BioShock: Infinite: روزي كه امريكا متولد شد !

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
american-dream2.jpg

وقتي اسم تيتر مقاله قبلي خودم در مورد BioShock: Infinite را "رز قرمز، ابر سفيد و ستاره هاي پنهان" انتخاب كردم، كمتر كسي متوجه شد منظورم از اين تيتر چيست. با رز قرمز خطوط قرمز رنگ پرچم امريكا را نشان دادم، با ابر سفيد خطوط سفيد رنگ و ستاره هاي پنهان ، ستاره هايي هستند كه در آسمان آبي پنهان شده و ستاره هاي اين پرچم را به خاطر مي آورند.

مسلما بعد از تاييد شدن BioShock: Infinite كمتر كسي به ايدئولوژي جديد Ken Levine پي برد. كن ليوين آنقدر استعداد زيادي در نويسندگي دارد كه بازي خود را بر مبناي ايدئولوژي خود مي سازد، نه ايده هاي گيم پلي و يا گرافيك. در BioShock 1 تم اصلي بر مبناي فلسفه و علم پيش مي رفت. فلسفه اي كه بيانگر انحطاط بشريت به دست بلند پروازي هاي او بود. دنياي Rapture نماد قدرت طلبي انسان است و به راحتي افول روياهاي انسان به دست مدرنيته را نشان مي دهد.

هالي تربون مي گويد: "علم بدون تكامل اخلاقي، خطرناك و نابود كننده است" در نسخه اول BioShock ما علمي را ديديم كه توسط ذات حيواني و قدرت طلب مردم شهر Rapture از دست رفت. Andrew Ryan سازنده شهر زير آبي Rapture قصد اصلاح بشريت (Evolve) را داشت، اما مشكل رايان دقيقا مشكلي بود كه سياست مدارهاي بزرگ از ابتداي خلق بشريت با آن رو به رو بوده اند؛ هيچ سياستمداري در ابتدا به ذات و ماهيت كلي انسان توجه نمي كند و همين موضوع به نظر كوچك از فرد به فرد به جمعيت به جمعيت افزايش يافته و باعث سرنگوني يك دولت و سياست مي شود.

ديدي كه Ken Levine در BioShock 1 داشت يك ديد كاملا فلسفي بود البته نمي توان اين موضوع را انكار كرد كه بعد سياسي بازي خيلي شبيه به سياست هاي شوروي سابق بود و حتي درون مايه هايي از كمونيست را در آن مي ديديم .اين مسائل را خود كن ليوين در مصاحبه اي با Eurogamer تاييد كرده و كاملا توضيح داده است .

images

اما حال كه BioShock: Infinite را ديده ايم چه چيزي از آن متوجه مي شويم. ايده هاي Infinite و بار محتوي آن بسيار سنگين تر از نسخه قبل است. اين بار همانطور كه خود ليوين مي گويد بازي از ديد فلسفي به ديد سياسي تغيير كرده و اولين نكته اين موضوع را مي توان به اتفاق افتادن بازي در شهري به نام Columbia ناميد.

اما چرا كولومبيا ؟ اروپايي ها اين ايالت امريكا را نام گذاري كردند و به آن لقب "دنياي جديد" را دادند. كولومبيا همانطور كه از نامش پيداست مهد شكل گيري تمدن امريكا است و پيشرفت تمدن امريكا به منزله پيشرفت كل دنيا است. چيزي كه Infinite را خيلي جالب تر از قبل مي كند اتفاق افتادن آن در سال ها 1900 به بعد است. اما سال 1900 به چه معني است ؟

شكل گيري انقلاب تكنولوژي را در همين سال ها مي توان نام برد. تنها بيست سال كافي بود تا برق، ماشين، هواپيما و وسايل ارتباطي وارد دنياي ما شوند. اين دوره را مي توان درخشان ترين دوره در علم بشر ناميد. دوره اي كه مكتب هايي مثل متراليسم كم كم شروع به شكل گيري كردند و امريكا را به بزرگترين كشور از نظر تكنولوژي تبديل كردند. امريكا به بهشت انسانها تبديل شد و اصطلاح معروف "روياي امريكايي" (American Dream ) از همين جا شكل گرفت. در اين كشور كه به سرزمين فرصت ها معروف شده بود هر ژنده پوشي توانايي ثروت مند شدن داشت.

