Bioshock 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
گرافيك و طراحي محيط همه شبيه به همون شماره 1 هست
طراحی محیط میخواستی زیر دریا بیان پیست اسکی براتون درست کنن یا محیط دیسکو مانند بسازن که با بیگ سیستر رقص را هم امتحان کنید!
دیگه محیطش که همینطور میشد دیگه مگر اینکه از رپچر خارج بشن!
واقعا ادم نظر بعضی از دوستان رو میخونه نمیدونه بخنده یا گریه کنه ! بهتره چندتا از دوستان مقداری فکر کنن بعد پست بدن ! میگین Geow 2 پیشرفتی نسبت به نسخه اول نداشت ولی بهترین بازی تاریخ X360ـه! ببخشید میشه لطف کنین به من بگین چرا تو 2008 که Goew2 اومد هیچ جایزه ـی نگرفت ؟ خیلی جالبه بعضی میان L4D2 رو مثال میزنن در صورتی که L4D هیج ربطی به Bioshock نداره ! Bioshock بازی بود که با نواوری های خودش و جو و داستانی که داشت به این موفقیت رسید ! عامل اصلی بازی Levine بود که اصلا تو این شماره حضور نداره و به عقیده خودش (که کاملا هم درسته) Bioshock بازی ـیه که ادامه نباید داشته باشه اگر هم ادامه ـی میخواد داشته باشه باید کم کم 2 سال روی خط داستانی بازی کار بشه تا بتونه موفقیت نسخه اول رو تکرار کنه ! جان هر کسی که دوست دارین دیگه نگین Mw2 چه تغییری نسبت به یک کرد چون دیگه همه چیش تابلوـه و منکر شدن ازش واقعا نامردیه! میگین GOW3 گیم پلی ـش تغییر نکرده نکنه میخواین بیان بازی رو کلا عوض کنن براتون ؟ در صورتی که تازه کاملا بازی پیشرفت های بجا و کاملی داشته! L4D دو هم که اینقدر دارین میزنین تو سرش هیچ ربطی به Bioshock نداره اگرم بعد از مدتی تفکر به نتیجه ـی نرسیدین بگین تا کامل براتون فرقا و تفاوت هایی که باعث میشه L4D2 نیازی به پیشرفت (البته از نظر شماها پیشرفت تعریف دیگه ـی داره که اونم افزایش گرافیک ـه و بس) نداشته باشه رو براتون بگم !
هرکاری بخواین بکنین بالا برین پایین بیاین نمیتونین کسانی رو که با نسخه اول زندگی کردن قانع بکنین که این نسخه در مقابل نسخه اول حرفی برای گفتن داره که واقعا هم در مقابل اون بازی این نسخه که نمیدونم بگم 1.25 (به قول فریدون) یا 1.5 یا 0 هیچ حرفی برای گفتن نداره و تقلیدی بیهوده بوده که مفت نمیارزه
تک تک فرمایشاتون صحیح........ولی این MW 2 مگه چقدر نسبت به شماره یکش تغییر کرده بود

طراحی محیط میخواستی زیر دریا بیان پیست اسکی براتون درست کنن یا محیط دیسکو مانند بسازن که با بیگ سیستر رقص را هم امتحان کنید!

مُهندس شما تغيير گرافيكي ديدي تو اين شماره ؟ به نظرت افكت آب با شماره ي قبل فرقي داره ؟

مُهندس شما تغيير گرافيكي ديدي تو اين شماره ؟ به نظرت افكت آب با شماره ي قبل فرقي داره ؟
اين كاربر رو هر چي بگي شيره هي ميگه مادس!!!
حالا هرچي ما بگيم هيچ تعييري نداشته هي بازيهاي ديگه رو مثال ميزنه!!
بحث با اين جماعت بي فايدس!!!

