Bioshock Infinite | PC [پست اول خوانده شود]

تذکر : تمام مسائل مربوط به داستان ، اتفاقات و مراحل بازی حتماً داخل تگ اسپویلر قرار داده شود. در غیر اینصورت برخورد خواهد شد

bioshock-infinite.jpg

Developer : Irational Games
Publisher : 2K Games
Gener : Sci-Fi FPS

کن لیواین شما را یاد چه چیزی می اندازد؟

اسلحه های عجیب وگیم پلی سریع Tribes: Vengeance ؟ یا خاطرات خوش وبدیعی که از Thief دارید؟

یا حتی دنیای مخوف و هوش مصنوعی مرموز System Shock ?

ویا مهمتر از همه اندرو رایان وافکار جاهطلبانه اش ؟ یا صدای سنگین گام های Big daddy ها؟

همه ی این ها گوشه ای از نبوغ این بازمانده از دوران طلایی بازیسازی است!

شاید Looking Glass نابود شده باشد یا حتی در بر مقطعی Irational میرفت تا در غولی به نام 2K حل شود اما

تفاوت KEN با بازیسازان Black Isle و Interply در اینجاست که Levine هیچ وقت تسلیم هیچ کس نشد.

نه تصمیم ناشران سودجو و نه حتی تسلیم Gamer هایی که مزاجشان دیگر نوآوری را هضم نمیکرد!

او BioShock را در جواب همه ی نامهربانی های این صنعت ساخت و باز هم موفق شد !

موفق شد تا سلیقه ی ساده شده ی ما را پس از سال ها دوری از دوران درخشان Looking glass ها تغییر دهد.

Icarus وعده داده شده ی Levine اینجاست!

Infinite نهایت Levine خواهد بود...

----------------------------

Infinite راوی انحطاط بشر از زاویه ای دیگر است.
آسمان های 1900 بستر وقوع همه چیز است.
بار دیگر لجام گسیختگی همیشگی انسان او را به ورطه ی نابودی خواهد کشاند.
و در این آسمان های منحط شمایید که برای نجات عشق خود منجر به تعیین همه چیز میشوید...

Last edited by a moderator:
سلام دوستان من بازی رو نصب کردم و دسته ps3 هم با برنامه خودش به pc وصل کردم اما بازم تو بازی اون قسمت controler خاموش باید چیکار کنم؟؟

بازی از دسته ی X360 به طور پیش فرض استفاده می کنه.
فکر کنم باید از شبیه ساز دسته ی X360 برای PC استفاده کنی.

منم همین الان بازی را تموم کردم شاهکاری بود واسه خودش:x
البته من داستان بازی را از اوایل تا وسطاش بیشتر پسندیدم با اون محیط ها مجسمه ها رفتار مردم مذهب دنیایی که سرتاسرش زیبایی بود اما باطنش چیزه دیگه ای نشون میداد و ... بعد از اون داستان خیلی پیچیده شد و 180 درجه چرخید که مشخص بود از دست نویسنده داستان هم در رفته و یه جاهاییش هم خودشون نتونستن جمع کنن دقیقا مثل خیلی از سریال ها امریکایی ....
به هر حال یه سری نکاتی مبهم برام بود که پستای دوستان را خوندم رفع شد امیدوارم تو dlc که میخواد بده داستان و نکات مبهم را بهتر بتونه جمع کنه