دنياي جديد ما جايي شد كه همه دوست داشتند در آن زندگي كنند و در سال 1900 با توجه به اوضاع حمل و نقل آن زمان حدود نيم ميليون مهاجر وارد امريكا شدند تا در روياي امريكايي خود زندگي كنند. فقر در اين كشور خيلي كم بود و درآمدها بيش از هر جايي. كارگران معدن از اروپا وارد امريكا مي شدند و يك شبه ره چند ساله را پيش مي گرفتند.

10kMiles.JPG

در اين راستا تكنولوژي هيچ گاه متوقف نشد. دوريبن عكاسي، لامپ، ماشين تايپ و اسلحه هاي سنگين در اين دوره زماني به درخشان ترين وسايل اختراع شده تبديل شدند.

همه چيز خوب به نظر مي آيد و اينجا بود كه امريكا خود را قدرت برتر جهان ديد. آنها كم كم به پيشرفته ترين وسايل نظامي مجهز شدند و در آخر بزرگترين ارتش دنيا را تشكيل دادند. در همين حين امريكا به ايمپرياليسم و استعمار طلبي روي آورد و شروع به گسترش سايه خود در خارج از ايالت خود كرد و نتيجه شاه ايران و يا شاهزاده هاي ولز بود.

اما Ken Levine قصد تعريف چه چيزي را دارد ؟ اولين نكته جالب اين است كه كولومبيا روي هوا و در ميان ابرها است. اين كار دقيقا به تفسير رويا و ديد امريكا مي پردازد و حتي خود كن ليوين در مصاحبه اخير خود به اين موضوع اشاره كرد كه شهر كولومبيايي كه در ميان ابرها است دقيقا به ديد اوليه امريكا اشاره مي كند. اين موضوع نشان دهنده عمق بلند پروازي و زياده خواهي امريكا است. در ميان ابر آسمان بودن استعاره اي از پيشرفت و ترقي امريكا است و كولومبيا ، دنياي جديد و بزرگ ترين محل پيشرفت در امريكا دقيقا در موازات همين امر قرار گرفته.

شهر اين بازي ديگر همانند Rapture مخفي و حاصل از ذهن يك شخص نيست. اين شهر توسط خود دولت امريكا ساخته شده و در ابتدا قرار بوده هميشه در حال حركت در كل دنيا باشد. اين موضوع دقيقا به ذات استعمار گر امريكا و سايه اين كشور بر كشورهاي جهان سومي اشاره مي كند. به قول دوست خوبم آريا (Dinosaur) اين شهر مثل درختان بزرگي است كه روي شاخه هاي كوچك تر قرار مي گيرند و مانع رسيدن آفتاب به شاخه هاي پايين مي شوند و همين موضوع بيان گر استعمار طلبي امريكا و در نتيجه عقب ماندگي كشورهاي افريقايي و خاورميانه و يا به طور كلي جهان سوم است.

اما آيا روياي امريكا درست است ؟ كن ليوين بازهم با در هم كوبيدن روياها و ايدئولوژي هاي يك شخص و يا دولت قصد نقد آن را دارد. همانند Rapture اين بار كولومبيا در حال نابودي است، شهري كه بهشت دنيا شناخته مي شد هر لحظه ممكن است جهنم را براي خود و مردمان جهان بياورد.

80619-52.jpg

ما در تريلر مي بينيم كه چقدر زيبا كن ليوين پرچم امريكا را در تمام بازي نشان مي دهد. از همان ابتدا سه پرچم از امريكا ميبينيم و پس از آن همه پارچه ها را به رنگ قرمز،آبي و سفيد مي بينيم كه در هر لحظه به ما اشاره مي كند اين رويا امريكا است كه به چنين جهنمي تبديل شده.

با دقت به معماري ساختمان ها هنوز هم همان ايدئولوژي ها و نمادهاي فراماسونري BioShock 1 را در Infinite مي بينيم. اگر نسخه اول يك تم فلسفي داشت ، نسخه دوم همان تم را نگه داشته و اين بار سياست هم به ميان آورده.

