BiteFight : یک بازی جذاب و اعتیادآور به زبان فارسی

• Thread starter Thread starter machkol
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
می خواستم یک بازی با حال رو به شما معرفی کنم . اسم این بازی BiteFlight هستش که خیلی بازی جالبیه .
اینم آدرسش
http://s1.bitefight.ir/c.php?uid=27398www.bitefight.ir
راهنمای بازی در خودش هست و پیشنهاد می کنم که خودتون مطالعه کنید
home_splash.jpg

آخرین ویرایش:
ه اصلا که کشک نیست.میتونی تفاوتشو توی این مقایسه بفهمی بعنوان مثال تو میری الگرو میخری با 634 طلا و بهت +6 نیرو اضافه می کنه اما اگه بخوایی همین الان مثلا تو نیروت 21هست بخوایی 22 بکنی برای فقط یه دونه افزایش باید حداقل 1000 تا طلا بسلفی.به خاطر همینه که ما دو نوی نیرو داریم.نیروی با ارزش اساسی و نیروی ایتمی.که نیروی ایتمی ارزشش پایینتر از نیروی اساسیه.دلیل اصلیه شکستات همینه برادر.
این چرته من همین الان با نیروی 19 با یکی که نیروش 25 بود مبارزه کردم و به خاطر زره خوبم 50 طلا ازش به غنیمت گرفتم

این چرته من همین الان با نیروی 19 با یکی که نیروش 25 بود مبارزه کردم و به خاطر زره خوبم 50 طلا ازش به غنیمت گرفتم
اول یاد بگیر به نظر دیگران احترام بذاری.بعد هر وقت خواستی از کسی انتقاد کنی حرفشو خوب گوش کن یا اینکه چند بار از روش بخونی.بعدشم سعی کن توانایی های ذهنی بالا ببری که یه مطلبو بهتر متوجه بشی دراخرم راجع به چیزی که نمی دونی اظهار نظر نکن.
اخه حرف من چه ربطی به حرف تو داشت.

ایشالا که در ست میشه.من امروز گند ترین روز بازیمو ئاشتم ویه روز فوق افتضاح.با 5 تا مومیایی جنگیدم همشو باختم.یه شکار 1 ساعته داشتم اونم 50 کیلو گوشت بهم داد.خنیمتی که امروز بدست اووردم تا الان 50 کیلو گوشت بوده.برین حال کنین.

مرسی
حالا بزار من یه نصیحت بهت بکنم
هیچ وقت وقت شکار رو روی بیشتر از 10 مین تنظیم نکن
هیچ تاثیری نداره توی اندازه غنیمت نداره که 10 دقیقه بزاری یا 2ساعت
تنها فرقش اینه که اگه 10 دقیقه ای بزاری 12 بار شانست رو برای شکار آزمایش میکنی و اگه 2 ساعت بزاری 1 بار!
من اوایل یه بار روی 2 ساعت گذاشتم ولی آخرش یه فانوس نصیبم شد:eek:

من با نظر سعید موافقم
زره و سلاح خوبه ولی نه به خوبی تمرینات سنگین بدنسازی:cheesygri

سلام
بچه ها چجوری میشه شکل رو تغییر داد. من مبرم رو قسمت بازسای شکل و مثلا یه مدل مو رو انتخاب میکنم و وقتی روی مدل موی انتخابی کلیک میکنم مستقیما میره تو مغازه وودو بدون اینکه هیچ تغییری روی حالت چهره انجام شده باشه.
یا علی مدد

منم همین مشکل رو دارم:(

Last edited by a moderator:
سلام من خیلی خوشحال می شوم که شما به طایفه من بپیوندی
تا با هم حکمرانی دنیای خون اشامان را در دست بگیریم
نام طایفه : DRACUL برچسب طایفه : M.A.W
اگر مایل بودی درخواست کن تا عضو شوی
با تشکر
lord-dracula

