BioWare: پیشرفت تکنیکی Xbox 720 به اندازه Xbox 360 نخواهد بود

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
به عقیده کارگردان هنری استودیو BioWare و Dragon Age 3، آقای Neil Thompson، پیشرفت تکنیکی کنسول نسل بعد مایکروسافت، به اندازه میزان پیشرفت Xbox تا Xbox 360 نخواهد بود.

ov8afk6nksrvac5n5xz.jpg

Thompson در مصاحبه با OXM به این نکته اشاره کرد که در نسل بعد نوآوری های بیشتری در زمینه طراحی هنری در بازی ها اتفاق خواهد افتاد و همچنین بازی سازان قادر خواهند بود که از پس هزینه های زیاد بازی سازی بر آیند.

وی در مورد نسل بعد گفت: "ما در حال از بین بردن محدودیت ها در کنسول های نسل فعلی هستیم. اگر کنسول های نسل بعد مرز این محدودیت ها را گسترش دهند (که من مطمئن هستم که این کار را انجام می دهند)، ما دوباره محدودیت ها را از بین می بریم. فکر می کنم مهم ترین نگرانی برای نسل بعد این است که این صنعت به گوشه ای نرود و هنوز هم از نظر مالی توانایی تولید بازی را داشته باشد."

وی در مورد جهش تکنیکی در نسل بعد گفت:" آخرین جهش تکنیکی همه ما را غافلگیر کرد. مخصوصا تعداد افراد مورد نیاز برای ساخت بازی بیشتر از تعداد افرادی بود که انتظار می رفت. ما انتظار داشتیم نسل حاضر ده برابر بهتر و با کیفیت تر از نسل قبل باشد. ما در نسل بعد یک پیشرفت تکنیکی خواهیم داشت. اما این پیشرفت به اندازه پیشرفت های این نسل واضح نخواهد بود و فقط بازی سازان زیرکانه تر در این مورد عمل خواهند کرد. با این حال ما نمی توانیم انتظار داشته باشیم تعداد افراد تیم ساخت بازی نیز به میزان نسل قبل ده برابر شود، در آن صورت با مشکلات مالی مواجه خواهیم شد و باید 20 تا 30 میلیون نسخه از بازی فروخته شود تا میزان فروش به میزان هزینه برسد."

منبع

آخرین ویرایش:
هر کی یه چیزی واسه خودش میگه آخرش هم هیچ کدوم درست از آب در نمیاد :دی
Next-Gen: Xbox 720 Will Be More Powerful Than PS4 - Report - NowGamer

البته از این دست خبر ها موقع انتشار 2 کنسول هم زیاده..هر کدوم از شرکت ها یه نمودار میارن و قدرت کنسولی رو به رخ کاربر میکشن که بگن واسه ما از دیگیری سر تره ( مثل نمودار های تو ایران که بعضی ها ترسیم میکنن برای مردم )
این ها فقط شعار های تبلیغاتی...به نظر من هر 2 کنسول نسل بعد قدرتشون یکسان خواهد بود.

این مساله منطقیه و باید هم همین طور باشه. علتش هم اینه که اصولا دنیای سخت افزار پیشرفتش نسبت به اون زمان ها کم شده!

من یادمه اون سال های 2006-2005 (و سال های قبلش) هر روز یه خبر جالب و جدید از سخت افزارها میومد! AMD و Intel تند تند سی پی یو جدید می دادند و از اون طرف هم ATi و nVIDIA پشت سر هم سری جدید کارت گرافیک با پیشرفت زیاد نسبت به سری قبلی معرفی می کردند. شما کارت گرافیک جدید می خریدی 6 ماه بعد یه چیزی معرفی می شد که احساس می کردی کارتت در مقابل اون به دردنخور حساب میشه و حرص آدم در میومد!
VGA.gif

الان مدت هاست که پیشرفت دنیای سخت افزار به طور کلی کم شده و این اصلا مساله PC و کنسول هم نیست، مساله کاملا کلی هستش. من توی این 4 سال اخیر فقط یک بار گرافیک عوض کردم و الان این گرافیکم هم تمام گیم ها رو روی 1920 در 1080 با بالاترین تنظیمات اجرا می کنه! CPU کامپیوترم شاید تولید 4-3 سال قبل باشه، ولی عالی همه بازی ها و برنامه ها رو می کشونه! دیگه خیلی مثل قبل نسل های جدید CPU و گرافیک تند تند پشت سر هم معرفی نمیشن، و...

علت این قضیه هم ممکنه مربوط به بحران اقتصادی باشه (شرکت های بزرگ تولیدکننده سخت افزار به دلیل کاهش فروش و درآمدشون نمی تونند زیاد روی سخت افزارها و پروژه های جدید سرمایه گذاری های کلان بکنند)، یا مربوط به این باشه که توی تمام علوم به طور کلی پشرفت هر چی به جلو میریم سخت تر میشه! مثلا توی الکترونیک و سخت افزار شاید رسیدن از ابعاد میکرو به ابعاد چندصد نانو و چند ده نانو، که در سال های گذشته انجام شده کار آسون تری باشه، ولی رسیدن از ابعاد چند ده نانو به ابعاد چند نانویی شاید کار خیلی سخت تری باشه (اعداد ذکر شده مثال هستند، وگرنه اطلاعات فنی دقیقی در مورد میزان دوشواری رسیدن به این اعداد و ارقام ندارم).
rl253dlxwg1fa1mtcttw.gif

یه جمله ای هم توی متن اومده که You'd have to sell 20-30 million copies before you broke even، این رو من دقیقا متوجه نمیشم میگه کنسول ها برای مساوی شدن درآمد و هزینه باید 20 میلیون نسخه بفروشند یا بازی ها؟ اگه منظورش بازی باشه که فاجعه است! کدوم بازی 20 میلیون نسخه می فروشه؟ خلاصه اینجاش یه کم نامفهوم بود...
x2oidpc8njbcbdr1sx3z.gif

Last edited by a moderator:
واقعا کاربران بازیسنتر خوب میدونن چجوری خودشون رو سرگرم کنن
3 سال Xbox و PS3 رو مقایسه میکردید و از بی احترامی به یکدیگر لذت میبردید
2 سال سر Call of و Battle
دیگه آخر نسلی گیر دادید به Console و PC
2 سال دیگه هم اگه عمری بود Next Xbox و PS4
خسته نباشید

نسل بعد صرفا از بعد گرافیکی پیشرفت نداریم. هوش مصنوعی مهمترین شاخصی هست که باید پیشرفت کنه. اگر به هوش مصنوعی بهای زیادی بدن، خب قطعا بخشی از سخت افزار وقف پردازش هوش مصنوعی میشه.

نسل بعد صرفا از بعد گرافیکی پیشرفت نداریم. هوش مصنوعی مهمترین شاخصی هست که باید پیشرفت کنه. اگر به هوش مصنوعی بهای زیادی بدن، خب قطعا بخشی از سخت افزار وقف پردازش هوش مصنوعی میشه.
یکی از عواملی که من دوست دارم توش خیلی پیشرفت ببینیم تخریپ پذیریه
کلا تغییر و تحولی عظیمی رو ایجاد میکنه

به نظره من برای شروع نسل بعد هنوز زوده بخاطر همین جهش خاصی رو نخواهیم دید فقط قدرت کنسول ها مقداری بیشتر میشه
اگه یه دو سال هم صبر میکردن اونوقت میشد گفت که جهش خواهیم داشت
د

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or