BioShock Infinite قطعا همانند نسخه اول يكي از بزرگترين هنرآرايي هاي تاريخ بازي سازي خواهد بود و تمام اين ها مديون ذهن بلند پرواز كن ليوين است.

are y kidding me:-o

ببینید شما لیبرالیسم رو با ماتریالیسم اشتباه گرفتید.

کشوری مثه آمریکا ابتدا بنا به قانون اساسیش سکولاریسم(جدایی دین و سیا...) رو انتخاب کرد ...معمولا سکولاریسم در دراز مدت به لیبرالیسم(حذف تدریجی دین از زندگی مردم) منجر میشه و اگر هم منجر نشه معمولا منجر به ایجاد یک فضای باز در اون کشور میشه(که الان شده)

(البته سابقه نشون داده سکولاریسم منجر به پیشرفت کشور میشه)

در نتیجه من این وسط اثری از ماتریالیسم نمی بینم ........لیبرالیسم با ماتریالیسم خیلی فرق داره..آمریکا کی گفته هیچ خدایی در جهان نیس و همه چی مادیه؟

مگه خبر سقوط جمهوری خلق چینو دادم اینطوری تعجب می کنی!!!
مشکل شما اینه که به ظاهر قضیه نگاه می کنید! یعنی هر چیزی که آمریکائی ها به طور علنی اعلام کنند اونو قبول می کنید!

اولا: ماتریالیسم یک مکتب فلسفی هست نه سیاسی، بنابراین کشوری نمی تونه مدعی بشه که اساس کارش ماتریالیسم هست!!
دوما: کی گفته لیبرالیسم یعنی حذف تدریجی دین از زندگی مردم؟؟؟

ماتریالیسم مکتبیه که اعلان رسمی اون از طرف سیاستمداران غیرممکنه
خدائیش اگه اونا اینو فریاد بزنند فردا نمی گن یه مشت کافران بی دین مرتد دارن بر ما حکومت می کنند...!!؟!؟ بنابراین این طرز تفکر شخصی شونو بروز نمی دهند

خود سکولاریسم و لیبریالیسم از ایده پایه مکتب ماتریالسم نشئت گرفته اند

بر روی دلار آمریکا نوشته شده:
In GOD , We Trust
اما این به معنی پایبندی آنها به دین نیست

وقتي اسم تيتر مقاله قبلي خودم در مورد BioShock: Infinite را "رز قرمز، ابر سفيد و ستاره هاي پنهان" انتخاب كردم، كمتر كسي متوجه شد منظورم از اين تيتر چيست. با رز قرمز خطوط قرمز رنگ پرچم امريكا را نشان دادم، با ابر سفيد خطوط سفيد رنگ و ستاره هاي پنهان ، ستاره هايي هستند كه در آسمان آبي پنهان شده و ستاره هاي اين پرچم را به خاطر مي آورند.
اتفاقا منظورت کاملا روشن بود چون فقط کافی بود اندکی به رابطه این دور رنگ و ستاره اندیشید تا بیاد پرچم آمریکا افتاد ، باید دید این نماد ها رو آیا در جای مناسب بکار بردی یا نه؟! چون خیلی چیز های دیگه رو با همین دورنگ میشد مثال زد و ترکیب قشنگ تری آفرید که نه تنها از لحاظ ظاهری بلکه از لحاظ معنایی تداعی کننده کشور آمریکا باشه!
مثلا رز نماد چه چیزی در کشور آمریکا میتونه باشه آیا صرفا خاطر رنگش بکار برده شده یا دلیل دیگری هم داره؟
در ضمن ستاره های در پرچم آمریکا حداقل کاملا پدیدار هستند پس میتونه منظورت ستاره هایی در آسمون هر کشور یا منطقه دیگه ای هم باشه!(چون کلا ستاره ها پنهان هستند دیگه!)
یا مثلا ابر نماد خاصی از فلان ویژگی کشور آمریکا نیست ، صرفا بر اساس رنگ یه تیتر رو انتخاب کردن چیز چندان مهمی نیست و درک بالایی هم برای فهمیدنش لازم نیست.
در مورد مقاله هم باید بگم که خوب نوشتی و اطلاعات خوبی دادی گرچه خودم با بعضی قسمت هاش موافقت چندانی نداشتم.