منم همین الان بازی را تموم کردم شاهکاری بود واسه خودش:x
البته من داستان بازی را از اوایل تا وسطاش بیشتر پسندیدم با اون محیط ها مجسمه ها رفتار مردم مذهب دنیایی که سرتاسرش زیبایی بود اما باطنش چیزه دیگه ای نشون میداد و ... بعد از اون داستان خیلی پیچیده شد و 180 درجه چرخید که مشخص بود از دست نویسنده داستان هم در رفته و یه جاهاییش هم خودشون نتونستن جمع کنن دقیقا مثل خیلی از سریال ها امریکایی ....
به هر حال یه سری نکاتی مبهم برام بود که پستای دوستان را خوندم رفع شد امیدوارم تو dlc که میخواد بده داستان و نکات مبهم را بهتر بتونه جمع کنه
شما داری اشتباه میکنی عزیز
اتفاقا داستان از نصف دوم بازی اوج گرفت!
تازه به حدی میرسید که بعضی جاها اشکم داشت در میومد از بس صحنه ها زیبا و هماهنگ با داستان کار شده بود!
داستان توی مرحله آخر آدمو دیوونه میکنه از بس پیچیدس! و هزار سوال واسه آدم بوجود میاره! اون نویسنده نیست که داستان از دستش در رفته اون ماییم که هنگ کردیم:دی
من خودم اول زیاد نفهمیدم از داستان بازی بعد رفتم داستان کاملشو خوندم هر خطم 4 بار میخوندم تا دقیق برام مفهموم میشد! بعد که کل داستانو خوندم بعد با خودم گفتم اگه نویسنده مخ داره پس ما چی داریم؟:دی
واقعا داستانش شاهکار بود! کوچیک ترین ایرادی نمیشه از داستانش گرفت! به کوچیک ترین نکات هم توجه شده! بعد از تموم کردن بازی تا 2 هفته با خودم کلنجار میرفتم که کامستاک کی بود بوکر کی بود!:دی

شما یک دور داستان کاملو بخون یک دور دیگه هم بازی رو برو تازه میفمی چه شاهکاری بوده!

شما داری اشتباه میکنی عزیز
اتفاقا داستان از نصف دوم بازی اوج گرفت!
تازه به حدی میرسید که بعضی جاها اشکم داشت در میومد از بس صحنه ها زیبا و هماهنگ با داستان کار شده بود!
داستان توی مرحله آخر آدمو دیوونه میکنه از بس پیچیدس! و هزار سوال واسه آدم بوجود میاره! اون نویسنده نیست که داستان از دستش در رفته اون ماییم که هنگ کردیم:دی
من خودم اول زیاد نفهمیدم از داستان بازی بعد رفتم داستان کاملشو خوندم هر خطم 4 بار میخوندم تا دقیق برام مفهموم میشد! بعد که کل داستانو خوندم بعد با خودم گفتم اگه نویسنده مخ داره پس ما چی داریم؟:دی
واقعا داستانش شاهکار بود! کوچیک ترین ایرادی نمیشه از داستانش گرفت! به کوچیک ترین نکات هم توجه شده! بعد از تموم کردن بازی تا 2 هفته با خودم کلنجار میرفتم که کامستاک کی بود بوکر کی بود!:دی

شما یک دور داستان کاملو بخون یک دور دیگه هم بازی رو برو تازه میفمی چه شاهکاری بوده!
اتفاقا داستان را خوندم دوست عزیز و نکات مبهم هم رفع شد
اما بازم من قسمت اول داستان را بیشتر ترجیه دادم قسمت دوم داستان پتانسیل بالایی داشت و حتی میتونست تو یه مجموعه سه گانه هم جا بگیره ! بیشتر به نظر من روایت زیبا بود اما از نظر هسته قسمت اول به دوم نمیخورد و حجمش برای یه بازی چند ساعته زیاد بود وقتی بیشتر بهش فکر کنی به یه سری تضاد میرسی که حل شدنی نیست مثل یه چرخه بر میگرده سره جای اول ! به هر حال به شدت منتظر dlc هستم ببینم چیکار میکنه
البته دوستانی که سریال باز هستند فک کنم فهمیده باشند بخش دوم داستانی یه سری ایده هاش از سریال فرینج هست !

