2)
________________________________________________________________________________
kane عزیز اونها رو باید از توی غار گیر بیاری به عبارتی مثلا اگه گفته سه تا جن و دیو بکش، باید سه بار به غار بری و سه مومیایی یا لنس اورک رو بکشی. در ضمن برای هر بار شکار جن و دیو به همون میزان هم ازت زمان کم میشه، بنابراین پیشنهاد می کنم اگه می خوای توی میخانه ماموریت بگیری 30 تا 40 دقیقه وقت اضافی نگه دار.

مرسی از راهنماییتون ولی اشتباه کردم ماموریت سخت گرفتم و تا 3 ساعت دیگه نمیتونم ماموریت بگیرم !
کسرا جون اگر سرور دو بودم میومدم.
میگم قبیله این نیست خون آشام لول 4 (به زودی 5 ) نیاز داشته باشه؟
اتفاقا مأموریت سخت بیشتر بهت پول میده
تو هر دفعه این مأموریت رو گرفتی ( شکار دیو و جن ) برو غار زمان شکار رو بزار رو 30 دقیقه اگر برنده بشی بالای 1500 تا غنیمت و طلا جمع میکنی یه بار امتحان کن
ایول دمت گرم

آخرین ویرایش:
مرسی از راهنماییتون ولی اشتباه کردم ماموریت سخت گرفتم و تا 3 ساعت دیگه نمیتونم ماموریت بگیرم !
کسرا جون اگر سرور دو بودم میومدم.
میگم قبیله این نیست خون آشام لول 4 (به زودی 5 ) نیاز داشته باشه؟

تو هر دفعه این مأموریت رو گرفتی ( شکار دیو و جن ) برو غار زمان شکار رو بزار رو 30 دقیقه اگر برنده بشی بالای 1500 تا غنیمت و طلا جمع میکنی یه بار امتحان کن

بابا این کار ریسکش زیاده ایشون هنوز اول بازیشه بزار جون بگیره بعد 30 مین 30 مین بره غار:-":-":-"

این گزینه ازت اجازه نمیگیره میگه یادآوری
یعنی اینکه یه لینک به همون ایمیلی که تو بایت فایت زدی میفرسته که وقتی رو اون کلیک کنی با اجازه ی خودت حسابت بسته میشه:biggrin1:
البته دوستان حواسشون باشه اخیرن یه عده برایه حذف حساب بقیه لینک میفرستند به ایمیل بقیه ما هم فکر میکنیم باید کلیک کنیم تا ایمیل مثل روز اول ثبت نام در بایت فایت با موفقیت باز بشه ولی این کار حساب شما رو پاک میکنه:-":-"

بابا این کار ریسکش زیاده ایشون هنوز اول بازیشه بزار جون بگیره بعد 30 مین 30 مین بره غار:-":-":-"
خوب وقتی من لول 3 بودم حمله کردم به مومیایی و اون رو شکستش دادم ( البته بدنسازی و اسلحه هام خوب بود)
تو هر لولی که باشی بازم میتونی با مومیایی بجنگی . هر لول رو که بگذرونید مومیایی هم قوی تر میشه

من تبلیغ این سایت رو دیده بودم ولی وقتی رفتم توش minimize کردمش یه پیج گوگل باز کردم
گوگل یه پیغامی داد:
((کامپیوتر شخصی شما در حال انتقال ویروس به سرور اصلی است متاسفانه در حال حاضر اجازه ورود به سیستم رو ندارین))
منم BiteFight رو بستم بعد درست شد
یعنی این سایت ویروسیه؟:confused:

حذف حساب لطفا جهت یادآوری برای حذف حساب اینجا را ضربدر بزن!

این حساب در این روز بسته می شود: Tue, 16.12.2008 - 21:59:40
اين برا من اومده تكليف چيه؟

سلام دوستان من یه سوال داشتم ممنون اگه جواب بدین
من دو تا خون آشام ساختم ولی خون آشام دومی رو زیر مجموعه اولی کردم یعنی آفریننده خون آشام دومی, نفر اولیه حالا میخوام ببینم اگه اکانت اولی رو پاک کنم دومی هم پاک میشه یا نه ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or