اتفاقا منظورت کاملا روشن بود چون فقط کافی بود اندکی به رابطه این دور رنگ و ستاره اندیشید تا بیاد پرچم آمریکا افتاد ، باید دید این نماد ها رو آیا در جای مناسب بکار بردی یا نه؟! چون خیلی چیز های دیگه رو با همین دورنگ میشد مثال زد و ترکیب قشنگ تری آفرید که نه تنها از لحاظ ظاهری بلکه از لحاظ معنایی تداعی کننده کشور آمریکا باشه!
مثلا رز نماد چه چیزی در کشور آمریکا میتونه باشه آیا صرفا خاطر رنگش بکار برده شده یا دلیل دیگری هم داره؟
در ضمن ستاره های در پرچم آمریکا حداقل کاملا پدیدار هستند پس میتونه منظورت ستاره هایی در آسمون هر کشور یا منطقه دیگه ای هم باشه!(چون کلا ستاره ها پنهان هستند دیگه!)
یا مثلا ابر نماد خاصی از فلان ویژگی کشور آمریکا نیست ، صرفا بر اساس رنگ یه تیتر رو انتخاب کردن چیز چندان مهمی نیست و درک بالایی هم برای فهمیدنش لازم نیست.
در مورد مقاله هم باید بگم که خوب نوشتی و اطلاعات خوبی دادی گرچه خودم با بعضی قسمت هاش موافقت چندانی نداشتم.

خب اين تمثيل ها در رابطه با بازي و تريلر عرضه شده بود. رز قرمز رو در تريلر مشاهده كرديم و نماد عشق DeWitt به اليزابث بود. ابر سفيد هم كه بيان گر در آسمان بودن بازي بود و ستاره هاي پنهان هم ستاره هايي هستند كه در آسمان آبي BioShock Infinite پيدا نيستند ولي وجود دارند . رز، ابر و ستاره كاملا مربوط به بازي است و رنگ ها به امريكا اشاره ميكنه كه تركيب جالبي از بازي و گفته هاي اون هست.

در كل ممنون از نظر خوبتون.;)

are y kidding me:-o

ببینید شما لیبرالیسم رو با ماتریالیسم اشتباه گرفتید.

کشوری مثه آمریکا ابتدا بنا به قانون اساسیش سکولاریسم(جدایی دین و سیا...) رو انتخاب کرد ...معمولا سکولاریسم در دراز مدت به لیبرالیسم(حذف تدریجی دین از زندگی مردم) منجر میشه و اگر هم منجر نشه معمولا منجر به ایجاد یک فضای باز در اون کشور میشه(که الان شده)

(البته سابقه نشون داده سکولاریسم منجر به پیشرفت کشور میشه)

در نتیجه من این وسط اثری از ماتریالیسم نمی بینم ........لیبرالیسم با ماتریالیسم خیلی فرق داره..آمریکا کی گفته هیچ خدایی در جهان نیس و همه چی مادیه؟

با حرفت موافقم ...
کلا فلسفه لیبرالیسم بر پویایی اقتصادی و سیاسی و عقیدتی استواره یعنی جامعه آزاده وقتی از مذهب فاصله میگیره خود جامعه به تکاپو برای تبلیغ مذهب میوفته و همین مسئله در مورد اقتصاد و سیاستشونم هست کلید این مسئله هم دموکراسی و آزادیه.

خب اين تمثيل ها در رابطه با بازي و تريلر عرضه شده بود. رز قرمز رو در تريلر مشاهده كرديم و نماد عشق DeWitt به اليزابث بود. ابر سفيد هم كه بيان گر در آسمان بودن بازي بود و ستاره هاي پنهان هم ستاره هايي هستند كه در آسمان آبي BioShock Infinite پيدا نيستند ولي وجود دارند . رز، ابر و ستاره كاملا مربوط به بازي است و رنگ ها به امريكا اشاره ميكنه كه تركيب جالبي از بازي و گفته هاي اون هست.
آها شرمنده من تریلر بازی رو ندیده بودم فکر کردم عنوان به ذهن خودتون رسیده نمیدونستم از روی تریلر برداشتید در هر صورت از توضیحتون ممنون;)

مگه خبر سقوط جمهوری خلق چینو دادم اینطوری تعجب می کنی!!!
مشکل شما اینه که به ظاهر قضیه نگاه می کنید! یعنی هر چیزی که آمریکائی ها به طور علنی اعلام کنند اونو قبول می کنید!

