BiteFight : یک بازی جذاب و اعتیادآور به زبان فارسی

• Thread starter Thread starter machkol
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
می خواستم یک بازی با حال رو به شما معرفی کنم . اسم این بازی BiteFlight هستش که خیلی بازی جالبیه .
اینم آدرسش
http://s1.bitefight.ir/c.php?uid=27398www.bitefight.ir
راهنمای بازی در خودش هست و پیشنهاد می کنم که خودتون مطالعه کنید
home_splash.jpg

آخرین ویرایش:
شانس دوست من;)
این کارارو یه برنامه انجام میده(کاملا به صورت رندمی).:neutral: کسی که برنامشو نوشته کاری کرده که بعضیها سو استفاده نکن اگه این جوری بود خیلی برای اون کسی که بهش حمله کردی نامردی میشد هی اون پول میگرفت هی تو میزدی این قانونه بازی باورتون نمیشه یکی به من حمله کرد که همه همه چیش 2 برابر من بود حتی صلاحاش ولی از من خورد:hurted::hurted1: :laughing:من حتی نهانگاهمو زیاد تقویت نکردم که بگم از اون بود ولی بد دهنش سرویس شد فکر کنم از این به بعد به کسی حمله کنه که همه چیش 5 باشه:laughing:

این کارارو یه برنامه انجام میده(کاملا به صورت رندمی).:neutral: کسی که برنامشو نوشته کاری کرده که بعضیها سو استفاده نکن اگه این جوری بود خیلی برای اون کسی که بهش حمله کردی نامردی میشد هی اون پول میگرفت هی تو میزدی این قانونه بازی باورتون نمیشه یکی به من حمله کرد که همه همه چیش 2 برابر من بود حتی صلاحاش ولی از من خورد:hurted::hurted1: :laughing:من حتی نهانگاهمو زیاد تقویت نکردم که بگم از اون بود ولی بد دهنش سرویس شد فکر کنم از این به بعد به کسی حمله کنه که همه چیش 5 باشه:laughing:

بله
کسی که قویه میبره ولی نه همیشه;)
درست مثل فوتبال
که یه تیم ضعیف ممکنه یه تیم قوی رو ببره:eek::confused:

400 تا خیلی زیاده؟:eek::confused::blushing::cheesygri
من کلا 190 تا طلا از دست دادم.خیلی کم پیش میاد یکی بهم حمله کرده باشه ولی ازم ببره.ولی تا دلت بخوا از اونور بد شانسی میارم.اصلا این مومیایی ها هم قسم شدن نذارن من ازشون ببرم

تاحالا همچین چیزی رو ندیده بودم ! رفتم شکار انسان بعد از اینکه کلی وقتم رو هدر داد اینو نوشت :
شخص تنهایی‌ را که در حال قدم زدن است تعقیب میکنی‌. یک لحظه متوجه میشوی که او سرابی بیش نبوده و تو را به داخل یک باتلاق کشانده است. به زور یک فانوس زنگزدهٔ قدیمی‌ را میچسبی و خودت را به بیرون میکشی.
:mad:

تاحالا همچین چیزی رو ندیده بودم ! رفتم شکار انسان بعد از اینکه کلی وقتم رو هدر داد اینو نوشت :

خسته نباشی
من از هر روز شکار حد اقل یه بار و حد اکثر چهار بار همچین پیغام هایی رو میده
سه چهار نوع دیگه پیغام مثل این هست که یعنی به کاهدون زدی دوست من;)

به قول دوستمون خسته نباشی .به این پیام ها میگن فانوس. هر چقد تعدادشونم زیاد تر باشه نشون میده که نسبت به بقیه بدبخت تر و بدشانس تری.من خودم 4 تا فانوس دارم.معمولا این پیغام ها با کلمه فانوس بازی می کند که یه داستان بشه مثل:
چنانچه آمادهٔ پریدن روی حریف میشوی، ناگهان چشمهایت سیاهی میروند. احتمالا فانوسی را ندیدی یا اینکه یک غریبه از پشت ضربه‌ای را به تو وارد کرده. با سردرد شدید بعد از ۱۰ دقیقه به هوش میایی و به خودت قول میدی که در آینده بیشتر حواست را جمع کنی‌.
یا یکی دیگه که میگه:
شب سرد و تاریکی‌ است. حشرات موذی دور فانوس میگردند. و تو محو در تماشای این حشرات، متوجه نیستی‌ که زمان چطور می‌گذرد. وقتی‌ به خودت میایی میبینی‌ که ۱۰ دقیقه از زمان صرف شده است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or