Bioshock Infinite | PC [پست اول خوانده شود]

تذکر : تمام مسائل مربوط به داستان ، اتفاقات و مراحل بازی حتماً داخل تگ اسپویلر قرار داده شود. در غیر اینصورت برخورد خواهد شد

bioshock-infinite.jpg

Developer : Irational Games
Publisher : 2K Games
Gener : Sci-Fi FPS

کن لیواین شما را یاد چه چیزی می اندازد؟

اسلحه های عجیب وگیم پلی سریع Tribes: Vengeance ؟ یا خاطرات خوش وبدیعی که از Thief دارید؟

یا حتی دنیای مخوف و هوش مصنوعی مرموز System Shock ?

ویا مهمتر از همه اندرو رایان وافکار جاهطلبانه اش ؟ یا صدای سنگین گام های Big daddy ها؟

همه ی این ها گوشه ای از نبوغ این بازمانده از دوران طلایی بازیسازی است!

شاید Looking Glass نابود شده باشد یا حتی در بر مقطعی Irational میرفت تا در غولی به نام 2K حل شود اما

تفاوت KEN با بازیسازان Black Isle و Interply در اینجاست که Levine هیچ وقت تسلیم هیچ کس نشد.

نه تصمیم ناشران سودجو و نه حتی تسلیم Gamer هایی که مزاجشان دیگر نوآوری را هضم نمیکرد!

او BioShock را در جواب همه ی نامهربانی های این صنعت ساخت و باز هم موفق شد !

موفق شد تا سلیقه ی ساده شده ی ما را پس از سال ها دوری از دوران درخشان Looking glass ها تغییر دهد.

Icarus وعده داده شده ی Levine اینجاست!

Infinite نهایت Levine خواهد بود...

----------------------------

Infinite راوی انحطاط بشر از زاویه ای دیگر است.
آسمان های 1900 بستر وقوع همه چیز است.
بار دیگر لجام گسیختگی همیشگی انسان او را به ورطه ی نابودی خواهد کشاند.
و در این آسمان های منحط شمایید که برای نجات عشق خود منجر به تعیین همه چیز میشوید...

Last edited by a moderator:
سلام به همه دوستان امروز صبح بازی رو تمو کردم ولی ه فقط دو تا چیزو نفهمیدم:
چرا اخر بازی الیزابت بوکر رو خفه میکنه؟ و بوکر و کامستاک چه نسبتی باهم داشتن دو تایی شون یه نفر بودن؟چرا بوکر رو میفرستن که الیزابت رو نجات بده؟

سوال اول رو كه اين دوستمون گفتن؛
جواب سوال دوم: بله دوتاييشون يه نفر بودن از دنياهاي مختلف، بوكر غسل رو قبول نميكنه ميشه خودش، يه دنيايي هم به وجود مياد كه تو اون غسل رو قبول ميكنه و ميشه كامستاك؛
سوال آخرت رو هم بايد كلي توضيح داد كه بري تو امضام قشنگ توضيح دادم همه چيزو!

سوال آخرت رو هم بايد كلي توضيح داد كه بري تو امضام قشنگ توضيح دادم همه چيزو!
اقا دمت گرم کل امضات رو خوندم همه چی دستیگرم شد به جز اینکه....
چرا لوتس ها با کامستاک همکاری میکردن؟

اقا دمت گرم کل امضات رو خوندم همه چی دستیگرم شد به جز اینکه....
چرا لوتس ها با کامستاک همکاری میکردن؟

اون اوايل هنوز كامستاك اينطوري كه الان هست افراطي نبود و كسي نميدونست كه چي تو سرش داره. لوتس ها هم فقط روزاليند بود كه چون فيزيك دان بود كامستاك بهش پيشنهاد همكاري ميده و بعد از كشف سايفون رابرت رو پيدا ميكنه و با هم به كامستاك كمك ميكنن ولي بعد كه ميفهمن قضيه چيه پشيمون ميشن و ادامه ماجرا...

بله ارذزش خریده داره چه از نگاه منتقدان (با دریافت متای 94 برای pc ) چه مشتراین عالی بوده و فروش خوبی داشته
از همه نظر عالیه موسیقی داستان گیمپلی کلا همه چی:دی
ای بابا چند روزه گیم رنکینگز نرفتم،متاش کی شد 94 ؟!؟
اخرین باری که چک کردم 95 بود برای pc،لعنت به این سایتایی که منتقداش هیچ درکی از بازی و کل صنعت گیم ندارن و میان با نمره هاشون گند میزنن به متای یه شاهکار:|
منظورم دقیقا شخص تام خروس و هم فکراش هست!

ای بابا چند روزه گیم رنکینگز نرفتم،متاش کی شد 94 ؟!؟
اخرین باری که چک کردم 95 بود برای pc،لعنت به این سایتایی که منتقداش هیچ درکی از بازی و کل صنعت گیم ندارن و میان با نمره هاشون گند میزنن به متای یه شاهکار:|
منظورم دقیقا شخص تام خروس و هم فکراش هست!
متای ps3 بیشتر از pc ـیه نمیدونم چرا ولی 96 ـه !