اولا: ماتریالیسم یک مکتب فلسفی هست نه سیاسی، بنابراین کشوری نمی تونه مدعی بشه که اساس کارش ماتریالیسم هست!!
دوما: کی گفته لیبرالیسم یعنی حذف تدریجی دین از زندگی مردم؟؟؟

ماتریالیسم مکتبیه که اعلان رسمی اون از طرف سیاستمداران غیرممکنه
خدائیش اگه اونا اینو فریاد بزنند فردا نمی گن یه مشت کافران بی دین مرتد دارن بر ما حکومت می کنند...!!؟!؟ بنابراین این طرز تفکر شخصی شونو بروز نمی دهند

خود سکولاریسم و لیبریالیسم از ایده پایه مکتب ماتریالسم نشئت گرفته اند

بر روی دلار آمریکا نوشته شده:
In GOD , We Trust
اما این به معنی پایبندی آنها به دین نیست

اولا من به ظاهر قضیه نگاه نمی کنم من با این اصطلاحات دارم نمره می گیرم و هر روز در مورد اوضاع ایران و جهان و....صحبت می کنم(چون ذات رشته نکبتم اینه)

دوما کلا این کلمه ماتریالیسم رو به این خاطر نقل کردم که دوستمون که این تاپیک رو زده بودن شکوفایی اقتصاد آمریکا رو مدیون ماتریالیسم بودن دونسته بودن که من به شخصه و البته با تحقیقات ربطی بین این دو نمی بینم......... .

علت رشد سریع آمریکا در اون زمان اولا نظام سکولاریستی بود(که البته این مورد در اکثر کشورهای اروپایی اون زمان هم بود) و مورد دوم و خیلی مهمتر اقتصاد سرمایه داری و رقابتی آمریکا بود(به قول ادام اسمیت :دست نامریی)و البته پیروزی در ww2 هم بی تاثیر نبود

امریکا با این دو مورد تونست بشه امریکا و گرنه با یه ایدیولوژی فکری مثه ماتریالیسم بودن که یه کشور رشد نمی کنه مثلا چون یه کشور یهودیه باید رشد کنه؟؟؟یا چ کره شمالی کمونیسته باید رشد کنه؟؟یا چون....؟؟؟

یکی هم در مورد ماتریالیسم بودن آمریکا ...بله سردمداران و سیاس...مدارانشون به اقتضای شغلشون فقط دنبال منافع هستن و در نتیجه مادی گرا بودن شاید براشون فرق خاصی نداشته باشه (کما اینکه 100 درصد سیا...داران دنیا اینطورین)ولی اینو نمیشه به مردم آمریکا تعمیم داد

اگه نظر سنجی ها رو بخوونید می بینید که مردم آمریکا به سهمه خودشون آدمای مذهبی هستن ...حالا درسته مثه ما نیستن که هر روز عبادت کنن و رعایت حجاب و....ولی در کل مردم مذهبی هستن ولی به فرم خودشون یعنی ایمان دارن که کسی اون بالاس نه مثه کشورهای اسکاندیناوی که کلا ماتریالیسمم رد کردن:d

در نهایت به نظر خود من این آقای کن لیوین که داره این بازی رو به این سمت می بره کار درستی نمی کنه.چرا؟؟

چون اولا باید بدونه که از صدقه سری همین سیاستهای آمریکاس(حالا هرچقدر هم که بد باشه)که ایشون داره تو همچین کشوری زندگی می کنه و تو اون شرایط هستش

و دوما کلا اینجور بحثهای سنگین سیاسی اقتصادی رو که بالاخره یه بازیساز در موردش چنان آگاهی نداره نباید وارد موضوع بازی کنه حالا یه نیم نگاهی بهشون بندازه و تو موضع بگنجونه اشکالی نداره ولی وقتی داره تا این حد جلو میره به نظر من که کار جالبی نیس.