شرمنده ولي حالا ما بچه شما اصلا بازي كردي كه اين حرف رو ميزني؟!!!!
اينم بازي كرده باشي فكر نكنم شماره 1 اش رو بازي كرده باشي!!
شماره 1 رو هم بازي كرده باشي، دقيق بازي نكردي كه جزييات بازي رو ببيني و با اين بازي مقايسه كني و فقط خواستي تمومش كني!!!
--------
به نظر من توي اين بازي فقط 3 4 تا چيز تا اين جايي كه من رفتم اضافه شده!!
1- هر دو دست در يك لحظه كاربري داره!!
2- BIG SISTER
3- اين اسپلايسرهايي كه يكم بزرگن و حالت عادي ندارن!! (هنوز اسمشون رو نميدونم!!)
4- دوربين عكاسي هم بهش فيلمبرداري اضافه شده!!!
فعلا

شرمنده با عرض پوزش من 1000 اچیومنت نسخه ی یکش رو گرفتم
و اصولا از کسایی که فقط بازی رو تموم میکنن نیستم
در ضمن منظور از بچه ها guys بود نه به معنی بچه

وقتی قبل از بازی میگن از همون موتور گرافیکی استفاده شده و تغییری نداره انتظاری نباید داشت
در ضمن میتونیم بگیم خلاقیت نداشت
بعدشم دوستان وقتی دوباره تو شهر rapture بازی میکنن و همونن محیط هست احساس میکنید که تکراریه به نظر من محیطش نسبت به نسخه یک تاریک تره (منظورم روشناییش نیست بلکه محیط خفقانشه
در ضمن وقتی که یک بازی رو یکبار انجام داده باشید دیگه نسخه ی دهش هم بیاد چون با محیط آشنایید زیاد هیجان زده نمیشید و حکم تکراری رو براتون داره

در ضمن دوستان مقداری هم به داستان بازیها بها بدن بد نیست
فقط گرافیک گرافیک گرافیک

آخرین ویرایش:
نورد میخ اهنین در سنگ ! واقعا برای خودم متاسفم
تک تک فرمایشاتون صحیح........ولی این MW 2 مگه چقدر نسبت به شماره یکش تغییر کرده بود
هرچقدر هم کم باشه از تغییراتی که Bioshock 2 نسبت به یک کرده خیلی بیشتره
حیف که حس و حال بحث کردن ندارم
شرمنده با عرض پوزش من 1000 اچیومنت نسخه ی یکش رو گرفتم
و اصولا از کسایی که فقط بازی رو تموم میکنن نیستم
در ضمن منظور از بچه ها guys بود نه به معنی بچه

وقتی قبل از بازی میگن از همون موتور گرافیکی استفاده شده و تغییری نداره انتظاری نباید داشت
در ضمن میتونیم بگیم خلاقیت نداشت
بعدشم دوستان وقتی دوباره تو شهر rapture بازی میکنن و همونن محیط هست احساس میکنید که تکراریه به نظر من محیطش نسبت به نسخه یک تاریک تره (منظورم روشناییش نیست بلکه محیط خفقانشه
در ضمن وقتی که یک بازی رو یکبار انجام داده باشید دیگه نسخه ی دهش هم بیاد چون با محیط آشنایید زیاد هیجان زده نمیشید و حکم تکراری رو براتون داره

در ضمن دوستان مقداری هم به داستان بازیها بها بدن بد نیست
فقط گرافیک گرافیک گرافیک
دوست عزیز شما زورو ! باشه ؟ خوبه ؟ نوید و Wrath of JOKER لطفا بحث رو کش ندین چون الکی تاپیک به گند کشیده میشه
میگم نرود میخ اهنین در سنگ

نورد میخ اهنین در سنگ ! واقعا برای خودم متاسفم

حیف که حس و حال بحث کردن ندارم

دوست عزیز شما زورو ! باشه ؟ خوبه ؟ نوید و Wrath of JOKER لطفا بحث رو کش ندین چون الکی تاپیک به گند کشیده میشه
میگم نرود میخ اهنین در سنگ

ربطی به زورو بودن نداره کسی که میاد اینجا فکر میکنه جز خودش همه آماتورن باید یه تکونی بخوره
در ضمن کسی از خودش تعریف نکرد منم جواب دوستمون wrath of joker رو دادم نه کس دیگه ای
مرده ی اینم تو این سایت یه جا یه صحبت فنی درست حسابی راجع به یه بازی بشنوم
در ضمن با بحث درباره ی یه بازی تاپیک به گند کشیده نمیشه تاپیک برای بحث کردن و به نقد کشیدنه
حالم بهم خورد از بس تو هر تاپیکی رفتم فقط دیدم میگن آقا اینجاشو گیر کردم اونجاشو گیر کردم
دریغ از کمی بحث و گفتگو راجع به بازیها