داستانش چرا اینجوریه؟
برادرم بازی میکنه:
اونجا که میری تو دومین جهان موازی و جنگ شروع شده, هی ازم میپرسه چرا جنگ شد, میگمش تو این دنیا نه وسایل کار چن لین رو گرفتن, نه خود چن لین رو کشتن, تو اومدی اسلحه ها رو دادی به دیزی, جنگ شروع شده, بعد میگه من که اسلحه ای ندادم:| حالا هی توضیح بده که چی شده:| میمرد کن لوین کمی داستان رو راحت تر میکرد؟:دی

داستانش چرا اینجوریه؟
برادرم بازی میکنه:
اونجا که میری تو دومین جهان موازی و جنگ شروع شده, هی ازم میپرسه چرا جنگ شد, میگمش تو این دنیا نه وسایل کار چن لین رو گرفتن, نه خود چن لین رو کشتن, تو اومدی اسلحه ها رو دادی به دیزی, جنگ شروع شده, بعد میگه من که اسلحه ای ندادم:| حالا هی توضیح بده که چی شده:| میمرد کن لوین کمی داستان رو راحت تر میکرد؟:دی

به آخر بازی رسیدی؟
اونجا همه چیز مشخص میشه.
داستان واقعاً بی نقص بود هم روایت و هم خالص بودن محتوی.

به آخر بازی رسیدی؟
اونجا همه چیز مشخص میشه.
داستان واقعاً بی نقص بود هم روایت و هم خالص بودن محتوی.
من مشکلی ندارم, برادرم که بازی میکنه مشکل داره. اون هنوز نرسیده. تازه:
اونجایی ه که سانگبیرد حمله میکنی میزنه First Lady رو خورد خاکشیر میکنه.

من مشکلی ندارم, برادرم که بازی میکنه مشکل داره. اون هنوز نرسیده. تازه:
اونجایی ه که سانگبیرد حمله میکنی میزنه First Lady رو خورد خاکشیر میکنه.

خوب پس صبر کن هنوز!
آخر بازی که برسی تازه میفهمی چطوری اینطوری میشه!
نمیگم جزدیات رو چون واقعاً پایان بندی بازی انقدر بی نظریه حتی اشاره بهش هم حرام ـه!

خوب پس صبر کن هنوز!
آخر بازی که برسی تازه میفهمی چطوری اینطوری میشه!
نمیگم جزدیات رو چون واقعاً پایان بندی بازی انقدر بی نظریه حتی اشاره بهش هم حرام ـه!
آره. متاسفانه خودم که موفق نشدم تموم کنم(تازه دارم میرم خونه کامستاک, لیدی کامستاک هم به فنا دادم:دی)چون یهو برادرم خواست بازی کنه از سیوام بکاپ گرفت New Game زد, ولی خوب اون که تموم کرد خودمم باید تموم کنم:دی

آقا این پایان بازی که بوکر رو خفه می کنن ، همه الیزابت ها ناپدید می شن به جز اونی که باهاش سفر می کردیم،قضیش چیه؟ چرا اون ناپدید نشد؟

آقا این پایان بازی که بوکر رو خفه می کنن ، همه الیزابت ها ناپدید می شن به جز اونی که باهاش سفر می کردیم،قضیش چیه؟ چرا اون ناپدید نشد؟

نه اونم ناپدید می شه همون آخر که صفحه سیاه می شه یک صدای پاپ ـی میاد که بگه اونم ناپدید می شه.

اون هم ناپدید می‌شه
اگه دقت کنی بعد از ناپدید شدن هر الیزابت یه صدایی میاد، بعد از سیاه شدن تصویر، یک بار دیگه اون صدا رو می‎شنوی که معنیش ناپدید شدن آخرین الیزابته.
علت ناپدید شدن الیزابت‌ها هم اینه که وقتی بوکر غسل نکنه، کامستاکی به وجود نمیاد که الیزابت رو تربیت کنه و به اون شکل خاص تبدیل شه.

ولی کلن امروز دور دوم هم رو هارد تموم شد ( میخواستم 1999 برم کرک عوض کردم سیو گیمام پرید !:| حالا شاید یه دور دیگه هم 1999 رفتم:دی) بازی به حدی عالی هست که آدم دوست نداره تموم شه. بعد تموم شدنش به خصوص اولین بار احساس پوچی می کردم که دیگه نمی تونم همچین چیزی رو تجربه کنم تا مدت ها:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or