• Like
Reactions: shefer
متن عالی بود من واقا لذت بردم..خیلی ممنون.
دوما کلا اینجور بحثهای سنگین سیاسی اقتصادی رو که بالاخره یه بازیساز در موردش چنان آگاهی نداره نباید وارد موضوع بازی کنه حالا یه نیم نگاهی بهشون بندازه و تو موضع بگنجونه اشکالی نداره ولی وقتی داره تا این حد جلو میره به نظر من که کار جالبی نیس.
عزیزم میدونی در مورد کی داری حرف میزنی؟؟؟
بد نیست 1 کم در مورد ایشون تحقیق کنی.

بابا با این بحثا کش دادنشون به جایی نمیرسیم که
مهم این مطلب زیبا بود که به بهترین شکل ممکن به ما منتقل شده حالا هرکسیم به اندازه خودش برداشت کرده و می کنه
اقایه نویسنده ممنون عالی بود. دوسته من موفق باشی

آخرین ویرایش:
بابا از خودم ناامید شدم...ریبیالیسمو مینیانسیمو اینا چیه شما میگین:d

فلسفتون منو کشته...به جای اینا بگین بازی کی عرضه میشه...شماره 3 محسوب میشه؟؟ پلتفرم ها؟؟

تشکر هم از مقاله دوست عزیز

عزیزم میدونی در مورد کی داری حرف میزنی؟؟؟
بد نیست 1 کم در مورد ایشون تحقیق کنی.
بله دوست عزیز کاملا می شناسم ایشون رو می دونم چه کارهایی انجام داده چه بازیهایی ساخته وهمینطور میدونم که نه سیاستمدار و نه فعالیت سیا..ی اینا داشته و اینم میدونم که یه بازیساز ماهر هستش..همین.نه یه منتقد مکتبی یا.................. .

برای دیدن کارنامه کاری ایشون به لینک زیر برید:

http://en.wikipedia.org/wiki/Ken_Levine

در کل بحث بحث طولانی هستش بهتره این بحثا رو بذاریم واسه بعد عرضه بازی یا حداقل زمانی که بیشتر در مورد بازی تریلر یا اطلاعات منتشر بشه

ممنون

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: FaRd!N
بابا از خودم ناامید شدم...ریبیالیسمو مینیانسیمو اینا چیه شما میگین:d

فلسفتون منو کشته...به جای اینا بگین بازی کی عرضه میشه...شماره 3 محسوب میشه؟؟ پلتفرم ها؟؟

تشکر هم از مقاله دوست عزیز
بازی سال2012 برای PC و PS3,X360 منتشر میشه..

مكبت كنليزم چيه ديگه ؟ كلا اين پاراگرافت خيلي بي معنيه و نفهميدم چي گفتي. در ضمن هرچيزي كه اين جا جاش نيست رو تويه پيام خصوصي بهم بگو .

اون قسمت شكل گيري متراليسم در امريكا منظورم هست و نه جاي ديگه.

تو ميگي "هیچ ساختار امریکایی ما از متریالیست و متریالیزم نداریم" ساختار امريكايي از مترياليست رو براي من شفاف سازي كن. همونطوري كه گفتم مترياليسم يك ايدئولوژي هست و اين كه در "ساختار امريكا" نقش نداره يك عبارت بي معني هست.

بزار روشنت كنم من تو اين متن چي گفتم.

ببين كن ليوين قصد داره كولومبيايي كه بر فراز تمام شهرها و كشور ها قرار داره رو قدرت برتر جهان نشون بده (امريكا) . شكل گيري كولومبيا ليوين دقيقا به كولومبيا واقعي شبيه هست. از اصلي ترين اساس هاي شكل گيري تمدن امريكا و به قولي امريكاي امروزي پديده استعمار بوده. استعماري كه از لحاظ اقتصادي و سياسي به طور باورنكردني بر پيشرفت امريكا تاثير داشته. كن ليوين وقايع 1900 رو تعريف نميكنه، اون داره وضع سياسي امروز و جايگاه امروزي امريكا را نشون ميده و براي به تصوير كشيدن اون از شكل گيري اون آغاز كرده. به طور كلي ديگه اين بحث استعمار بود.