سلام
بچه ها چجوری میشه شکل رو تغییر داد. من مبرم رو قسمت بازسای شکل و مثلا یه مدل مو رو انتخاب میکنم و وقتی روی مدل موی انتخابی کلیک میکنم مستقیما میره تو مغازه وودو بدون اینکه هیچ تغییری روی حالت چهره انجام شده باشه.
یا علی مدد

توی بخش قابلیت های لرد سایه ای نوشته

"- چهره‌های شخصیتی بی‌ همتا و فردی"

فکر کنم از این که میاد توی مغازه وودو منظورش اینه که باید لرد سایه ای بشید تا بتونید اون تغییر چهره ها رو انجام بدید. شاید هم برای تغییر چهره باید "سنگ جهنمی" خرج کرد که اون رو هم باید از وودو شاپ خرید.

شما برای اینکه به مغازه وودو انتقال پیدا نکنین موقع تغییر شکل باید لرد سایه ای باشید.

مرسی
حالا بزار من یه نصیحت بهت بکنم
هیچ وقت وقت شکار رو روی بیشتر از 10 مین تنظیم نکن
هیچ تاثیری نداره توی اندازه غنیمت نداره که 10 دقیقه بزاری یا 2ساعت
تنها فرقش اینه که اگه 10 دقیقه ای بزاری 12 بار شانست رو برای شکار آزمایش میکنی و اگه 2 ساعت بزاری 1 بار!
من اوایل یه بار روی 2 ساعت گذاشتم ولی آخرش یه فانوس نصیبم شد:eek:
نظرت محترم.ولی اشتباهه.این که خیلی واضحه اگه شما به یه متروپل بزنید در صورتیکه 10 دقیقه ای رو انتخاب کرده باشین طلای کمتری بهتون میده تا وقتیکه 30 دقیقه ای.شما گفتی رتبه 14 رو داری توی فانوس علت اصلیش اینه که شما بیش از حد روی 10 دقیقه ای می ذارین.من خودم 4 تا فانوس دارم که همش از 10 دقیقه ای اومده.خلا صه بگم هر چقد که شما تایم کمتری رو برای شکار انسان انتخاب کنین شانستون برای گرفتن فانوس زیاد میشه.چه بسا که با 120 دقیقه ای هم شانس فانوس هست ولی خیلی کمه.و برعکسش شما هر چقدر تایم زیاد تری بذارین شانستون برای گرفتن هل استون زیاد و زیاد تر میشه.
این پند هایی که من اومدم تو سایت می ذارم رو از خودم در نمیارم و کاملا کارشناسی شده و منطقی هستن.من بهت پیشنهاد می کنم تایم شکار تو بین 20 تا 30 دقیقه بذار بعضی وقت ها هم ریسک کن 40 دقیقه ای ولی بیشتر از 40 دقیقه ای به ریسکش نمی ارزه چون تایم کلی 2 ساعت بیشتر نیست.امیدوارم که راهنمایی خوبی کرده باشم
یا حق

Last edited by a moderator:
آقایان pspsasan و Xerxes.King .. لطفاً مشکلاتتون در بازی رو به انجمن نکشونید.
ممنون

داخل بازی چرا "عُضو" رو نوشته "عُزو" ؟ :دی مایه آبروریزی ـه.

آقایان pspsasan و Xerxes.King .. لطفاً مشکلاتتون در بازی رو به انجمن نکشونید.
ممنون

داخل بازی چرا "عُضو" رو نوشته "عُزو" ؟ :دی مایه آبروریزی ـه.
باز همین خوبه که سرور ایرانی واسه ایران درست کردن.حالا اینقد گیر بدیم تا هممونو بندازن بیرون.

1-اگر ممکنه برای من مبتدی توضیح بدید که جریان رتبه در فانوس چیه؟یعنی اصلا این فانوسا چی اند و به چه در دی میخورند؟
2-به غیر از خریدن چه جوری میتونم سنگ آتشین جهنمی به دست بیارم؟اگه تنها راهش خریدن از ایران چه جوری باید اقدام کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or