واقعا ادم نظر بعضی از دوستان رو میخونه نمیدونه بخنده یا گریه کنه ! بهتره چندتا از دوستان مقداری فکر کنن بعد پست بدن ! میگین Geow 2 پیشرفتی نسبت به نسخه اول نداشت ولی بهترین بازی تاریخ X360ـه! ببخشید میشه لطف کنین به من بگین چرا تو 2008 که Goew2 اومد هیچ جایزه ـی نگرفت ؟ ;) خیلی جالبه بعضی میان L4D2 رو مثال میزنن در صورتی که L4D هیج ربطی به Bioshock نداره ! Bioshock بازی بود که با نواوری های خودش و جو و داستانی که داشت به این موفقیت رسید ! عامل اصلی بازی Levine بود که اصلا تو این شماره حضور نداره و به عقیده خودش (که کاملا هم درسته) Bioshock بازی ـیه که ادامه نباید داشته باشه اگر هم ادامه ـی میخواد داشته باشه باید کم کم 2 سال روی خط داستانی بازی کار بشه تا بتونه موفقیت نسخه اول رو تکرار کنه ! جان هر کسی که دوست دارین دیگه نگین Mw2 چه تغییری نسبت به یک کرد چون دیگه همه چیش تابلوـه و منکر شدن ازش واقعا نامردیه! میگین GOW3 گیم پلی ـش تغییر نکرده نکنه میخواین بیان بازی رو کلا عوض کنن براتون ؟ در صورتی که تازه کاملا بازی پیشرفت های بجا و کاملی داشته! L4D دو هم که اینقدر دارین میزنین تو سرش هیچ ربطی به Bioshock نداره اگرم بعد از مدتی تفکر به نتیجه ـی نرسیدین بگین تا کامل براتون فرقا و تفاوت هایی که باعث میشه L4D2 نیازی به پیشرفت (البته از نظر شماها پیشرفت تعریف دیگه ـی داره که اونم افزایش گرافیک ـه و بس) نداشته باشه رو براتون بگم !
هرکاری بخواین بکنین بالا برین پایین بیاین نمیتونین کسانی رو که با نسخه اول زندگی کردن قانع بکنین که این نسخه در مقابل نسخه اول حرفی برای گفتن داره که واقعا هم در مقابل اون بازی این نسخه که نمیدونم بگم 1.25 (به قول فریدون) یا 1.5 یا 0 هیچ حرفی برای گفتن نداره و تقلیدی بیهوده بوده که مفت نمیارزه

من گفتم این بازی در حد نسخه قبل یا از اون بهتر من همچین حرفی زدم من فقط میگم که به قول خودت بخاطر همون تقلید که شده یک بار ارزش بازی کردن داره آره راست میگی این بازی تقلید و حتی اون دوستمون که میگه این بازی داستان قشنگی داره به نظر من که اصلا شماره 2 داستان نداره فقط یک تقلیدس از 1 و فقط جای andrew ryan یا frank fontaine شخصیت جدید sofia lamb اومده . اما سره left 4 dead 2 اصلا قانع نمیشم چون اصلا پیشرفتی نسبت به نسخه که 1 بازی خوبی بود نمبینم من این بازی رو در حد یک dlc یا expansion pack میبینم

آخرین ویرایش:
منکه گرافیکو نگفتم هر چند اونم مقادیر خیلی کمی تغییر داشته!شما داری صحبتهای خنده دار میکنی طراحی محیط همون بود یعنی چی شما چه انتظاری داشتی چه نوع محیط های میخواستی زیر دریا برات درست کنن
Mw 2 فقط 1 دقیقه Snowmobile سوار میشدی بعد 1 دقیقه هم ببخشید 40 ثانیه هم یخ نوردی داشت دیگه بقیش چی بود دیگه!
لطفا ناراحت و عصبانی نشید ما داریم دوستانه صحبت میکنید نیاز نیست لحن صحبتتون غضبناک باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or