سلام دوستان...

در اول بازی زمانی که تو قرعه کشی برنده میشی:

قضیه چیه؟اون بچه ها کی هستن؟باید چیکار کنی؟چرا بعد از اونجا همه سرباز ها باهات درگیر میشن؟

این عکسه جون میده واسه والپیپر:دی

فقط یک سوال:
این عکسه چیه!؟
چرا توی اینجا الیزابت پیر شده؟
دیوار زمان باز شد؟
کلا یکی شرح بده:دی خیلی داستانش پیچیدس

این عکسه جون میده واسه والپیپر:دی

فقط یک سوال:
این عکسه چیه!؟
چرا توی اینجا الیزابت پیر شده؟
دیوار زمان باز شد؟
کلا یکی شرح بده:دی خیلی داستانش پیچیدس

این عکس زمانی رو نشون میده که تو نتونستی الیزابت رو پیدا کنی و کامستاک اونو شستشوی مغزی داده و الیزابت جای کامستاک رو بعد از مرگش گرفته و داره به نیویورک حمله میکنه. همینجا الیزابته پیر بهت کمک میکنه تا نزاری به این روز دچار بشه(برت میگردونه گذشته)

آخرین ویرایش:
بالاخره وقت شد بازی رو تموم کنم.
داستان بازی یکی از بهترین‌های دنیای گیمینگ بود :d

من با این سیستم "درختی" به وجود اومدن Ulternate Universـها مشکل اساسی دارم :d
توی بازی نشون داده شد که الیزابت با استفاده از ایجاد یک Tear به لحظاتی بعد از قبول کردن غسل توسط بوکر رفت و اون بوکری که غسل رو پذیرفته بود کشت تا از به وجود اومدن کامستاک جلوگیری کنه. با این کار، اتفاقات مربوط به دزدیده شدن آنا و تبدیل شدن اون به "الیزابت" به دست کامستاک حذف خواهند شد.
پس می‌شه گفت توی این زنجیـره‌ی اتفاقات فرضیات زیر رو داریم:

کامستاک = عــلت
الیزابت = معـلول

توی این بازی، عملاً ما شاهد "از بین رفتن عـلت به دست معلول" بودیم!!
البته این علت و معلولِ زمانی با اون علت و معلول مادی و جسمانی که در دنیای ماده باهاش سر و کار داریم فرق می‌کنه.
یه جورایی کشته شدن کامستاک و ناپدید شدن الیزابت، مشکل Overlapـه "علت و معلومی" داره:d

===

ولی در کل فوق‌العاده بود بازی. بسیار بسیار برای بازی زحمت کشیده شده و تمام تعریف تمجیداتی که از بازی شده به جا هست. امیدوارم اونقدر فروش کنه که همیشه ازین بازی‌ها بسازن :d

آخرین ویرایش:
بچه ها من بازی رو تازه شروع کردم
یه دو تا سوال دارم که فکر هم نمی کنم زیاد مهم باشه ولی خوب :دی
البته اسپویلی نداره ولی خوب :
توی اون قسمتی که وارد monument island میشیم یه بردی هستش که مربوط به خلاف و این چیزا هستش (Crime Board) زیرش یه اسمی نوشته شده بود به نام طارق محمود . اون چی بود ؟
بعد توی همین جا یه مقدار جلوتر یه 3 تا transpos بودش که هر کدومش یه کلیدی داشت می زدی مثلا برای یدونش به تدی برد یه برقی وارد میشد . من نگرفتم دقیقا چیه !:-/

من امروز تونستم بازی رو ران کنم. خیلی خداست. خیلی. واقعا شاهکاره. هم از لحاظ گرافیک هم گیم پلی هم داستان هم نواوری و سبک خاصش. یکشو بازی نکرده بودم و با این سبک آشنا نبودم ولی خیلی خوشم اومد. البته هنوز اولاشم. قدرت هایی هم که بهت میده فوق العاده با حاله. از همه بیشتر تا حالا با این کلاغا حال کردم. یاد فیلم کلاغ های هیچکاک افتادم. این مشکل افت ناگهانی فریم هم که دوستان میگن من یه جاهایی کم حس میکردم اما یکی از بچه ها چند صفحه قبل گفته بود که حالت نمایش رو روی window full screen بذارید که من گذاشتم و frame lock رو هم آن کردم الان واقعا چه توی اکشن ها چه معمولی که راه میره تو بازی چیزی حس نمیکنم و خوب و راحت اجرا میشه. بعد از ران کردن تامب رایدر تو این چند وقت اخیر، بایوشاک هم واقعا حال داد. سال 2013 از لحاظ گیم واقعا تا حالا محشر بوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or