erfan_22
کاربر سایت
من هنوز بازیو نخریدم ولی هر چی باشه این bioshock خست و بازیه خوش ساختیه ولی من حرف دوستانو قبول دارم چون من دموی بازیو انجام دادم و از این بازی انتظار بیشتری میرفت چون پیشرفت چشمگیری نداشته!
ولی چه میشه کرد چون جدیدا تمام سازندگان بازی به فکر سود خودشون هستن و به فکر منو تو نیستن من منظورم اینه تو 2 سال سازندگان میتونستن تغییر زیادی تو بازی بدن ولی یه کمی کوتاهی کردن ولی من خودم طرفدار 100% این بازیم و 100% تهیش میکنم و به همه پیشنهاد میکنم که این بازیو از دست ندین!
ولی چه میشه کرد چون جدیدا تمام سازندگان بازی به فکر سود خودشون هستن و به فکر منو تو نیستن من منظورم اینه تو 2 سال سازندگان میتونستن تغییر زیادی تو بازی بدن ولی یه کمی کوتاهی کردن ولی من خودم طرفدار 100% این بازیم و 100% تهیش میکنم و به همه پیشنهاد میکنم که این بازیو از دست ندین!

خیلی جالبه بعضی میان L4D2 رو مثال میزنن در صورتی که L4D هیج ربطی به Bioshock نداره ! Bioshock بازی بود که با نواوری های خودش و جو و داستانی که داشت به این موفقیت رسید ! عامل اصلی بازی Levine بود که اصلا تو این شماره حضور نداره و به عقیده خودش (که کاملا هم درسته) Bioshock بازی ـیه که ادامه نباید داشته باشه اگر هم ادامه ـی میخواد داشته باشه باید کم کم 2 سال روی خط داستانی بازی کار بشه تا بتونه موفقیت نسخه اول رو تکرار کنه ! جان هر کسی که دوست دارین دیگه نگین Mw2 چه تغییری نسبت به یک کرد چون دیگه همه چیش تابلوـه و منکر شدن ازش واقعا نامردیه! میگین GOW3 گیم پلی ـش تغییر نکرده نکنه میخواین بیان بازی رو کلا عوض کنن براتون ؟ در صورتی که تازه کاملا بازی پیشرفت های بجا و کاملی داشته! L4D دو هم که اینقدر دارین میزنین تو سرش هیچ ربطی به Bioshock نداره اگرم بعد از مدتی تفکر به نتیجه ـی نرسیدین بگین تا کامل براتون فرقا و تفاوت هایی که باعث میشه L4D2 نیازی به پیشرفت (البته از نظر شماها پیشرفت تعریف دیگه ـی داره که اونم افزایش گرافیک ـه و بس) نداشته باشه رو براتون بگم !