Bioware: هنوز برنامه برای تغییر پایان ME نداریم

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
بعد از عرضه نسخه سوم عنوان Mass Effect طرفداران این بازی در جاهای مختلف با برپا کردن کمپ‌هایی و استفاده از نظرسنجی های مختلف اعتراض خود را به چگونگی پایان این سه گانه و اعلام کردند و درخواست تجدید نظر در پایان این بازی از طریق پچ یا DLC را داشتند که Bioware نیز بعد از چندین روز سکوت امروز در خبری اعلام کرد که آنها به نظر هواداران احترام می‌گذارند و ممکن است پایان بازی را تغییر دهند.

شب گذشته بعد از پستی که در ME Social داده شده بود که در آن گفته می‌شد که شرکت هیچ برنامه برایتغییر پایان بازی ندارد باعث عکس العمل طرفداران این بازی در انجمن های مختلف شد که بعد از مدتی پست مذکور پاک شد و خانم Jessica Merizan مدیر روابط عمومی شرکت در پیامی که در صفحه Tweet خود نوشت که " شخصی به اشتباه این پست را در ME Social داده است." ولی دقایقی نگذشته بود که در صفحه Face*book این بازی پستی زده شد که مغایر با صحبت‌های خانم Merizan بود. در این پست نوشته شده که: " ما از نگرانی های موجود از چگونگی پایان این سری با خبر هستیم و در پستی که در ME Social آمده بود گفته شده بود که هیچ برنامه برای تغییر پایان بازی نداریم. ما در همینجا به طور شفاف اعلام میکنیم که شرکت ما تمام نظرات طرفداران را مطالعه می کند و هنوز به تصمیم جامعی برای اینکه پایان بازی را تغییر بدهیم، نرسیده‌ایم. نظرات شما برای بسیار اهمیت دارد و به خاطر پست اشتباهی که در ME Social آمده بود از همگی عذرخواهی می‌کنیم. "

در هر صورت باید منتظر ماند و دید آیا حرف طرفداران بازی به کرسی خواهد نشست یا خیر. تنها چیزی که می‌توان از آن مطمئن بود این است که با توجه به صحبت‌های کارگردان بازی در روزهای اخیر انتظار یک DLC برای تغییر پایان بازی کاملا محتمل است.

vg247_me3.jpg

جدا از خیلی ساده تموم شدنش اخرش خیلی سوتی هم داشت!
یه ضد حال اساسی اکثرا از اخر بازی خوردن.شخصا دیگه نمیخوام دوباره از اول برم.

به نظرم نباید پایان رو عوض کنن. اینجوری مزه اش می پره.
من هنوز فرصت نکردم مس افکت 3 رو بازی کنم. :((
وحید بازیش کن متوجه میشی چرا باید پایان رو عوض کنند ( نه تنها باید عوض بشه بلکه باید به صورت رایگان هم اینکار رو انجام بدن ، پایان ME3 توهینی مستقیم به هوادارای سری بود که ساعت ها وقت صرف بازی کردن این فرانچایز کردن ) ، در ضمن باید این سیستم Galactic Readiness رو هم تغییر بدن

این خبر نوید این رو میده که به فکر تغییر پایان بازی هستن . ای کاش تغییر بدن وگرنه فک میکنم سالها طعم تلخ این پایان توهین آمیز بر زبانم خواهد ماند ( عجب جمله شعر گونه ای شد ) ولی الان خیلی ناراحتم حتی انگیزه ندارم واسه بار دم برم بازی رو از شدت ناراحتی دارم asura's wrath رو بازی میکنم تا خشمم بخابه :))

آخرش خیلی‌ بچگانه و بدون منطق تموم می‌شه، معلوم بود رو آخرش زیاد کار نکردن یجوری جمع و جور کردن دادن بیرون. من خودم موقع‌ای که تموم نکرده بودم. می‌گفتم حتما پایان بازی تاریک تموم می‌شه اینا دارن این‌جوری می‌کنن ولی‌ تموم که کردم دیدم کلا آخرش منطقی‌ نیست :دی.

ما که در هر حال از اول میریم یه بار دیگه، حداقل یه چی‌ بدن با پایان جدید بریم.

پایانش کپ سریالهای ایرانی بود...خیلی داغون بود.
بعید هم بدونم EA بزاره خیلی رایگان پایان عوض شده بازی رو خدمت مردم قرار بدن.

عوض نکنه ؟! همینجوریش دارن فروم Bioware رو میارن جلو چششون ! روزی 20 تا تاپیک گیر دادن توش میزنن
طرف میگه بازی خیلی خوبی بود و آخرش هم حرف نداشت
مسئول Bioware تو تویتر انقدر ذوق کرد گفت ایول دمت گرم، دیگه با کجاش حال کردی و اینا
طرف برگشته بهش میگه I was just kidding :lol:

پایانی بود تلخ و جگرسوز بر زندگی پرفرازونشیب Shepard و اهالی Normandy
ولی به نظر من این تلخی زیبا و هنرمندانه بود. شپرد فنا شد و با مرگ اون سیکلی که ریپرها قصد انجامش رو داشتند نه تنها گسسته شد، بلکه همه چیز به عصر قبل از فضا برگشت. به گونه ای که در آخر تیتراژ می بینیم وقتی که پسرک از پیرمرد راجع به فضا می پرسه، اون از سایر موجودات فضایی به عنوان یک افسانۀ یا حقیقتی درخور اکتشاف یاد می کنه.

Mass-Effect-3-feature.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or