در مورد مترياليسم هم بايد بگم ، اين ايدئولوژي رو كساني دارند كه اعتقاد دارند همه چيز بر مبناي ماده شكل گرفته و دقيقا در راستاي مكتب اومانيسم هست كه ميگه ماده (از جمله انسان) اين دنيا رو تشكيل داده. از Big Bang گرفته تا همه چيز . بعد از انقلاب صنعتي در امريكا بسياري از سياست مدارها و مردم اين كشور به همين فرقه ها پيوستن و پس از مشاهده پيشرفت روز افزون انسان گفتند كه خدايي وجود نداره و انسان همه كاري ميتونه بكنه و تمام وقايع خلقت بر مبناي اتفاق هست. ليوين اين بحث رو در BioShock 1 هم مطرح كرد (مرحله اول بازي كه مجسمه Andrew Rayan ميگه "No God , No King , Only Human ".

فكر كنم اين قسمت هم برات روشن شده باشه.

در ضمن كل مطالبي كه من تويه بازيسنتر ميزارم تحليل شخصي هست و نه از جايي ترجمه شده و نه كسي به من گفته.
معنی یه کلمه رو نمیدونی حرفم میشه بی معنی ؟:دی کنلی که از قدیم جا افتاده یا اسپل درست انگلیسیش Colonialism رو سرچ کن همون چیزیه که با فاصله خیلی زیاد از نظر مفهوم و اشتباه تو فارسی و عربی بهش میگیم استعمار !

اون قسمت شكل گيري متراليسم در امريكا منظورم هست و نه جاي ديگه.

خمید چرا هی دور میزنی میای سر خونه اول ؟ راستش برای بار اخر توضیح میدم و دیگه بیخیال این بخش میشم. نه به صورت عمده و غیر عمده کسی تو امریکا به سمت متریالیزم رفت و هیچ گونه محبوبیتی این فلسفه اونجا پیدا کرد و نه هیچ شخص یا بخشی از دولت امریکا بُعد جدیدی رو به این مکتب اضافه کرد.. حالا نمیدونم با تکرار مکررات قراره چی عوض بشه تو این واقعیت !
بعد اصلا توجه داشته کلا این مدل مارکسیزم لنینیزم که دیگه تقریبا پیشرفته ترین ساختار شوروی بود خیلی متریالیسم رو سمت خودش کشید و هرچند ایدئولوژی کمنیزم الزاما قرار نیست یکی باشه ولی تو اون دوران یکی میدونستن اینا رو لذا اصلا تو اروپا و مخصوصا امریکای سرمایه داری اصلا جای رشد نداشت. بازم در مورد چیزی تو این موارد شک داشتی بعدا صحبت میکنیم از بحث تاپیک کاملا خارج شد !

در مورد کن لواین و کلمبیا و اینا هم مشکلت اینه که کاملا برداشتت غلطه اصلا امریکا میگم با کنلیزم یا همون استعمار یا Colonialism هرگز کاری نداشت و این اصرارت بر روی یه حرف غلط غیر منطقیه و به جای گرفتن مرز های یه کشور با ارتش از امپریالیزم استفاده کرد کلا !

بخش اخر هم تمام توضیحاتی که دادی به reference داشتن به هرحال به این مصاحبه ی اخر کین لواین یا این پریویو هایی که از بازی تو سایت ها قرار گرفت به غیر از این بخش هایش رو که داشتیم باهم در موردش صحبت میکردیم !

درکل دیگه بحث رو ادامه نمیدونم اینجا خواستی تو پی ام بیشتر برسی میکنیم مبحث رو !

من ترایلرو دوباره دیدم اولین مقصود لیون چیزی نیست جز تکنولوژی و پیشرفت اون که باعث بدبختی انسان میشه(در اصل میشه گفت لیون خودشو جای ریان سازنده raptur میزاره.)در این یکی هم اولین چیز تکنولوژی هست که ساختمون ها به وسیله نیروی گاز و گرما میره هوا ولی اون جایی که یک شخص نامعلوم که انگار شبیه یک مغز هست می رسیم انگاری که دیگه خبری از big daddy مهربون نیست چون اون تیکه که کله اون شخص رو از اب در میاره میبینیم که عروسک ددی پرت میشه یک ور...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or