BioShock: The Collection برای کنسول های نسل حاضر، نسل گذشته و PC لیست شد

Hamid Payne

کاربر سایت
BioShock-Collection-Rated-Brazil.jpg

سازمان رده‌بندی سنی بازی‌های ویدئویی برزیل
که چندی پیش عرضه عنوان Quantum Break بر روی PC را تایید کرده بود، به تازگی کالکشن سری BioShock را برای PlayStation 4 ،Xbox One ،PC ،PlayStation 3 و Xbox 360 لیست کرده است.

تاکنون هیچ کدام از عناوین سری BioShock بر روی کنسول های نسل حاضر عرضه نشده، در صورت تایید خبر، این اولین حضور این سری در نسل حاضر خواهد بود.

2K Games هنوز بیانیه ای در این رابطه منتشر نکرده است.

آپدیت: یک سازمان رده بندی سنی تایوانی BioShock: The Collection را برای PS4، PC و Xbox One لیست و طرح روی جلد این نسخه را منتشر کرد.

BioShock-Collection-Taiwan-GSSR-Box-Art.jpg

رپچر را در قسمت پایین و کلمبیا را بالای تصویر می توان مشاهده کرد.
آپدیت نهایی: بالاخره BioShock: The Collection توسط 2K Games تایید شد. این مجموعه حاوی نسخه ریمستر سه عنوان BioShock 2 ،BioShock و BioShock Infinite می شود و در تاریخ 16 سپتامبر بر روی Xbox One ،PlayStation 4 و PC عرضه خواهد شد. لازم به ذکر است که ساخت این مجموعه توسط استدیو Blind Squirrel Games انجام می شود و قیمت آن نیز 60 دلار است.

96598524996153796379.jpg

BioShock The Collection - Announcement Trailer
720p || 1080p
تشکر از @Hamed 3594 عزیز بابت آپلود ویدیو.

آخرین ویرایش:
و البته ایشالا این کالکشن مقدمه ای باشه واسه معرفی یه نسخه جدید از بازی.
امیدوارم نباشه یا اگه باشه خود کن لوین بالاسرش باشه. بیوشاک 2 که واقعا 1-2 لول از دو تای دیگه پایینتره. هر چند با مقایسه با بقیه بازی ها خوبه، ولی نزدیک به 1 و اینفینایت هم نمی شه اصلا.

• Like
Reactions: Skull Knight
هم این و هم اسکایریم تاریخ عرضشون واقعا مناسب نیست. بهتر بود اول تابستون تو این کویر بی بازی ای می اومدن میشد بازی کرد ،نه تو ترافیک بازی های اخر سال.

کسایی که شماره های قبلی بازی را رو استیم دارند نسخه ریمستر بازی را یه صورت اپدیت و رایگان دریافت خواهند کرد !!! ... الان تخفیفات تابستونی بهترین موقع هست اگه بازی را ندارین بخرید .
Steam Community :: Group Announcements :: BioShock Infinite

دوستان من تا حالا هیچ کدوم از این سری رو بازی نکردم
چه طوریه در کل؟ شبیه کدوم بازی ها هست؟ تخیلی و ترسناکه ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

کسایی که شماره های قبلی بازی را رو استیم دارند نسخه ریمستر بازی را یه صورت اپدیت و رایگان دریافت خواهند کرد !!! ... الان تخفیفات تابستونی بهترین موقع هست اگه بازی را ندارین بخرید .
Steam Community :: Group Announcements :: BioShock Infinite
DLCهاش رو هم به رایگان میده ؟ اگه بده خیلی عالی میشه

• Like
Reactions: PrinceofPersiα
من بشخصه از نسخه 1 و 2 بیشتر خوشم اومد (از لحاظ محیط و جو بازی) انلاین شماره 2 هم خیلی خوب بود فقط مشکل پیدا کردن بازیکن و کم کردن لول داشت!
البته این کالکشن، شامل مولتی شماره دوم نمیشه:-"
DLCها رو هم احتمالا داره، منطقیشم اینه داشته باشه:-"

من که فن این سری نیستم، اما باکس شات بازی فوق العادست:| :x

بعد از 3 سال از نسل جدید و اومدن شوتر های مختلف این کالکشن 9 ساله میاد و نشون میده first person shooter یعنی چی. بعد ملت میگن ریمستر بده:D
بایوشاک اورجینال یک بازی نیست یک سرویس ارائه دهنده سرگزمی به صورت شوتر اول شخص که تاریخ مصرف هم نداره:D راحت 1 سال در میون میشه یک بار کامل تجربش کرد. would you kindly?...

بازی قراره عید قربان بیاد :))
نسل قبل و من کلاً تباه کردم! این نسل هرچی ریمستر از نسل قبل بیاد من خوشحال میشم، اونم این فرنچایز اونم کانکشن و همش با هم

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

دوستان من تا حالا هیچ کدوم از این سری رو بازی نکردم
چه طوریه در کل؟ شبیه کدوم بازی ها هست؟ تخیلی و ترسناکه ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
اگه دنبال بازی مثل کالاف با ست پیس های وحشتناک هستی سمت این بازی نرو..
این بازی نیاز به این داره که داستان بازیو که از چندلایه تشکیل شده رو درک کنی.
نکات فلسفه زیاد و عالی داره.خیلی از مسائل رو به سخره میگیره.
از معدود بازیهایی بود که نشون داد با گیم میشه چه بازیهای عالی ساخت که قابل رقابت با سینما باشه...
این بازی نیاز به این داره که با ارامش کامل بازی کنی.اصلا فان نیست بازیش با دوستات بازی کنی بخندی یا...
اخر اینفینیت مغزمو منفجر کرد.
چقد سر این بازی من ویکی پدیا میرفتم تحقیق میکردم.
درکل این کالکشن الماس هست برا این نسل واقعا ابکی.
چقد نسل داغونه که وقتی بازی مثل اینساید میاد میشینم اشک شوق میریزم درصورتیکه بازیهای عالی نظیر بایوشاک بودن و چه مسائل عالی رو مطرح میکردن.

اوایل نسل قبل چی میومد از Oblivion و Gears of war گرفته تا سال 2007 و 2008
حالا3 سال گذشته انگار نه انگار که نسل عوض نشده حتی بازی ای نزدیک Bioshock هم نیومده.
این بازی تعریف هنر رو وارد بازی های ویدئویی کرد و نشون داد بازی های ویدئویی هم میتونند هنر باشند.
هیچوقت مرحله ی Fort Frolic رو نمیتونم از یاد ببرم مخصوصلا تلفیق گیم پلی با موزیک (بهترین مرحله دوران بازی من هست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or